PDA

Pokaż pełną wersje : Migracja

Kurak
03-12-2003, 14:42
Jak Przejść z Trias do Carli prosze o odpowiedz, dziękuję

Linek
03-12-2003, 15:08
Wychodzisz wschodnim wejściem i idziesz tak trochę na ukos na północ.Po jakiejś chwili powienieneś dojśćdo takiego wejścia na mostek.Tam jest 1 Dwarf i 1 Dwarf Soldier.Przechodzisz przez ten mostek i dalej na północ.Przechodzisz przez taki jakby...hmmm... kanion i dalej na północ.Powinieneś iść obok takiej góry.Jak się ta góra skończy to skręcaj na zachód i idź prosto przed siebie po jakimś czasie zobaczysz Carlin.

Magus
03-12-2003, 16:06
Oryginalnie dodany przez Kurak
Jak Przejść z Trias do Carli prosze o odpowiedz, dziękuję

Po to masz na stronie dział z mapkami aby z niego skorzystac w razie potrzeby. To nic trudnego i wszystko na nich widać.

Derdek
03-12-2003, 17:29
jeśli chcesz przeprowadzić się do Carlin ....to po przyjściu do miasta (Carlin) , idz do templa (świątynia)zejdź na dół ,przejdź przez taki niebieski teleport i już stałeś się mieszkańcem Carlin:)...........tak samo przeprowadzasz się do innych miast...........

n3m3s!s
03-12-2003, 19:18
Oryginalnie dodany przez Pfk
Wychodzisz wschodnim wejściem i idziesz tak trochę na ukos na północ.Po jakiejś chwili powienieneś dojśćdo takiego wejścia na mostek.Tam jest 1 Dwarf i 1 Dwarf Soldier.Przechodzisz przez ten mostek i dalej na północ. Przechodzisz przez taki jakby...hmmm... kanion i dalej na północ.Powinieneś iść obok takiej góry.Jak się ta góra skończy to skręcaj na zachód i idź prosto przed siebie po jakimś czasie zobaczysz Carlin.

Gdy zastaniesz full resp spotkasz tam znacznie wiecej badziewa. Jak juz magus powiedzial "od czego sa mapki".

Wietnam
03-12-2003, 19:27
tylko ja tu nie wiem o jakim wy miescie muwicie wiem gdzie jest carlin ale gdzie jest trajs???:P:P to thais??
a co dotego jak zmieniac obywatelstwo to pod swointyniom som takie niebieskie niewiadomo co czy jak na to wejde np w thais a jestem obywatelem venore to sie zmieni?? czy jak to dokladi zrobic??

n3m3s!s
03-12-2003, 19:37
W kazdym wiekszym miescie znajdziesz teleport (czyt. "niebieskie cos"). Dzieki temu zostaniesz prawnym obywatelem (czyt. po smierci bedziesz sie pojawial wlasnie w tym miescie) danego miasta. Jesli jestes mieszkancem Venore a wejdziesz w teleport w Carlin to jestes juz mieszkancem Carlin. Ehh zamotalem ale chyba zrozumiale ;P ?

Linek
03-12-2003, 20:52
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s

Gdy zastaniesz full resp spotkasz tam znacznie wiecej badziewa. Jak juz magus powiedzial "od czego sa mapki".

Aha sorry teraz załapałem że rzeczywiście tam może być tego więcej ale tak ogólnie to spotykałem tam tylko 1 dwarfa i 1 dwarfa soldiera.Zresztą ja tam za często nie przechodzę bo np. do Venore wolę iść przez Amazon Camp według mnie jest bezpieczniej.Jakoś nie mam zaufania do chodzenia przez główne wejście.Już miałem za dużo doświadczeń z PK.

n3m3s!s
03-12-2003, 20:58
Oryginalnie dodany przez Pfk
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s

Aha sorry teraz załapałem że rzeczywiście tam może być tego więcej ale tak ogólnie to spotykałem tam tylko 1 dwarfa i 1 dwarfa soldiera.Zresztą ja tam za często nie przechodzę bo np. do Venore wolę iść przez Amazon Camp według mnie jest bezpieczniej.Jakoś nie mam zaufania do chodzenia przez główne wejście.Już miałem za dużo doświadczeń z PK.

Oczywiscie nie mam ci tego za zle ze nie wiedziales ^^
Po prostu dodalem zeby kolega nie byl zaskoczony jak padnie na moscie :P