Pokaż pełną wersje : Jak uzbierać na promocje?
Dj Nekro
07-12-2004, 11:27
Jak można zarobić dużo kasy i na czym, mam palka "nowego" na PACCu skile 39/30 i niewiem jak kase uzbierać na promocje (20k). Błagam was pomóżcie !
P.S
Na czym teraz trenic z takimi skilami ?
Chyba trzeba mieć 20lv. Skille możesz potrenować z kumplem ale jak grasz na non PvP to z trollami (ja skillowałem do 55 distance'a z trollami). A kase możesz spróbować zarobić na ghostlandzie (głównie ghule ;) ).
EDIT: Re: down (chyba dobrze napisałem :P)
20lv z tego co ja wiem też trzeba mieć...
Dj Nekro
07-12-2004, 11:49
Trzeba mieć 20k na promocje... jak zarobić pomózcie !:(
MayGyver
07-12-2004, 12:10
najlepiej zabijaj potwory i zbieraj kase oraz loot - loot mozna sprzedac w sklepie
ew. mozesz kupowac tanio i sprzedawac drogo
Najpierw poternuj skile bo z takimi niczego silniejszego nie zabijesz. Ja polecalbym trole bo potrafia po 10 gp sypnac no i ghule, ale jak do ciebie dojda dedniesz baaaaaaaaaaaaardzo szybko, a sadzoc po skillach do 20 lvl jeszcze ci duuzo brakuje wiec spoko na tych potworkach uzbierasz ;)
Astius Jilnoy
07-12-2004, 17:15
A zresztą na 20 lvl jest desert-10k.
Pozostałą kasę tak jak poprzednicy mówili zbieraj na ghoulach lub soldkach ze spirami.
Grzes Przewodniczek
07-12-2004, 20:34
Trzeba mieć 20k na promocje... jak zarobić pomózcie !:(
jesli masz juz pacc i masz utani hur oraz bohy to idz na cycki i zerki i uzbieraj kilka bp halabard :D (20 bp halabard=160 k :D:D)policz ile to wyjdzie 1 kosztuje 8 k w sklepie jak sprzedajesz
Vegefa Ziom
07-12-2004, 20:42
jesli masz juz pacc i masz utani hur oraz bohy to idz na cycki i zerki i uzbieraj kilka bp halabard :D (20 bp halabard=160 k :D:D)policz ile to wyjdzie 1 kosztuje 8 k w sklepie jak sprzedajesz Będziesz zbierał do usranej śmierci te halabardy :/ Cyce też lipny pomysł, najlepsze ghoule, a jak masz pacca to może ci się nawet uda więcej uzbierać na rotach (jeżeli chcesz bezpieczniejszy sposób zbierania, naprzykła podczas lagów)
Grzes Przewodniczek
07-12-2004, 21:27
@up
wiec albo mam niebywale szczescie albo po porstu Ty sie mylisz :P kiedys zabilem zerka (pierwszego w zyciu i narazie ostatniego :P) byla halabarda :P
potem poszdlem do thais na cyc hunt i z 3 na 4 cycki wypadly halabardy (lacznie mialem 4) a z 4 cycka club ring :D:D
Vegefa Ziom
11-12-2004, 08:59
@up
wiec albo mam niebywale szczescie albo po porstu Ty sie mylisz :P kiedys zabilem zerka (pierwszego w zyciu i narazie ostatniego :P) byla halabarda :P
potem poszdlem do thais na cyc hunt i z 3 na 4 cycki wypadly halabardy (lacznie mialem 4) a z 4 cycka club ring :D:D I to wielkie chłopie, ja zabijałem masowo zerki i tak często mi nie wypadały, a z cyców zawsze mi tylko troszkę kasy wypadało i nic pozatym :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.