Pokaż pełną wersje : Fajne miejsce (kolo dp) do expienie na Ankh
Zaraz kolo depo znajduje się spox miejsce są tam larvy, scaraby,cobry i inne shity. Przy full respie robisz okolo 5k na 8 minut. Oplaca sie chodzic POLECAM!
Uwaga! Warto miec przy sobie z 3 uhy .... mogą sie przydac.
Tutaj kliknij! (http://ssyirec.w.interia.pl/ankh.rec)
Interia :( :( :(
i wszystko jasne....
Palladni
07-12-2004, 16:16
Az mnie szlak trafia, filmik fajnie sie zapowiada, wszystko git a tu INTERIA!! Czy wy nieznacie innych "miejscówek" na zamieszczenie filmidła?? Tak samo na innych stronkach duzo ludzi zamieszcze na freewebach i po jakims czasie pojawiaja sie bardzo sensowne posty typu : rehost!!, REHOST PLX!!... No comment...
Re up: O jaka szybka reakcja 8o
:) fast zmień plz to bendzie ciekawe lubie knightów de best char gratz za poprawne wybranie char :cup:
hmm film sie zapowiada bardzo ciekawie, szkoda tylko ze nie da sie go sciagnac .... 8o
Chmielok
07-12-2004, 18:30
:) fast zmień plz to bendzie ciekawe lubie knightów de best char gratz za poprawne wybranie char :cup:
a ja nie lubie knightow wiesz, natomiast uwielbiam sorc. :]
Do rzeczy, chlopie zapomnij, ze istnieje cos takiego jak interia i naucz sie slow lycos lub movie erigol, a w ostatecznosci republika.
TO KLUCZ DO SUKCESU !
INTERIA TO KLUCZ KTORY NIE PASUJE DO DRZWI SUKCESU ! :]
No to dawaj czyń swoją powinność ZMIEŃ W KOŃCU TEN SERVER X(
PS:Ściągam już hehe może bedzie fajny ale jak widziałem twoje skille na filmiku jak kupujesz promocje to sie przestraszylem katasrtofa na 30 lvl mieć skille 53/47 :(
Fajną prędkość podczas downloadu mialem : 1150Mb/s. Myslalem ze niebede musial przeinstalowywac Wina... a musze!(zmieniam na Linuxa)
a ja nie lubie knightow wiesz, natomiast uwielbiam sorc. :]
Zupelnie sie zgadzam !! Drut & Sorc ROX !! :topic:
Film sooper :D zwlaszcza ze przed styczniem bede mial PACC'a jak sobie lvl podtreniuje to sobie bede tam expil
Sciągnąłem filmik w godzine... 400kb :/
Macie tu NORMALNY link:
http://movie.erigol.com/ankh.rec
zalozycielowi tematu BANA, zaraz mi sie wbija poolakiiiii nuuubyyyyy ...
dzieki, fane expowisko SAM znalazlem :(
Zamiesc to ktos inny :P mi juz sie okolo 2 min sciaga...i...2% ;] przewidywany czas do konca to ponad 3.30 godz - to chyba nie sciagam :P
Mmm i co do tamtego co jest Up i Up to on ma Rara
AAGGHHHHHHH
Plik sie sciagnal ale film nie dziala -.-
Hengar ty noobie >.<
Wiesz kim jestem? :) na bank wiesz :>
Twisterek
10-12-2004, 21:05
Marshal powiedz mi czemu twój link jest spakowany?! A pisze .REC? Coś mi tu śmierdzi...
spider-bialystok
10-12-2004, 21:18
Argh..
NIe chce się śćiągać :| .
Zrób coś z tym. Jak obejże, zedytuję posta.
Rarisu|Klim
10-12-2004, 23:07
Ehhh... taki lvl takie skille ... ja na 9 lvl mam skille 44\43 jak narazie a ty to wogole treniles kiedys?
Co do filmu nawet fajny exp :p
heh chłopie dziękujemy że sie z tym z nami podzieliłeś :] a zarazem straciłeś cenny exp :( wiesz ile ludzi tam teraz będzie? :o
Dowizul z Inferny
12-12-2004, 13:50
nawet dobre miejsxce dla low lvl`i
Hengar ty noobie >.<
Wiesz kim jestem? :) na bank wiesz :>
:D Gdybym nie wiedzial bym do Ciebie na pw nie pisal xD
Jeszcze ten charakterystyczny adv mlvl 40...
EDIT
Daj to ktos na normalnym servie bo mi sie caly plik nie sciaga :/
Ej mam proźbe... mozecie sprawdzic po update ta miejscówke ?? :) bo splyszalem tam okszyki behemota i vampira ... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ej mam proźbe... mozecie sprawdzic po update ta miejscówke ?? :) bo splyszalem tam okszyki behemota i vampira ... plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Behemota, eh?
Vampir jest ale na nizszym poziomie, nie wiem jak tam sie dostać.
"Chrush the intruders!" - juz drugi raz mi cos takiego sie pokazalo ... a to mowi behemot... eee... a do ten vampir moze mnie zaatakowac ? prosze nakrecie nowy film z tamnad bo nie wiem czy moge tam expic ? ;( pomocy !
dziadek1989
19-05-2005, 16:54
wydaje mi sie ze sa tam behe, vampy,mumie,ghousty,scaraby itp
nie jestem pewien ale wydaje mi sie zeby tam sie dostac trzeba:
1. zejsc na -3 poziom i jest taki płomyk a koło niech cos na podobe coal basin (daje światło)
2. wejść na ten płomyk i położyć scarab coins'a na tego "coal basin podobne"
3. nie wiem gdzie sie wyląduje bo nie mam narazie pacca bo sie skonczyl i nie mam jak isc tam :/
kiedyś muj kolega expił niżej na vampach i postanowił wejść do nastepnego teleportu chociaż nie wiedział co tam jest ,ale jak się okazało były tam 3 behemoty i padł...
lolz tez kiedys myslałem ze tam jest behe i vampira ale se idz do serpentine tower i tam na sam dół i tam są zamknięte behe vampir i FE i to one wydają te odgłosy -.-'
patrikoz
19-05-2005, 19:58
Ja postanowilem to sprawdzic... 26 lvl Master Sorc, 33 magic level. Krotki huncik tylko na 1 poziomie.
Wydalem runki (kilka HMM, jedno GFB) warte ~300 GP. 160 gp w kasie, no i maly lootbag wazacy 300 oz. skladajacy sie z mace, swordow i brass shielda, powoduje ze kasa sie zwraca, nie liczylem dokladnie, ale nawet moze byc MALY zysk :) Z HMM bilem tylko scaraby i scorpiony, reszte z melee. Expa, zdobylem 10% w miare szybko :) Polecam miejscowke, jednak z powodu scarabow, nie low-lvlom.
lolz tez kiedys myslałem ze tam jest behe i vampira ale se idz do serpentine tower i tam na sam dół i tam są zamknięte behe vampir i FE i to one wydają te odgłosy -.-'
w serp~ tower masz vampa,behemotha,fe
ale w miejscu o którym mowa w temacie tez sa vampy,behe a dodatkowo scaraby,ghousty, i inne śmiecie które mogą zabić każdego (prawie)
Nuku Hiva
21-05-2005, 18:48
mnie ten filmik niedziała niewiem czemu ;p możecie mi jakoś ino pomóc ?:P
Elysian Warior
21-05-2005, 18:54
Film NIe dzialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
patrikoz
21-05-2005, 19:00
bo jest pod Tibie 7.3 .
Granvile zTitani :-)
21-05-2005, 20:42
fajnie xd fajny film...tylko szkoda ze go niema...
http://publicamp.org/usr/Jaworek.png (http://www.publicamp.org/)
ragafewee
21-05-2005, 22:13
mi sie sciagnelo lajcik pzdr
Fajny filmik i niezly exp :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.