PDA

Pokaż pełną wersje : Nie typowa postac

Lord Czaja
30-08-2003, 09:11
Ktos ma pomysly na jakas nie typowa postac ?? Np. Sorcerer majacy Sword fighting na 40 :D

Sir Dzidek
30-08-2003, 14:53
Ja mam palladyna z 34 sworda :)

Edit:
I 46 shieldinga i 24 first fighting i jeste na 67 miejscu w firscie na calmerze ;) a na 96 w distansie.

Mchl
30-08-2003, 15:31
Ja trenuje swojego Paladyna w Fist. Moze uda sie z niego zrobic cos a la Mnich z D&D :)
<EDIT>
Na dzien dzisiejszy mam fist 21. Jeszcze jeden poziom i zalapie sie do 300 debesciakow na serwerze. :)
<EDIT>
A teraz mam 23, ale 300 odjechala na 29 :(

Umarlak
30-08-2003, 18:02
Moj kolega ma paladyna 50 club :D i 39 shield :D .

MatKus
30-08-2003, 22:56
Znam gostka, który miał kiedyś Buga, i wybrał se sorca, a wszystko mu rosło jak u knighta. I tak oto był sorcerer, który na 15 poziomie miał 290 HP i 70 many, i skille ponad 60+/60+, ale co ciekawe, miał dostęp do czarów sorca. Po paru dniach miał bana, a po kolejnych paru miał znowu lvl 8 sorca, tym razem normalnego.

hobson
31-08-2003, 00:28
Ja na przykład jak zaczynałem grać w Tibie to chciałem mieć wojownika, ale jak zobaczyłem, ze są ciency w czarach, to pomyslałem sobie , że zrobie paladyna i wytrenuje w siekierach. Po dotarciu do maina okazało się, że trenowanie topora idzie mu powoli, a na samym poczatku łatwo osiągalne włócznie zadająwięcej obrazeń niż topory. Na razie więc zostałem przy łuku i włóczniach. Zastanawiam się, gdzie znależć noże do rzucania ;)

Yogi
31-08-2003, 09:51
a ja mam sorca co ma:
20 w swordzie
24 w shieldingu
moze nie jest to zbyt duzo ale naprawde jest malo ludzi na ponobnym lvlu z takimi skillami

Bobciu
31-08-2003, 11:07
A ja mam nkghta co ma 4 magic lvl :P może nie nowość ale co tam mam i tyle

Angelo Vendicatore
23-09-2003, 18:25
Bobciu! Naprawde masz 4 magic level! Nie mogłem uwierzyć przez kolejne 5godzin od kiedy to przeczytałem (że jesteś taki mądry, aby powiedzieć to na ty furum) :P

gargin
24-09-2003, 09:58
ja mam palka z 35 sworda

i mam zamiar dojsc do 70 a potem trenuje fista

Spec
24-09-2003, 13:11
ja mialem palka z 38 w clubie i 52 w shieldzie na 28 lvlu
Ale ostatnio 5 razy zdechłem i juz nie mam

Magus
04-10-2003, 14:44
Oryginalnie dodany przez Bobciu
A ja mam nkghta co ma 4 magic lvl :P może nie nowość ale co tam mam i tyle

Bobciu Ty totalny n00bie, 4 mlvl to podstawa u knajta - pochwalić to sie mozna 6 albo chociaż 5 mlvl.

A wracając do tematu: to kiedys chciałem pakować Dista u mojego sorca, ale po wystrzeleniu ponad 100 strzał na cyklopa dałem sobie spokój.

Raynold
15-10-2003, 19:26
Ależ u palka nie jest nietypową rzeczą posiadanie wysokich sklili innych niż distance. Takie np. 50 w shieldingu i ze 40 w jakimś np. club fightingu doskonale uzupełnia distance. Shielding pomaga, gdy łazisz z łukiem bądź kuszą na potworki, a jak masz mało kasy na amunicję, to z powodzeniem możesz na jakiegoś nie nazbyt groźnego zwierza chodzić z jakąś ręczną bronią.

Benek
16-10-2003, 17:19
A teraz uwaga wiara. Ja miałem knighta z 7 mag lvl'em. to był dopiero wyczyn. Ale po tych zmianach na tibii, nie odzyskałem postaci i jej już nie mam, nie wiem dlaczego jak na tibia.com zrobie by mi pokazal jaki ma moja postac lvl to mi pokarze że taka postać nie istnieje. A dla nOObów co nie wiedzom jak to zrobic. To na tibia.com clicknijcie community a potem characters =)

Magus
19-10-2003, 03:33
Oryginalnie dodany przez Benek
A teraz uwaga wiara. Ja miałem knighta z 7 mag lvl'em. to był dopiero wyczyn. Ale po tych zmianach na tibii, nie odzyskałem postaci i jej już nie mam, nie wiem dlaczego jak na tibia.com zrobie by mi pokazal jaki ma moja postac lvl to mi pokarze że taka postać nie istnieje. A dla nOObów co nie wiedzom jak to zrobic. To na tibia.com clicknijcie community a potem characters =)

Temat dotyczy nietypowych postaci, a 7 mlvl u knajta to tylko kwestia czasu (nietypowy byłby np. dist 70 - niby tez kwestia czasu, ale nietypowo, bo knajt nie walczy dystansowymi).
BTW - coś mi tu ściemą "pachnie". Poza tym mylisz pojęcia n00b i newbe (resztę pozostawiam bez komentarza).

Reinmar
19-10-2003, 09:25
ja mam sorca 21/26 (bylo 27 shield ale padlem :P)
i dalej trenuje, juz 35 godzin treningu bez adv w swordzie ...

Wiedzma
08-11-2003, 06:19
w sumie Gram druidka - nietypowe w mojej postaci jest to ze jestem opancerzona lepiej nz niejeden knight - ostatnio knight-pk mial problem z zadamien mi jakichkolwiek obrazen :D a sdki rzucalam w miedzyczasie... a poziom mial w sumie moj (czyli 20). byl na tyle zdziwiony ze kiedy ogladalam sobie jego zwlok on pytal sie co ja na sobie nosze. :D

Main Vegeta
08-11-2003, 08:20
Ja mialem postac (na rooku) ktorym ciogle kicki dostawalem nie wiem czemu.Tak o wlaze do gry gram ze 3 min i kick i tak za kazdym razem.POgrac se nie moglem a wiem ze rest jest o 9 i inne bajery ale jakos sie tak dzialo i mnie to wkurzalo

n3m3s!s
08-11-2003, 14:11
Oryginalnie dodany przez Main Vegeta
Ja mialem postac (na rooku) ktorym ciogle kicki dostawalem nie wiem czemu.Tak o wlaze do gry gram ze 3 min i kick i tak za kazdym razem.POgrac se nie moglem a wiem ze rest jest o 9 i inne bajery ale jakos sie tak dzialo i mnie to wkurzalo

Tak to rzeczywiscie nietypowe!!!!!!!! Niesamowite!!!!!!
Cudownie!!!!! :|

NinJa
02-06-2006, 21:24
mój kolega stosunkowo dawno temu (RL) miał Knighta 11 level i skille 87/83. Do tego mało mu brakowało do 7 mlvl'a. Nie dziwcie się temu, szedł do szkoły - AFK, szedł odrabiać lekcje - AFK, szedł spać - AFK. Dlaczego już nie ma? Kasacja acc, a miał już zacząć expić :/

Moddox
02-06-2006, 23:19
Ehh... w Tibii nie ma czegoś takiego, jak nietypowe postacie. Knight musi walczyć z melee, palek musi bić na dystans, sorc/druid musi bić z magii. To jest główna wada Tibii - jest mało oryginalna. Zagrajcie sobie np. Ragnaroka w którego gram aktualnie. Weźmy przykładowo profesję jaką jest swordsman (taki tibijski knight :P). Nie pakujemy tylko w siłę i mając jedną broń ruszamy na te same nudne expowiska. Wręcz przeciwnie, stajemy się krzyżowcem walczącym broniami jednoręcznymi albo rycerzem specjalizującym się w broniach dwuręcznych. Każdy z nich ma wiele broni przygotowanych na różne rodzaje potworów, różne zbroje, hełmy itd. itp. Aż chce się grać i zdobywać wiele cennych przedmiotów, których w Tibii jest jak na lekarstwo. Przestańcie więc już wymyślać tych cudownych palków expiących mieczem przez całe życie na soldkach, wybornych knightów wystrzeliwujących drewaniane kijki w cyklopy, czy sorców blokujących niesamowite potworki jakimi są dragony... Tibia ssie =]

PhIlIrMoS
07-06-2006, 13:44
Moim zdaniem robienie "nietypowej postaci" nie ma sensu, nie lepiej skupić się na jednej profesji oraz szkolić ją w odpowiednim kierunku, przeznaczonym dla niej ??:baby:

Sidena Daron
07-06-2006, 15:10
Za ten czas co przeznaczylibysmy na robienie nietypowej postaci mialebismy bardzo dobra postac specjalizujaca sie w danej profesji.

kołbaś
07-06-2006, 16:02
ninja ale powiedz mi tylko dlaczego spodziewam się dla ciebie bana za archeologie tamatów sprzed 3 lat ???