Pokaż pełną wersje : Pomocy
Mr.Gucio
20-08-2008, 08:00
Witam.
Nie wiem Czy w Odpowienim Temacie Pisze ale chcialbym sie dowiedziec czy sa nie Przesuwalne Itemki <nie mozna przesunac kogos np.parcel> Ale Nie moze zniszczyc Tego Runa Desintegrate :<
HelP!!
neopostman
20-08-2008, 08:19
A możesz jakoś po polsku ? Bo nic z tego zrozumieć nie można .
Mr.Gucio
20-08-2008, 08:35
JAk mamy Pracel Przykladowo i jak siedze w waskim przejsciu to nikt nie moze mnie przesunac to pytanie polega na tym czy jakis itemek nie moze zostac zniszczony przez desintegrate rune
@up
zamiast sie zastanawiac, zasmiec parcela smieciami
Mr.Gucio
20-08-2008, 09:06
Ale I tak Jak to zrobie to uzywaja desiintegrate rune to i tak zostanie parcel zniszczony :<
Szybki'lols
20-08-2008, 09:35
to zuc w ciul itemow na to i juz..
A nie uważasz, że blokowanie przejścia innym graczom jest trochę nie na miejscu?
Sprobuj przytachać beczkę czy krzesło, może zadziała
Kolejny debil co chce blokować przejścia?
Użyj na parcel rune Fire Field i zaśmieć to.
Mr.Gucio
20-08-2008, 18:30
Po Pierwsze chcialem zasiegnosc porady a wy wyjezdzacie ze to jest nie na miejscu moze to dla kogos innego robie lub na NOOB OTS
Po Pierwsze chcialem zasiegnosc porady a wy wyjezdzacie ze to jest nie na miejscu moze to dla kogos innego robie lub na NOOB OTS
No mówisz tak przekonująco, że nie moze być inaczej.:baby:
Mr.Gucio
20-08-2008, 20:37
jaki zal z ciebie wiesz?? Mama Ci Lyche Ciagnie Pod Biurkiem i nie wiesz co piszesz
Yossarian
20-08-2008, 21:37
Rewelacyjna riposta. Po twoich postach w tym temacie oraz po nicku liczyłem na coś lepszego, zdecydowanie lepszego. A tak rzuciłeś na koniec samymi standardami, szkoda.
KSWisloka
20-08-2008, 21:47
Bana noobowi!!!
@up
debil
odpowiedz juz zostala udzielona to po co trolle tutaj piszecie?
Yossarian
20-08-2008, 22:07
To w takim razie w jakim celu odpisujesz w tym temacie takimi rewelacyjnymi odpowiedziami w stylu "up debil"? Było nic nie pisać a tak niby pouczasz i krytykujesz kogoś a sam lepszy nie jesteś Przykre.
jaki zal z ciebie wiesz?? Mama Ci Lyche Ciagnie Pod Biurkiem i nie wiesz co piszesz
Czekaj sprawdze - nie ma jej tam. Ale jest za to twoja.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.