Pokaż pełn± wersje : Kolor skóry...
Mam pytanie czy waszym zdaniem na Grudniowym UpDacie ( Nie wiem jak to sie pisze) Powinni wprowadzić kolor skóry. Bo np. taki Brazylijczyk może być trochę urażony (hmmm chyba to dobre słowo) przez to że jest ciemnego koloru skóry a musi grać "białym". Zdaje mi się że nie było jeszcze takiego tematu....
Wedlug mnie moze byc :D bylyby : czerwony, bialy, zolty, czarny:P, no i moze nawet zielony:D ( UFO )
Hmmm. Fajnie by to było :D Ale to raczej mało prawdopodobne, chociaż kto wie co może Cip'om odbić ;)
No no... ciekawe, sam zawsze marzyłem, żeby mieć zielon± skórę. bardzo dobry pomysł który zdecydowanie urozmaicił by outfit 8o
Xelloss Mettalium
07-12-2004, 17:54
hmm... W przypadku murzynów musieliby zaznaczyć jako¶ oczy. Jak wiadomo s± to 2 czarne kropki :P Więc albo by mieli białe oczy (białka) lub cał± czarn± twarz :D
fajnie by mieć czarny outfit, czarn± twarz i czaić sie w zaułku :evul: na niczego niespodziewaj±ca się ofiarę...( w nocy ^^)
Aureliunkunfun
07-12-2004, 18:23
hehe a ja bym se dal calego outfita zielonego (razem ze skora) i zielone hp to na trawie bym zniknol a zobaczyc mnier by mozna byllo tylko za pomoca BATTLE :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Juz sobie wyobrazam jakby ci muzyni wygladali z tymi bialkami, ale by zlewa byla :D wygladai by jak jakies zombiaki :D, a z drugiej strony fajnie by bylo sie przebrac CALKIEM na czarno :D
rafal<vaviec>
07-12-2004, 19:09
pomysłnie jest zły , ale tacy rasi¶ci by odrazu zaczeli wysywac chińczyka od żółtka
Grzes Przewodniczek
07-12-2004, 20:32
pomysl nie jest zly.. jest genialny!!!!!!!!
np. (jak ktos juz wyzej wspomnial) mam chara do pekowania (:D) jesli zrobiliby kolor skory to na piasku,trawie,kolo wody itd moznaby "znikac" a druga adobra zecza tego bylo by to ze wkoncu moglbyum sie ubrac jak moja ulubiona rasa ze swiata fabtasy.. :D (elfy) mogliby dodac tez outfit arkanisty jako druida (elfy to wspaniali druidzi :P)
Pomysł nie najgorszy, ale jest jedno ale. Mianowicie wtedy Tibijczycy mogliby być jeszcze większymy rasistami. Np. Idzie sobie Polak i widzi murzyna i my¶li: A co go nie napier****.:P:P. Takie co¶ mogłoby mieć miejsce:P. Wygl±d postaci nie powienien odkrywać pochodzenia:P<chociaż s± ludzie<polacy>, którzy ubieraj± sie na biało-czerwono<ja sam tak robiłem, ale wła¶nie się nad tym zastanowiłem:P>.
@Grze¶ Przewodniczek
Witam ziomala z Gliwic. Troche się mylisz:P, bo znikn±ć napewno nie znikniesz;P. To by było troche bez sensu. Bo idziesz sobie przez trawke, a tu nagle zaczyna cie co¶ atakować i nie wiesz co i gdzie to jest;P. Troche kijowo:P.
PozdrO
Nom, ale moglby byc już nowe rodzaje wojen : "czarni" na "białych". Wtedy byloby spox :)
Sypały by sie texty:
Wzzup Niggah ?
Fuckin' to me black sucker?
Fuckin' yellow like my pants
(To z filmów)
Imho: To nigdy by nie przeszło, co najwyżej by dodali outfity ras...
Dr.Unknown
08-12-2004, 15:47
Użyj magicznego przycisku szukaj zanim założysz temat, SAM BODAJŻE zakładałem temat, w którym poruszyłem ten problem, osobi¶cie mi się podoba pomysł, ale by wyst±piły resowe konflikty.
Thimburd
08-12-2004, 16:10
To jest dobry pomysł. Już kiedy¶ o tym my¶lałem, ale co prawda to prawda. Byłaby wtedy duża dyskryminacja i podział na różne kolory skóry. A co jak znajdzie się taki "Tibijski Hitler"? Kolejna Tibijska Wojna ¦wiatowa by wybuchła. LOL
Stratos[PL]
08-12-2004, 16:15
a ja bym z niebieska skora lazil :D a wiecie dla czego? Bo jestem zamarznientym wojownikiem
Dark Vilej
08-12-2004, 16:43
Jezeli juz by mieli dac takie outfity, to napewno byscie nie znikneli w trawie tak jak ktos na gorze napisal. Bo po co CIP'y by mieli dawac odcien zielonego tak jak w tibi? :confused:
Jest jeden duży problem:idzie czarny !!!w piach go<<<reakcja młodocianego idioty b±dĽ starszego:PNiech daj± lepiej outify elfów guardów;)Sam nie wiem i tak czy siak bez outifów jest podział na lepszych i gorszych idzie pl biało czerwony<<to jeszcze nie problem ale gdy widzi przechodnia i pyta pl?to jest problem:(
Castillian
08-12-2004, 22:04
to nie przejdzie bo wiadomo ze kazdy swe bedzie tepil takiego murzyna -.- albo jakiegos mulata a'la brazyl ;f glupi temat omfg
Pomysl wyjatkowo kiepski, juz i tak istnieje spory nacjonalizm. Po co nam jeszcze rasizn, zastanowcie sie nad tym.
Ale czy powiedzcie: Jeste¶my Polakami: Ok, spoko mamy swój kolor skóry. A jest dużo Brazylijczyków których to (hmmmm) boli (?) i napewno w jaki¶ sposób jest to dyskryminacja. A że rasizm..... każdy pomysł ma jakie¶ wady.
Matheous
09-12-2004, 20:59
Jestem za.
Sam nie mialbym 'normalnych' kolorkow tylko jakies zwariowane-np zielony, niebieski, sraczkowaty?;) Jeszcze mogliby rozne fryzury dodac;)
A co do rasizmu-rasizm juz jest, gdyby przeciez podszedl ktos do jakiegos polskiego nooba i sie spytal 'Africa?' to na bank taki pol by go zaj...al...
Jezol_Knight
09-12-2004, 21:32
lol :p
na pierwzy rzut oka pomysł z***isty !!! ale po namysle każdy u¶wiadomi sobie że to by doprowadziło do wojny ... i to na duż±±±±±±± skale :)
Jestem przeciw :evul:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.