Pokaż pełną wersje : Serwer Pare huntow Ancienciq'a
witmac44
21-08-2008, 02:08
Parę znalezionych filmów wysoko lvlowego gracza z Guardii
Ferumbras tower:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=16xgdv5y8iriovy1
Banuta:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=nqd8tw68dnlz3kxm
Bonebeasty:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=n4692hzwnj5h2v0h
Braindeath:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=av9w8nv4xubuwwgv
Behe:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=ptpxil22tsm7dl3u
Wyrmy:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=ee65umit9lk37pc1
http://tibiacam.tv/cams.php?id=4f96uc03adyp03u8
Quary:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=2h4juanzx3pfznx7
http://tibiacam.tv/cams.php?id=pk0iunz6t6xj3g10
Grim Reapery:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=vk3n67iqp8a24e11
http://tibiacam.tv/cams.php?id=i32mn6i1xo225bvv
DLe na PoI:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=csf5ss65lse8za5c
Goroma:
http://tibiacam.tv/cams.php?id=9nytcugtsbovnihz
Filmy daje tylko dla zabicia nudy, miłego oglądania!
semilunaris
21-08-2008, 06:23
Na pierwszym ściągniętym filmie widnieje level 319. Więc nagrywał je (tudzież: tylko ten) nowy owner.
Imho "Ferumbras tower" ukazuje tylko i wyłącznie jego nieudolność. No, żeby z NG mieć problemy (co zresztą widać) z 'exetą res' to już trzeba mieć naprawdę refleks szachisty. Również skład pozostawia wiele do życzenia; bloker, sioker i 2 shooterów na Ferumbras Tower?
neSSonka
21-08-2008, 06:48
Ale Dysan robił solo feru toffer ; //
Szkoda , że w moim mniemaniu prawie każdy 300+ nie umie grać ;F
Dziadzia ( Scorpion ) frost maszine , szaruje z wnukami i nie umi bloknąć orsza
Ancienciq - przypuszczam , że nowy owner dlatego pozwiedzał troche tibie i nagrał co nie co ( bo jak by wbił 300 sam to jakoś "inaczej" bu to na filmikach wyglądało )
LP - Mega mastah pvp ( szar z braćmi ? )
Podziw wzbudził u mnie Dark'Sorceror swoimi filmikami , zwłaszcza banutą ; mega fart + mega hard ; )
No i jeszcze Dysan za solo Feru Towera : p
Lord'paulistinha z tym lvlem mial
25% do 11 m lvla
gz m lvl anc wal czesciej z grana
boze
jaki ty skapy jestes anq
nie otwierasz beholderow w ktorych moze byc cos co niejeden chcialby miec
nie zbierasz plate armorow nawet jesli masz 3400 capa a nooby w carlin ich potrzebuja ( 30 osob by bylo zadowolonych )
nie robisz fri tanz plx
Macko121
21-08-2008, 09:29
boze
jaki ty skapy jestes anq
nie otwierasz beholderow w ktorych moze byc cos co niejeden chcialby miec
nie zbierasz plate armorow nawet jesli masz 3400 capa a nooby w carlin ich potrzebuja ( 30 osob by bylo zadowolonych )
nie robisz fri tanz plx
Te plate armory mógłby spokojnie sprzedawać w sklepie po 400gp za jeden. A czy to nowy owner, pewnie tak bo gada po angielsku i po szwedzku (?),a nie po polsku. Stary owner raczej nie był poliglotą.
Elvori3218
21-08-2008, 11:03
A co ty sie Nesson sapiesz do Scorpa? Jego sprawa jak gra.... Moze popatrz na to z innej strony... on ma 334 lvl a ty dalej jestes 0 ;( zmieniasz chary jak kolor wlosow.. Ja bym ci radzil sie czepic swojego tylka a nie innym go obrabiac narQ
Tentotrix
21-08-2008, 11:23
Ancienciq - przypuszczam , że nowy owner dlatego pozwiedzał troche tibie i nagrał co nie co ( bo jak by wbił 300 sam to jakoś "inaczej" bu to na filmikach wyglądało )
mistrzu,o przecudowny mastahu,uber skillu i najlepszy graczu jaki sie urodzil! pokaz nam co ty potrafisz a nie pierdolisz kto nie umie grac..wbij taki lvl jak oni i udowodnij ze jestes od nich lepszy...jak dla mnie jestes 0 ,a nie sorry moze masz 9 druida z carlin ..wybacz !
Spaghetti
21-08-2008, 11:40
zeby oni wbili tami taki lvl to by bylo dobrze
a flimiki nawet fajne przynajmniej troche od expienia odpoczelem :confused:
paluch89
21-08-2008, 11:59
mistrzu,o przecudowny mastahu,uber skillu i najlepszy graczu jaki sie urodzil! pokaz nam co ty potrafisz a nie pierdolisz kto nie umie grac..wbij taki lvl jak oni i udowodnij ze jestes od nich lepszy...jak dla mnie jestes 0 ,a nie sorry moze masz 9 druida z carlin ..wybacz !
HAhahaha tylko, że on nie pierdoli, A napisał całą prawdę. Nie trzeba być najlepszych graczem, żeby komentować czyjeś umiejętności.
Wow on dla Ciebie jest 0, a myślisz, że jego to interesuje kim jest dla kogoś ? :D
hej haj helo
Veltaxio
21-08-2008, 12:34
Ancienciq = noob >:) Tyle w temacie ;]
hah obrazenia z melee jak u 130ms z frigo:P
Akurat 3up ma racje
Ancienciq => noob
kombossik
21-08-2008, 13:24
Co tu dużo mówić ek to teraz gówno , dlatego zamiast grać moim ek puszczam bota i czekam aż to zmienią ... Nie mogę tego zczaić jak 100 rp chodzi se na demce , wrle , bk , frosty ... a 100 ek klepie żółwie , małpy - myślę że to przesada... Teraz ek bez teamu se na lepszych monsterach nie poexpi... Jak ja na trade szukam siochera i shootera na hydry to wszyscy mi odpisują s*******aj ja se mogę solo na nie iść ... To samo na demce poszedłem w teamie a siocher mówi że miał mniejsze waste robiąc up/down na 50 lvlu ... ZAL
Jak ja się zastanawiam czy zrobię 50k exp/h na małpach to rp się zastanawia czy będzie miał 150k exp/h na frostach ...
Zaraz wszyscy zaczną pisać nie chcesz - nie graj , wcale nie o to mi chodzi po prostu nie wiem czemu moja postać ma być gorsza od innej...
neSSonka
21-08-2008, 13:35
#paluch89
piona.
Ty czytasz w moich myślach ? : P
#Elvori3218
nooo hrhr zmieniam chary i mam fun z tego ; ))
bo wiem jak gra sie ~190ek,~150msem,~140rpkiem no może jeszcze doubłym Edekiem nie grałem ale takiego już sobie sam zrobię : )
a wcale nie zazdroszczę mu tego co ma bo powiedzmy sobie szczerze : gówno ma : D
no narQ ZiOOm ;f
I Wcale nie muszę mieć swojego stałego lvla : ) ale za to za jakimkolwiek sterami siądę będę wiedział jak wykorzystać 110% jego potencjału.
Moim i nie tylko pewnie moim zdaniem dużo mało znanych graczy posiada o wiele lepsze manulane umiejętności gry , pvp , itp ,itd i niech tak zostanie.
p0zdr0
#edit
Elvo
sam zaczynasz ; /
a Dziadka mam w d..pie niech nawet sobie expi na ratach pod Tajs
elo
btw. rozmowa "dziadka" Scorpiona z wnukami
-Dziadziu dziadziu chodź z nami na dwór pokopać w piłkę prosimyyyyy
-Nie teraz ! Mam dobry drop z frostów !!!
hrhr prafta w oczy kole : d
Veltaxio
21-08-2008, 13:48
@up
odezwał sie pr0.
Wiesz jak mowia na ludzi ktorzy rzadza serverem? Bogowie, i tyle w temacie 8o!
Btw, na tej swojej nebuli jestes w wojnie czy tylko plz pozwolcie mi expic bo ja nEUTRAL ONOENOEN!! :>
Elvori3218
21-08-2008, 13:56
NIe mowie o stałym lvl.... Scorp expi gdzie mu sie podoba a tobie duze g do tego.... Gra jak chce i jak bys kiedykolwiek z nim gadal napewno by ci nspail ze expi bo sprawia mu to przyjemnosc narazie.... Narq nie bede z toba gadal bo zaraz wyjedziesz z kontratakiem i rozmowa bedzie dupna
Zgadzam sie ze Ancienciq to noob, widzieliscie jego comment na tibi.com?
First barbarian outfit in tibia, jednak z tego co mi wiadomo to pierwszy outfit w tibi zrobil moj przyjaciel Imargam. Wiele osob pisalo ze ancienciq sprzedal postac za 4 tys zlotych i pewnie cos w tym jest skoro tera juz nie potrafi pisac po polsku ^_^!
kiedy on ja sprzedal za 4 tys??
2 lata temu??
jak nikt nie mial 300 lvla??
prawda jest noobem
zreszta nikt by nie kupil go za 1k zl
a zreszta handel kontami jest niedozwolona za rl kase
@
a wtedy kiedy on nie wbijal lvla
to skille trenil
mial chyba 100 axe
a teraz 106
Btw, na tej swojej nebuli jestes w wojnie czy tylko plz pozwolcie mi expic bo ja nEUTRAL ONOENOEN!! :>
jezeli uwazasz sie za Boga to Ci sie niezle pod sufitem popierdoliło, i tyle w temacie :)
JestemZRoku2050
21-08-2008, 15:06
Podziw wzbudził u mnie Dark'Sorceror swoimi filmikami , zwłaszcza banutą ; mega fart + mega hard ; )
Dark'Sorceror has left the party. :D dilit
ŁaŁ jakie on ma szypkie ronczki : <<<
A tak na serio...
Żal mi go :/
Ancienciq = noob >:) Tyle w temacie ;]
Hehe jeszcze pamietam jak dragi blokowałem tirveliusie. non pvp ftw _/ :C
Yossarian
21-08-2008, 18:00
Hmm... bogowie raczej nie wybijają 10-20 lev pod ab tylko dlatego, że zaakceptowali party.
Btw - ucałuj Andrzejka ode mnie :*
Żeby blokać 70 palkowi BB island to trzeba mieć na prawdę krzywo pod kopułą.
Hmm... bogowie raczej nie wybijają 10-20 lev pod ab tylko dlatego, że zaakceptowali party.
Btw - ucałuj Andrzejka ode mnie :*
dokladnie ;> akcja z knight armorem o ile sie nie myle ^^ ?
A od kiedy jest nowy owner (stary i nowy sux)? Bo ja pamiętam jak on po Polsku napieprzał, kiedy jeszcze na Guardii pykałem. ; |
bodek9110
21-08-2008, 21:45
Ancienciq zostal sprzedany za 800 euro bez eq:)Pewnemu Holendrowi,jest to znajomu Nathyna z rl
Yossarian
21-08-2008, 21:53
dokladnie ;> akcja z knight armorem o ile sie nie myle ^^ ?
Żeby tylko, więcej było takich jazd. Gracze z Furorki wiedzą o co chodzi:)
Od razu zaznaczam, że jestem zwykłym, neutralnym graczem, nie sympatyzującym z żadną ze stron tego słynnego konfliktu.
LP nie szaruje z braćmi....tylko z całą rodziną gdzieś były jego zdjęcia jak był na meetingu graczy z Brazylii.Dark'Sorceror dostał 3 bana i deleta za niecenzuralną wypowiedź na czacie a 2 ban na miesiąc dostał za używanie bota ;).Co z resztą skoro tak się świetnie znasz powinieneś wiedzieć widać to na jego filmikach gołym okiem...
witmac44
22-08-2008, 08:58
ten 70 lv to podobno Karol hans of guardia czyli również niezły s******l, Według mnie Anc pociska scieme ze sprzedal konto gdyż oj***ła go jego luba z gry i wszyscy sie z niego nabijali - zrobił przerwe, udał ze sprzedał konto, zrobił pare tych filmów zeby udowodnić ze jest nowy owner bo stary raczej gadał po polsku i gra dalej ale to jest tylko moje zdanie...
neSSonka
22-08-2008, 09:38
Co z resztą skoro tak się świetnie znasz powinieneś wiedzieć widać to na jego filmikach gołym okiem...
Jaśniej skarbie jaśniej bo coś z konstrukcją poprawnego zdania u Ciebie to ciężko .
Nie muszę pisać , że znam sie na lepiej na tym na tamtym na sramtym ; sam jestem przekonany w czym jestem dobry itp itd.Ale dobra bo odbiega to od tematu z którego i tak wielkie G sie zrobiło.
Przyznać trzeba jedno , nie specjane są te filmy ( dla ludzi którzy napiszą : Nagraj sam ; bodajże gdzieś jest jeden mój filmik a btw dajcie mi 100 + to nakręcę z miłą chęcią ).
tematu nie będzie koniec póki moderator nie zamknie.
elo
Jaśniej skarbie jaśniej bo coś z konstrukcją poprawnego zdania u Ciebie to ciężko .
Nie muszę pisać , że znam sie na lepiej na tym na tamtym na sramtym ; sam jestem przekonany w czym jestem dobry itp itd.Ale dobra bo odbiega to od tematu z którego i tak wielkie G sie zrobiło.
Przyznać trzeba jedno , nie specjane są te filmy ( dla ludzi którzy napiszą : Nagraj sam ; bodajże gdzieś jest jeden mój filmik a btw dajcie mi 100 + to nakręcę z miłą chęcią ).
tematu nie będzie koniec póki moderator nie zamknie.
elo
U mnie z konstrukcją zdań jest wszystko w porządku ale widzę ,że niestety elementarna wiedza w zakresie pisowni przymiotników z nie u Ciebie leży.Radzę wrócić do podstawówki gdzieś tak do czwartej klasy....zresztą widać po Twoich wypowiedziach ,że nie będziesz się musiał dużo cofać .
Demmon of War
22-08-2008, 21:48
Ancienciq byl, jest i bedzie smieciem, niezaleznie kto nim bedzie gral. Koniec tematu.
Yossarian
22-08-2008, 22:00
Ancienciq byl, jest i bedzie smieciem, niezaleznie kto nim bedzie gral. Koniec tematu.
Oj od razu takie pesymistyczne podejście. Może nowy user przysłuży sie Guardii.
Trzeba dać mu szansę. Ważne, że ta jego śmieszna pseudo-gildia została rozwiązana. To już jakiś krok do przodu.
ten 70 lv to podobno Karol hans of guardia czyli również niezły s******l, Według mnie Anc pociska scieme ze sprzedal konto gdyż oj***ła go jego luba z gry i wszyscy sie z niego nabijali - zrobił przerwe, udał ze sprzedał konto, zrobił pare tych filmów zeby udowodnić ze jest nowy owner bo stary raczej gadał po polsku i gra dalej ale to jest tylko moje zdanie...
Lol niezla teoria spisku :D
Etan Marth
23-08-2008, 00:33
non-pvp = didn't happen
Imargam pozdro dla ciebie, ciskaj tam polaczkow na furorze
Veltaxio
23-08-2008, 07:57
Panowie spokojnie! Dalej cisnę pewne nacje servera :-)! Ale już nie zbieram k armorow w ab jak kiedyś, po prostu pilnuje by takie akcje nie miały miejsca... a ten plebs z nebuli niech poda name, załatwię mu oranko :d!
Yossarian
23-08-2008, 11:53
Panowie spokojnie! Ale już nie zbieram k armorow w ab jak kiedyś, po prostu pilnuje by takie akcje nie miały miejsca.
I tak trzymać! Oby tak dalej.
sposob expienia fajny tylko przeraza mnie waste na mas san ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.