Pokaż pełną wersje : OF -1 Pally
Ten koleś
<<------
ma już dość undead cave pod ms
ostatnio wpadł mi w oko of, wiem, że dam radę na obozie przed zamkiem, ale jeśli chodzi o zamek, to nie wiem nic :pp
nie spodziewam się niczego szczególnego po poziomie 0 i wyższych, ewentualnie poprawcie mnie, ale jak się sprawa ma z warlordami na -1?
próbowałbym po jednym, ale ni chcę od razu paść.
na pewno poczekam do 35 lvl-a, ale jak potem?
i ile potków przypadnie na 1h expa?
Zacznijmy od tego, że ludzie kochają lurować warlordy odkąd low lvl tam expią. Respy są bardzo rozległe, można nawet wyciągać je na poziom 0 latać dookoła drabinki. Sam Orc Fortec odradzam - dla Ciebie lepszym wyjściem jest Orc Land. Po updacie bardzo rozbudowali respy dzięki czemu można fajnie przyexpić.
Co do liczby potionów trudno powiedzieć - jeżeli będziesz trzymał cały czas dystans zejdzie bardzo mało, jeżeli co chwila będziesz musiał blokować - odwrotnie. Wystarczy, że weźmiesz 2 bp mp + kilka hp, a i tak pewnie zostanie zważając na exp.
*Down
Na ofie zbiera się głównie halberdy/battle axe/scimitar/warrior helmet/WoD/s Ring. Chain Armor jest kompletnie nieopłacalne przy takim wyborze.
Royal-Ithinart
19-08-2008, 15:43
Na 35 levelu to spokojnie możesz expić na terenach koło fortecy... 2bp mfkow i bp h potionów, z kasa jest tak sobie... Musisz zrobić loota jakiegoś(halberdy,chain armory i jak masz DIJNNA to scimitary) chociaż czasami poratuje wod albo sword ringi, wtedy to 1k/h w gotówce i 3-5k z loota. Ja 45 rp chodze tam odrabiać soula, expa wpada 35-40k/h. Jak pasek hp spadnie do zółtego to manasek i exura gran, podtrenisz sobie mlev przy okazji, a h potion to jak juz jest cięższa sytuacja. Oczywiście bij na dystans, przydatne bohy. Na samą fortece to z 50lev bo na 0 ground przy wejściu jest hardcore, warlordy pojedynczo tez na 50lev.
Mam nadzieje że pomogłem
/Royal Ithinart
@up wszędzie roi sie od chain armów, mi np na każdego loota wpada 2-3k z samych chainów:p
właśnie przed chwilą tam byłem, rzeczywiście- wejście waste 3hp, 5mp :P
nie pomyślałem o lurach ;/
na szczęście nikt o tej porze na to nie wpadł :D
od 35 lvl z niewidką dałbym radę na poz. 0 ale warlordy to wykluczają ;(
na razie orcland musi wystarczyc ;/
thx all
Royal-Ithinart
19-08-2008, 21:24
@up
na poziomie 0 nie ma warlordów ale uwierz że jest ciężko:]
Muszę się nie zgodzić- pallkiem na 31 lvlu przy skillach 65/50
był lajcik. Wychodziłem na plus z samej kasy.
Co do warlorda- czyściłem sobie cały -1 bez warlorda, a potem go ropałem
tam na górę mapki (gdzie się respi 1-2 zerki i leader) i latałem z nim do okoła.
Co do loota to 1.5h expienia 89 knightem z postanem daje mi jakieś 15k w locie
(jak latam po całym ofie).
Pozdro
Cloudres
26-08-2008, 01:27
Najlepszym rozwiązaniem byłby dla Ciebie poziom +1, w rogu najbardziej na północny wschód masz sporo zerków kilka leaderów i shamanów. Jest dużo miejsca żeby uciekać. Co do warlordów nie polecam a na wejściu to najlepiej stairhoopować
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.