Pokaż pełną wersje : Unitera Holokaust na uniterze
boniedwa
21-08-2008, 02:05
Wczoraj, czyli 20.08.2008 na serwerze Unitera nastąpiły masowe bany. Ja byłem zalogowany przez całe popołudnie i w tym czasie poszło ponad 30 banów. Doliczyłem się 4 GMów na raz (może było więcej nawet). Było kozacko, wuchta wiary polowała na GMów (exiva, exiva i jeszcze raz exiva), wuchta wiary odrazu reportowała każdego botera, a nawet uczciwe osoby (na mnie ktoś zaraportował). Bana oczywiście nie dostałęm, bo nie miałem za co:) a nawet mogłem sobie fajnie z GMem porozmawiac, i nie wiem czy to szczęście czy co, ale GM życzył mi udanego expienia i jak zabiłem jednego ghoula (on był przy tym) lewel mi podskoczył do 61:D (jak wiadomo na moim lvlu 10% expa to jest duuuużo ghoul, a tyle mi brakło jak wjechałem na nie). Tak masowo bany szły że na Game Chacie GM przepraszał za spamowanie (to mnie rozje.ało na łopatki). Wogóle atmosfera na serwerze sie zrobiła radosna, expowiska sie zwolniły, wieczorem nie było ogromnej kolejki przy logowaniu sie, same plusy:)
Moje zdanie jest takie że GMy częściej powinni tak nawiedzać światy, same plusy z gry i żadnego minusu, w końcu trzeba grać uczciwie:)
Wasze zdanie jakie jest?
Z góry przepraszam jeśli taki temat już powstał (nie uwzględniałem tematu o uniterze na którym jest wszystko ogólnie)
i dobrze o te 30 noobow mniej na jakis czas i deleted chyba nie bede chcieli :) sam boce naprawde dlugo i jescez bana nie dostalem od czego sa alarmy ? : p
Widzę, że w wieku 20 lat nie znasz znaczenia wyrazów. Zatem nie używaj ich skoro nie wiesz co one oznaczają. Nie wyobrażam sobie jak będąc dorosłym, nie wie się co to był holokaust...
boniedwa
21-08-2008, 21:56
Widzę, że w wieku 20 lat nie znasz znaczenia wyrazów. Zatem nie używaj ich skoro nie wiesz co one oznaczają. Nie wyobrażam sobie jak będąc dorosłym, nie wie się co to był holokaust...
Za to ty chyba nie wiesz co to jest porównanie... lepiej przestań grać w tibie i wróć do szkoły...
Porównujesz masowy mord żydów z drugiej wojny światowej, do zabawy kilku skretyniałych cymbałów, którzy poprzez lizanie dupy Guido i Tavarenowi dorobili się ciepłej posadki Gamemastera w tej dennej i żałosnej gierce?
boniedwa
22-08-2008, 08:34
1. Skoro to denna i żałosna gra to po co w nią grasz, nikt ci nie każe.
2. Chciałeś być fajny że zabrałeś się za pouczanie starszych? Coś ci nie wyszło. Cieszę sie jednak że otworzyłeś wikipedie i wyczytałeś co to jest holokaust i porównanie, bo domyślam się że nie miałeś o tym zielonego pojęcia (wiedza z podstawówki).
3. Musisz obrażasz GMów za to że odwalili kawał dobrej roboty? Ciebie też zbanowali? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne - miłej lektury.
To wszystko jeśli chodzi o Ciebie, chyba że jesteś na tyle głupi że nie potrafisz pojąć o czym jest ten temat.
porównywanie banowania dzieciaków używających botów do jednego z największych mordów tego wieku jest conajmniej niesmaczne i godzi w uczucia wielu ludzi =/
otworzyłeś wikipedie i wyczytałeś co to jest holokaust i porównanie, bo domyślam się że nie miałeś o tym zielonego pojęcia (wiedza z podstawówki).
No to źle się domyślasz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.