PDA

Pokaż pełną wersje : Paladin armor.

Brain...
19-08-2008, 18:06
Witam ;). Mam 55k wolne. Czy opłaca sie kupować paladin armor? Mam 43 rp i dysta mam 76. Treaz eq moje jest b robe, b legs, bohy, vampka, crus, rots i platinum amulet. Prosze o szybkie odp. ;). A jeżeli nie kupować paladin armor to co kupic?

PS na moim servie ten armor chodzi 45k-65

@Down
Rotsa nosze o tak o za 5k xd. Tak gram na "noob-pvp". Nie mam zbytnio dużo kasy, ale akurat kumpel dał mi 35k.

babcia666
19-08-2008, 18:12
Ja bym sellnoł rotsa, kupił pall arma, zbierał na demonke<podejrzewam że grasz na noob-pvp>, a potem kupił aol'a, następnie rh, itd itp...
Na co Ci rots? Na tym lvl'u nie warto się lansować, no chyba że masz za dużo cash.

Brain...
19-08-2008, 18:25
Prosze o dalsze wypowiedzi.

Emcess
19-08-2008, 18:43
u mnie kolo 100k chodzi pala armor, wiec kup sobie demonke i chomikuj na arma tyle, zeby troche cena spadla, a jak nie to zbieraj jeszcze na aola ; ]

Sebciooo
19-08-2008, 18:44
Sellnij ten shit typu rots i kup pall arma B)

Brain...
19-08-2008, 18:52
Kupiłem Pall armor. Dzięki za odpowiedzi. :).

Kasiaa69
22-08-2008, 09:54
to kup teraz aola

juran_se_spychowa
22-08-2008, 09:59
a ja bym nie kupował pal armora, bo jest brzydki i do niczego nie pasuje ;] a ja lubie mieć ładne eq

pozdro

kombossik
22-08-2008, 11:15
Paladin armor to teraz najładniejszy arm ... (dla mnie)
do niczego nie pasuje? Zobacz jak wygląda z demon helmetem , g legami...

Dobrze zrobiłeś sprzedaj rots , kup demonke (bo shield najważniejszy) potem rh no i aol.

septimusek
22-08-2008, 12:22
@up
Jak pall armor może być najładniejszy? Określenie najładniejszy to już przeszłość, popatrzcie na g arm, c armor, b robe, mpa dsm a już nie wspomne o demon armorze, one mają swój wygląd, są po prostu ładne. Teraz te nowe co weszły to wg. mnie totalna porażka, palladin armor, belted cape, master archers armor, spirit cloak... ludzie nie dość, że te armory do niczego nie pasują to jeszcze tragicznie wyglądają. Fakt, że mają swoje zalety i dlatego je "nosimy" ale wyglądem niczego nie przypominają -.-

@topic
Nie kupuj tego dziwactwa :P 2 dista myślisz, że to da Ci wielką różnicę? :/

Valest
22-08-2008, 13:00
@up

@topic
Nie kupuj tego dziwactwa :P 2 dista myślisz, że to da Ci wielką różnicę? :/

Jakby to było nic to nikt by tego nie kupował, wiadomo na 1 huncie dużej róznicy
się nie zauważy , ale na kilku raczej

Milten Magician
22-08-2008, 16:48
Tak, eq jest od tego, żeby ładnie wyglądało!! Nie wiem co oni zmieniali... Od wieki wieków pall miał tylko b robe i było ładnie pięknie...
J***ć system, noś b robe!

Ja z tego co pamietam to prawie kazdy 100+ rp z demon armorem latal...
Sam w sumie przez jakis czas z nim chodzilem

@Topic
Co do wygladu pally arma sie nie wypowiadam bo obecnie mi sie nawet podoba, ale bardziej nadaje sie do ekspozycji w domku niz na klacie...