Pokaż pełną wersje : Tomby dla Paladyna
Witam, no więc od dłuższego czasu (bodajże ~30lv) expie moim paladynem na Nargor, nie można narzekac, jest kasa, exp i w ogóle, ale to sie robi trochę monotonne :/ Koleżanka powiedziała mi że na tombach wbije więcej exp/h, i mam do was pytanie, w jakim tombie będzie mi się expic najszybciej? Dane są po lewej, pod nickiem. Eq to Medusa, Boh i Enchy. Warunki jakie taki tomb musi spełniac :
*brak waste
*żadnych lootbagów
*niezbyt ciężko
*exp 40k/h (może byc więcej :P)
Kasa pewnie nie będzie taka jak na piratach (tam wyciągałem 5k/h), ale mam nadzieje że nie będzie tak źle;)
Jaki tomb polecacie na jakim piętrze? I czy jakiś tomb w ogóle te warunki spełnia?
a wiec tak możesz iść na shadow tomb / oasis tomb no przynajmniej mi sie podoba na shadow tomb jeśli ubijasz vampiry i fire elementale to możesz spoko na 2 poziomie a na oasis możesz i na 1 i na 2 poziomie ale nie wiem czy możesz za teleportem
W jednym jest za dużo stalkerów, a w 2 za mało dobrych dla expa potworów :/
@Edit
Wiem jaki tomb byłby idealny, dużo mumii i Cryptów, 0 stalkerów i max 1 vamp, znacie taki? ;d
40 k na godzinę to miałem 100 ekiem na lizardach/ żółwiach. Masz za mały poziom żeby zdobywać tyle expa bez waste. Polecam Tarpit Tomb pierwszy poziom na ktorym sa wampy :P Jest tam wiecej wampow niz jeden ale nie występują w grupach. Jest takie coś - schodzisz na dół idziesz pare kroków w lewo masz pomieszczenie z wampem. Wracasz idziesz na dół masz bb i dalej wampy. Cryptow i "mumiów" też nie brakuje. Ale nie pchaj się tam na chama bo jak pojdziesz za daleko o kilka kratek to masz na plecach 2bb i 2 vampy :PP
stone za tp , nie ma hardcore , nie ma waste ; p powinienes czyscic wszystko, chociaz polecam 40~ lv
Marvelo13
23-08-2008, 14:20
40 k na godzinę to miałem 100 ekiem na lizardach/ żółwiach. Masz za mały poziom żeby zdobywać tyle expa bez waste. Polecam Tarpit Tomb pierwszy poziom na ktorym sa wampy :P Jest tam wiecej wampow niz jeden ale nie występują w grupach. Jest takie coś - schodzisz na dół idziesz pare kroków w lewo masz pomieszczenie z wampem. Wracasz idziesz na dół masz bb i dalej wampy. Cryptow i "mumiów" też nie brakuje. Ale nie pchaj się tam na chama bo jak pojdziesz za daleko o kilka kratek to masz na plecach 2bb i 2 vampy :PP
Dobrze powiedziane. Tarpit -3 (nie za tp) jest dobry, ja tam expiłem tak od 25 lvla bez bb i necro, później już wszystko. Masz tam dużo mumii, cryptów, pare dsów, pare vampów, necro i bonebeast.
Już wstrzymajcie sie z odpowiedziami, wybrałem sobie tomb stone za tp, nie jest na tombach wcale więcej expa niż na piratach (~30k/h max chyba...), kasa jest porównywalna, tarpit sprawdzę niedługo, ale trochę nie pasują mi tam stalkery, są o wiele większym utrapieniem od scarabów (które na moje wcale zresztą nim nie są), temat można zamknąc, prawdopodobnie na żadnym tombie nie wyciągne tyle co na piratach ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.