Pokaż pełną wersje : Victum Omnis vs. Viribus Unitis
W tym temacie rozmawiamy nt. w/w wojny.
Bosy_Wiesniak
22-08-2008, 19:49
Temat skasowany przez Tana
Powód: Temat stał się bezsensownym polem bitwy na wyzwiska. A szkoda.
Zawitala Furora, i temat poszedl sie .....,
a tak na marginesie co z Was wyrosnie jak Wy sobie nawet nawrzucac na poziomie nie potraficie.
lol tana zaczal sie robic agresywny :(
Mietek919
22-08-2008, 21:07
Szanowny pan Lomees hack z 166 na 95 to się nazywa nie fart :(
Bosy_Wiesniak
22-08-2008, 21:52
@TANA
Szczerze watpie, ze usuwanie kolejnych tematow cos da. Uczciwiej i prosciej jest usuwanie debili, a nie usuwanie tematu rzeki, ktory towarzyszyl nam tu od dwoch lat. Uwazam, ze decyzja byla pochopna i tyle. Jesli myslisz, ze w tym temacie bedzie inaczej to niestety jestes uprzejmy tkwic w bledzie.
Pzdr,
Też jest mi smutno z powodu tego, że straciliśmy posty z ostatnich 2 lat. Kawałek historii Nebuli poszedł do diabła za pomocą 1 kliknięcia.
Sprawa wyglada tak, że codziennie dostajemy conajmniej kilka raportów z tego tematu. Praktycznie każdy dotyczy przeklinania i obrażania się nawzajem. Co smieszniejsze, raportuje zazwyczaj osoba, która sama rzucała jobami pare postów wyzej.
Poprzedni temat mozecie uważać za 'zamknięty do odwołania'. Jeżeli sytuacja się poprawi, temat zostanie przywrócony i scalony z tym tematem. Jezeli nie, to trudno. Młody temat łatwiej kontrolowac moderatorom i wlepiać kolejne warny.
Jeżeli chcecie kontynuacji tematu (a sadze, ze znajda się wsrod was rozsadni, ktorym po tych 2 latach bedzie na tym zalezec), zapoznajcie się z systemem raportowania postów i informujcie o rozpoczynającym się wyzywaniu, zanim narobi się kilka stron bluzgów, które trzeba bedzie kasować.
Jeżeli musicie zakląc, zagwiazdkujcie to. Jestescie na tyle inteligentni i znacie tyle przekleństw, że napewno rozpoznacie je po paru literkach i długosci.
Nie jestem tu po to by wam uprzykrzac zycie, ale po to by był tu względny porządek, ostatnio był tu porządek jaki mozna porównać do "płonącego burdelu"
PS. Jestem babą. Baby są pamiętliwe, więc proszę, weźcie sobie ten post do serca ;)
@down
Wiesz, że powinieneś oberwać za to pytanie? Powinnam odeslać do regulaminu.
Jeśli widzisz, że jakiś post lub temat jest niezgodny z regulaminem (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789) , zgłoś go poprzez kliknięcie odpowiedniej ikonki w lewej dolnej części posta http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif
jak sie raportuje tematy ;( ???
A mi sie ogólnie wydaje, że Tana jest niedowartościowany w swoim życiu i za każdym razem kiedy jego "styl" wygasa musi zrobić coś koło swojej osoby xD
I nie ważne czy to Tana czy Safe to i tak SZMATA.
Co do jobów rzucanych w stronę VO to nic się nie zmienia HUJ WAM W PIZDE ;7 ( znowu przez samo h )
BTW. To jest tylko jebane forum na którym każdy będzie pisał o czym chce, więc nie pierdol o jakimś porządku lamusie.
ELO<<<<
Edit by Tana:
Ojej? Mówiłeś coś? Jejku jej...
I proszę mnie tu nie podciągać pod niejakiego Tana Max, który pojawial się w tym temacie. Nie mamy ze sobą nic wspólnego.
Post zostawiam ku ogólnej uciesze i przestrodze.
Pinty'ith
23-08-2008, 12:26
A mi sie ogólnie wydaje, że Tana jest niedowartościowany w swoim życiu i za każdym razem kiedy jego "styl" wygasa musi zrobić coś koło swojej osoby xD
I nie ważne czy to Tana czy Safe to i tak SZMATA.
Co do jobów rzucanych w stronę VO to nic się nie zmienia HUJ WAM W PIZDE ;7 ( znowu przez samo h )
BTW. To jest tylko jebane forum na którym każdy będzie pisał o czym chce, więc nie pierdol o jakimś porządku lamusie.
ELO<<<<
Hail kultura VU _/
Nebulafighter
23-08-2008, 12:49
Hail kultura VU _/
Hail twoj glos _/
Pinty'ith
23-08-2008, 13:10
Hail twoj glos _/
Odezwal sie ten co od urodzenia mial mutacje :)
@Pinty
A pamietasz boat trapa na LB jak 150k z ciebie spadlo ? :P
Pinty'ith
23-08-2008, 13:41
obawiam sie ze z 200 jak nic ;D
JaSprite
23-08-2008, 13:53
Tana to weź zamknij temat ale ale usuwaj. Stare screeny chce poogladac itp xD
btw. Moja kariera na nebuli sie nie konczy! :D Jeszcze wróce tylko... (dajcie p seta i na manasy jakies) :D
Stanley'o
23-08-2008, 22:40
Hail twoj glos _/
niezle panczlajny ziomeq
Nebulafighter
24-08-2008, 14:10
Atamanka
Jednego zyda mniej z tego co widze ^.^
Stanley'o
24-08-2008, 15:33
jeszcze zostales Ty i bedzie po klopocie
Stanley'o
24-08-2008, 17:39
jak juz Xaem powiedzial, nawet bluzgac na poziomie nie potraficie tutaj ;)
JozekCoPchaWozek
24-08-2008, 23:31
Zapomniales o Twoim starym
Szczerze wątpie w to, że Pan Nebulafighter ma 19 lat jak ma wpisane. Takimi określeniami operują tylko dzieci z gimnazjum które w jakiś sposób chcą zabłysnąć. Tak naprawdę nawet średnio inteligentny człowiek nie doceni twoich wysiłków.
Ps. Od 1 września proponuję wybrać się do szkoły tam uczą bardziej wyszukanego słownictwa.
/JozekCoPchaWozek.
Popieram przedmówce ;]
Tylko jak znam życie, większość osób pójdzie do szkoły , a tacy Wojownicy zostaną i będą "trrrollloowaaccc " forum
JaSprite
25-08-2008, 18:53
Ciekawe ile Maledrus i Mebi stracił milionów expa ;>
@up
NAwet Nodois się nie doliczy ;]
Ogólnie po akcji nocnej i dziennej dziś we fragach mniej więcej po równo ;]
ENjoy O By więcej takich akcji ;]
Stanley'o
25-08-2008, 20:52
lol po rowno? W nocy bylo 13:1 dla VU a w dzien 27:5-6 dla VO, jak dla mnie to to nie jest po rowno, ale moze Nodois sie lepiej doliczy?
lol po rowno? W nocy bylo 13:1 dla VU a w dzien 27:5-6 dla VO, jak dla mnie to to nie jest po rowno, ale moze Nodois sie lepiej doliczy?
nie wazne czy po rowno, czy nie, nie licza sie fragi. Wazne jest to, ze my lvle odrabiamy, kasy mamy baaardzo duzo i zarabiamy dalej - czego nie mozna powiedziec o vu. Szkoda tylko Celi ; p
Thunderbolt
26-08-2008, 09:31
nie wazne czy po rowno, czy nie, nie licza sie fragi. Wazne jest to, ze my lvle odrabiamy, kasy mamy baaardzo duzo i zarabiamy dalej - czego nie mozna powiedziec o vu. Szkoda tylko Celi ; p
No i co z tego ze sobie expicie, no i co z tego ze sobie kase zbieracie? Nas to nie wzrusza. Powiem tylko tyle, ta wojna sie nigdy nie skonczy. Juz nigdy na nebuli nikt nie bedzie mogl znaznac spokojnego expienia :)
No i co z tego ze sobie expicie, no i co z tego ze sobie kase zbieracie? Nas to nie wzrusza. Powiem tylko tyle, ta wojna sie nigdy nie skonczy. Juz nigdy na nebuli nikt nie bedzie mogl znaznac spokojnego expienia :)
I Phy~ tak mówiło, i Ordo też coś w tym stylu mówiło, i my też tak mówiliśmy w poprzedniej wojnie, więc nikt ci w bajki nie uwierzy.
Nebulianski_wojownik
26-08-2008, 11:11
Wystarczy spojrzec na kazia, zeby bylo wiadomo jak ta wojna sie skonczy. Vu zostanie zeslane na rooka ;]]]]]]
Bosy_Wiesniak
26-08-2008, 11:41
Nie pojszło? Zagłada kaziowych muchomorow.
Wpierdol trwa.
Stanley'o
26-08-2008, 21:08
czy semi-afk botowanie od 8:30 do teraz z przerwą na odniesienie loota i odkupienie suppli to nie 'spokojne expienie'? :)
pozdro
The_Joker
27-08-2008, 11:06
Vo wygra ta wojne... Caly serv tego chce ! VU to abuserzy , a szczegolnie mistrz pustynie uber elo gracz Exsiliun (kij mu w oko).
DO BOJU xd
Legend_of_Goku
27-08-2008, 17:27
Wzruszają mnie wypowiedzi przydupasow "Viribus Sr-Units"
Zasadniczo to dla Vo ludzie juz sie wyplacaja albo chca sie wyplacac a dla VU??
Furore poproscie niech tu robi chary bo wam to już nikt nie pomoze czasy Virbusowskiego Pa dobiegly konca a to ze ten jakis cep tu pisze ze nie bedzie spokojnego expienia juz na nebuli to mnie rozjebalo i dobrze ze nie bedzie ,
tu zaznaczam VO przynajmniej bedzie mialo troche rozrywki pomiedzy kolejnymi wbitymi milionami expa
Nawet jakbyl bym Hunted od Vo to o kurewskich pizdach z vu bym nie pomyslal wiec nie wiem kto moze z nebuli jeszcze wam pomoc a do vo ludzie wciaz dochadza lub chca dojsc ... a fragi to nie wszystko jak juz tu mowil tana oni to i tak odrobia a patrzac na 4 dedy kazika i jego lewerki to do konca roku kazia na rooku moim rookslayerem bede mijal
muahahhahahttp:
POZDRO&POCWICZ
Thunderbolt
27-08-2008, 17:58
Wzruszają mnie wypowiedzi przydupasow "Viribus Sr-Units"
Zasadniczo to dla Vo ludzie juz sie wyplacaja albo chca sie wyplacac a dla VU??
Furore poproscie niech tu chary bo wam to już nikt nie pomoze czasy Virbusowskiego Pa dobiegly konca a to ze ten jakis cep tu pisze ze nie bedzie spokojnego expienia juz na nebuli to mnie rozjebalo i dobrze ze nie bedzie ,
tu zaznaczam VO przynajmniej bedzie mialo troche rozrywki pomiedzy kolejnymi wbitymi milionami expa
Nawet jakbyl bym Hunted od Vo to o kurewskich pizdach z vu bym nie pomyslal wiec nie wiem kto moze z nebuli jeszcze wam pomoc a do vo ludzie wciaz dochadza lub chca dojsc ... a fragi to nie wszystko jak juz tu mowil tana oni to i tak odrobia a patrzac na 4 dedy kazika i jego lewerki to do konca roku kazia na rooku moim rookslayerem bede mijal
muahahhahahttp:
POZDRO&POCWICZ
Kozaczku po pierwsze naucz sie polskiego bo nie wiem o co Ci chodzilo w pogrubionej czesci zdania. po drugie kim ty qrwa wogole jestes (na tym servie)? Widzialem Cie chyba tylko ze 2x w pzcie a kozaczysz na forum. Pokaz swoj skill w walce pozdro and bej bej
omfgMUKAomfg
27-08-2008, 18:34
Vo wygra ta wojne... Caly serv tego chce ! VU to abuserzy , a szczegolnie mistrz pustynie uber elo gracz Exsiliun (kij mu w oko).
DO BOJU xd
Pożyjemy, zapalimy, zobaczymy, jak tam... ;)
Ahaha cały serwer, dobrze powiedziane, tylko zapamiętaj sobie moje słowa kmiocie, że na serwerze PVP ( player vs player ) ktoś musi padać i ktoś musi zabijać. Zobaczymy kto będzie dostawał wpierd*l od VO, jeśli VU nie będzie wychodzić na openki ;)
Odpowiem ci: WY DOSTANIECIE WPIERD*L OD VO
Tylko wtedy to wy będziecie sobie sami radzić z tym ścierwem bo my będziemy mieli w was wy***ane.
Elo<<<
hmm oj już nie brońcie tak vo ;]
Chodzi o to,że ciągle wypominacie pa ze strony vu , bo z 3 osoby stamtąd pozyskiwały nie zbyt uprzejmie BOh, a co robi Vo ? jesteście aż tak ślepi ? że nie widzicie jakie rarytasy robi Gauwart z Elaneyem?
A poexpić tam gdzie chce VO, to napewno już nie można, a trwa wojna, po wojnie, poprostu aż niechce myśleć co będzie jak Vo wygra, SCk odkąd przejął lidera od Finixa stał się niezłym PA'owiczem ;] jeszcze będzie wam to przeszkadzać
Nebulianski_wojownik
27-08-2008, 20:04
Z powyzsza wypowiedzia sie zgodze, Gauwartt i Elaney ( a szczegolnie elaney) to chyba najwieksze bledy tego serwa.
SCk odkąd przejął lidera od Finixa stał się niezłym PA'owiczem ;]
NOM JAK SAM CHUJ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hmm oj już nie brońcie tak vo ;]
A poexpić tam gdzie chce VO, to napewno już nie można, a trwa wojna, po wojnie, poprostu aż niechce myśleć co będzie jak Vo wygra, SCk odkąd przejął lidera od Finixa stał się niezłym PA'owiczem ;] jeszcze będzie wam to przeszkadzać
To prawda wczoraj wyrzucił mnie z expa ; (((
o drugie kim ty qrwa wogole jestes (na tym servie)?
A powiedz mi kim ty jestes na tym serwie ? ;ooo
Thunderbolt
27-08-2008, 20:48
A powiedz mi kim ty jestes na tym serwie ? ;ooo
Twoim starym
Legend_of_Goku
27-08-2008, 20:57
typowy forum troll ani nie podasz kim jestes pod tym nickiem ani nic sensownego na riposte rzucic nie mozesz,
Twoim starym hyh jaki pocisk jeszcze mu tak pojedz to u dzieci modne takie wyzywanki po starych,
/a tak btw ja na tym servie nie musze byc kims mi to niepotrzebne do szczescia i moja glowna ambicja nie jest uswiadamianie swojej wyzszosci nad innymi na forum i w grze pozro idz zapytaj kolegow co mozesz napisac zeby komus pocisnac wzursze sie tym niezmiernie
A do gry wroce we wrzesniu (moze) bo mam duzo do roboty narazie ****ku
ale mi pocisnol :S
straszne
Legend wejdz na TS na intelinka ;)
Legen jest zły bo został oczyszczony jego domek.
Co do tzw. pa VU to skończcie o tym pisać bo dosłownie mam ochotę poprzegryzać wszystkim użytkownikom, poniżej 15 roku życia i powyżej 40, kable od internetu...PA było, jest i bedzię...nawet jak my przestaniemy grać to inni się znajdą...Czy to xaem, finix, czy gauwart mniejsza o to poprostu zatęsknicie za VU jeszcze...
A wpierdol trwa...:/
omfgMUKAomfg
27-08-2008, 22:08
AHAHAHAHA zatęsknicie kurwa zatęsknicie. Święte słowa.
Już widzę memberów pseudo neutralnych gildii (którzy liżą dupę VO, przychodzą noobharami na OB pomagać swoim "przyjacielom" i myślą, że im coś po wojnie skapnie). NIE NIE NIE !!! Nie okłamujcie się nie będzie forów będzie wpierdol, będzie payment, będzie wy*******aj z expa, będzie BOH or HUNTED.
Większość wybierze BOH, raz, drugi, trzeciego już nie będzie, pojawi się opór ( czynny i bierny).
Wtedy my się będziemy cieszyć, że frajerstwo, które tak cieszyło sie z "wygrywanej wojny " dostało w pizde, z tą różnicą, że VU to nie VO i nie zbieramy każdego ciula, któremu coś nie wyszło.
ELO<<<
Byle_jaki_nick
27-08-2008, 22:21
Make peace, not war ;< xdd
Już widzę memberów pseudo neutralnych gildii (którzy liżą dupę VO, przychodzą noobharami na OB pomagać swoim "przyjacielom" i myślą, że im coś po wojnie skapnie). NIE NIE NIE !!! Nie okłamujcie się nie będzie forów będzie wpierdol, będzie payment, będzie wy*******aj z expa, będzie BOH or HUNTED.
Większość wybierze BOH, raz, drugi, trzeciego już nie będzie, pojawi się opór ( czynny i bierny).
Wtedy my się będziemy cieszyć, że frajerstwo, które tak cieszyło sie z "wygrywanej wojny " dostało w pizde, z tą różnicą, że VU to nie VO i nie zbieramy każdego ciula, któremu coś nie wyszło.
ELO<<<
Ahaha jakbym slyszal stare ordo czy lh xddd
Wiec co robia w vu rozne scierwa ktore wczesniej biliscie ? :>
Co do wywalania z respa chyba to bedzie normalne, ze po tak dlugim czasie kazdy bedzie chcial odrobic lvl itp ? :)
/ Tert
Legen jest zły bo został oczyszczony jego domek.
Mysle ze nie jest zly. ;)
Pozdro
Legend_of_Goku
27-08-2008, 23:06
ELO<<<
---------
HYH ja to juz chyba gdzies widzialem mmmmmmmmmmmm..hhhhhhhhhmmmmmmmmmm... czyz nie tak robilo Viribus? xD ojjeeejjj ...
A co do mojego domku to tam mialem zaledwie 1,2kk i to przedmioty ktorych mi sie sprzedawac nie chcialo bo ladne byly a w depo i tak mam prawie tyle w kasie i innych syach wiec nie placzcie z mojego powodu ... mam nadzieje ze dzieki temu poprawilem wam nastroje i wyjdziecie na opena i popadacie z blesami za moja i marka aka lomess hajs
KAZIK juz z reszta przyszalal nawet 2 charami..... aaaaahhahahaha oby tak dalej.... moge nawet wam dac wiecej szczegolnie kazikowi :D
Fallathanu
27-08-2008, 23:23
---------
HYH ja to juz chyba gdzies widzialem mmmmmmmmmmmm..hhhhhhhhhmmmmmmmmmm... czyz nie tak robilo Viribus? xD ojjeeejjj ...
A co do mojego domku to tam mialem zaledwie 1,2kk i to przedmioty ktorych mi sie sprzedawac nie chcialo bo ladne byly a w depo i tak mam prawie tyle w kasie i innych syach wiec nie placzcie z mojego powodu ... mam nadzieje ze dzieki temu poprawilem wam nastroje i wyjdziecie na opena i popadacie z blesami za moja i marka aka lomess hajs
KAZIK juz z reszta przyszalal nawet 2 charami..... aaaaahhahahaha oby tak dalej.... moge nawet wam dac wiecej szczegolnie kazikowi :D
Kazik w przeciwienstwie do Ciebie wychodzi walczyc a nie stoji w pz i napina sie na forum, wyciagnij z tego wnioski, jesli Twoj maly mozdzek Ci na to pozwoli
omfG next pajac z furory.
By Legend_of_Goku :
/a tak btw ja na tym servie nie musze byc kims mi to niepotrzebne do szczescia/
[P]ozdro%[P]ocwicz
kthxbye!XD
Fallathanu
27-08-2008, 23:31
By Legend_of_Goku :
[P]ozdro%[P]ocwicz
kthxbye!XD
omfG next pajac z pz.
Legend_of_Goku dobrze oboje wiemy ze pizda jesteś i expisz w depo Abe"dendriel.
Mam tobie przypomnieć jak byłeś sam zajebistym przydupasem VU byłeś nawet liderem pierwszej guild "FBN". Jak była Pk guild "BZS" w ab to fajnie kozaczyles z depo że nas pozabijasz ze sfoimi pszyjaciółmi którzy ci teraz dupe kopią ;)
Jesteś pro evul masta PeVałPe i nie boisz sie o chara. Czemu w każdej wojnie trzymasz się strony która wygrywa ??????????????????????????????
to dlaczego później trzymał stronę Last Hope które przegrywało?
Kazik w przeciwienstwie do Ciebie wychodzi walczyc a nie stoji w pz i napina sie na forum, wyciagnij z tego wnioski, jesli Twoj maly mozdzek Ci na to pozwoli
Miedzy odwaga, a glupota jest bardzo cieniutka linia...
...bo romans z VU mu niestety nie wyszedł ;////
Legend_of_Goku dobrze oboje wiemy ze pizda jesteś i expisz w depo Abe"dendriel.
Mam tobie przypomnieć jak byłeś sam zajebistym przydupasem VU byłeś nawet liderem pierwszej guild "FBN". Jak była Pk guild "BZS" w ab to fajnie kozaczyles z depo że nas pozabijasz ze sfoimi pszyjaciółmi którzy ci teraz dupe kopią ;)
Jesteś pro evul masta PeVałPe i nie boisz sie o chara. Czemu w każdej wojnie trzymasz się strony która wygrywa ??????????????????????????????
Rzekl seredo ktory msem na wojnie biega bez utamki i 46 sorc go prawie solo sklada ;d ile hp miales? z 4? "pro evul masta PeVałPe"
papapappapapapapapappapapatki :*
Stanley'o
28-08-2008, 10:04
ELO<<<
jak widze takie posty jak ten to nie dziwie sie ze macie w gildii Nodoisa i innych Phoenixow ktorzy przekladaja okolnir nad szkola :)
Thunderbolt
28-08-2008, 10:20
jak widze takie posty jak ten to nie dziwie sie ze macie w gildii Nodoisa i innych Phoenixow ktorzy przekladaja okolnir nad szkola :)
Za to wy macie full zoo (malpa, dziadzia, slon-xendosa, hipopotama-calh~, i zaglodzonego psa-wawiernie) oraz pozbierane z calego serva zydowskie scierwo nadajace sie tylko do spalenia
Za to wy macie full zoo (malpa, dziadzia, slon-xendosa, hipopotama-calh~, i zaglodzonego psa-wawiernie) oraz pozbierane z calego serva zydowskie scierwo nadajace sie tylko do spalenia
Odezwal sie Sóper prO zayebisty "pJejBoj"
-.^
Sam nie wiem, dziwna z nim sprawa bo nie slyszałem, aby ktoś z nas go bił lub huncił . Wręcz przeciwnie, chyba raczej go lubili.
Cóż ale ludzie się zmieniają jak paru innych, strasznie lizało dupę i im się pomagało a tu raptownie zwrot i pomaganie wrogom.
Bosy_Wiesniak
28-08-2008, 11:36
Dziadzia w zoo moze byc tylko z wnukami. Ty nie mozesz byc moim wnukiem bo gdyby moj syn zrobil takiego bubla, lub nie daj boze corka Cie wydalila, to razem bysmy cie w stawiku topili ku uciesze ryb tam żerujacych. To co, ze pol jeziora by potem mialo sraczke, ale jak to w zyciu bywa cos za cos.
Lepiej zapewnic rybom rozwolnionko, niz karmic kogos ~20lat tylko po to zeby potem stwierdzic, ze wykarmiony egzemplarz to bubel genetyczny ktory nie jest w stanie sie podetrzec.
Salamalejkum my grandson...Tfu na psa urok
Stanley'o
28-08-2008, 11:44
Uhm, zoo?
Profesor Nodois
Pilny uczen Mateusz ej kej ej Phoenix of Siedlce
Deerdek smierdek ej kej ej szybki logout na desercie
Kazik the Brave/Stupid [niepotrzebne skreslic]
Vane co ma waska szpare
Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY
Macius z downem
Gun Kata co raty na rooku zamiata
Bez kitu dream team SIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
JozekCoPchaWozek
28-08-2008, 12:14
@ Do Pana Thunderbolt'a
Śmiejesz się z wyglądu innych żeby się dowartościować? Ty nawet nie chcesz się nam przedstawić to wyobrażam sobie jak wyglądasz. "Bez głowy Ci do twarzy ?".
/JozekCoPchaWozek.
"Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY"
ty to pewnie jesteś numath skoro za Chudym nie przepadasz
omfgMUKAomfg
28-08-2008, 13:29
By Legend_of_Goku :
[P]ozdro%[P]ocwicz
kthxbye!XD
Z tym wyjątkiem, że jak ja wychodziłem z rooka na nebuli to ty obciągałeś kumplom, żeby pokazali ci jak odpalić tibie ;<
@UP
Co do ZOO lepiej mieć nick rymujący sie z głupim wierszykiem wymyślonym przez idiote który udaje MC niż wyglądać jak pizda i się spinać na jebanej grze.
Xaemus wbija każdemu tylko dlatego, że jest niedowartościowanym ciulem, któremu w życiu wyszły dobrze tylko odgnioty na dupie od komputera, syn który ogarnia w tibie, oraz córka która w razie czego ma układ rozrodczy w dupie ;) < ciekawy przypadek >
Tak więc dziadu zalep wary i nie komentuj.
Elo<<<
Rzekl seredo ktory msem na wojnie biega bez utamki i 46 sorc go prawie solo sklada ;d ile hp miales? z 4? "pro evul masta PeVałPe"
Kedy to było bo jakoś nie pamiętam x(
??? Jakoś na Opence moim Msem nigdy nie byłem bo mnie o pomoc nie proszono więc pchać się nie będe ;]. A jeżeli chodzi o wojne Iwy & Tb to nie widze czemu miałbym zarzucać utemke na takie nobostwo które na mając sd na hotkeyu szuka sdków w bpku i z parkinsonem na rękach szuka mnie na battle liście. Zaś kiedy mnie znajduje najeżdża na mój nick myszką parkinson nie pozwala mu wycelować we mnie i sprzedaje sdka w swojego kolege z Guild :/ GYZY pevałpe
chachachachacha
Stanley'o
28-08-2008, 13:59
@ Xanoxin:
nie jestem Numathem ;)
@omfgMukaomfg
nie ponizaj sie az tak wjezdzajac Xaemowi na rodzine ;) osiagnal w zyciu wiecej niz prawdopodobnie (patrzac na Twoje posty i zachowanie) kiedykolwiek osiagniesz takze zcziluj troche, wylacz monitor i zobacz jak ladnie za oknem
Thunderbolt
28-08-2008, 14:00
Dziadzia w zoo moze byc tylko z wnukami. Ty nie mozesz byc moim wnukiem bo gdyby moj syn zrobil takiego bubla, lub nie daj boze corka Cie wydalila, to razem bysmy cie w stawiku topili ku uciesze ryb tam żerujacych. To co, ze pol jeziora by potem mialo sraczke, ale jak to w zyciu bywa cos za cos.
Lepiej zapewnic rybom rozwolnionko, niz karmic kogos ~20lat tylko po to zeby potem stwierdzic, ze wykarmiony egzemplarz to bubel genetyczny ktory nie jest w stanie sie podetrzec.
Salamalejkum my grandson...Tfu na psa urok
Strzel se kupke bo zes blady. PS jestes zajebisty, pozdrow rodzinke i przekaz im szczere kondolencje ze maja taka glowe rodziny.
JaSprite
28-08-2008, 14:42
Pies, który dużo szczeka, nie gryzie. Thunderbolt Kumasz ocb?
Kedy to było bo jakoś nie pamiętam x(
??? Jakoś na Opence moim Msem nigdy nie byłem bo mnie o pomoc nie proszono więc pchać się nie będe ;]. A jeżeli chodzi o wojne Iwy & Tb to nie widze czemu miałbym zarzucać utemke na takie nobostwo które na mając sd na hotkeyu szuka sdków w bpku i z parkinsonem na rękach szuka mnie na battle liście. Zaś kiedy mnie znajduje najeżdża na mój nick myszką parkinson nie pozwala mu wycelować we mnie i sprzedaje sdka w swojego kolege z Guild :/ GYZY pevałpe
chachachachacha
jezeli to ty jestes sherman cos tam to tak wlasnie ty dwa razy bez utamy na redzie s*******ales ;< i dwa razy od tego samego 46 msa :) na tiquandzie raz a drugi raz na moscie ph co ci ten 48 knight pomogl. Sa camy, wszystko widac ;x
Uhm, zoo?
Profesor Nodois
Pilny uczen Mateusz ej kej ej Phoenix of Siedlce
Deerdek smierdek ej kej ej szybki logout na desercie
Kazik the Brave/Stupid [niepotrzebne skreslic]
Vane co ma waska szpare
Chudzierlok ej kej ej GDZIE SOM MOJE BOCHY
Macius z downem
Gun Kata co raty na rooku zamiata
Bez kitu dream team SIEAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Nie z wszystkim sie zgadzam, moja osobista lista to:
Silver Cham aka "pobije cie w rl".
Chudzierlok aka obecny na zerowej liczbie bitew (IWY vs. TB), a najbardziej kozaczący swoim fithabyarym. Za chudym nie przepada co najmniej pół tego serva, więc nie do końca tylko Numath go nie lubi.
Wachu "Wymówka" of Nebula aka kozak, a jak przyjdzie paść jak noob to zawsze ma jakąś wymówkę.
Amorx knight - idiotka ktora ojebuje kumpli z RL, dla kilku pixeli.
To top retardy na dziś.
Bosy_Wiesniak
28-08-2008, 15:42
Z tym wyjątkiem, że jak ja wychodziłem z rooka na nebuli to ty obciągałeś kumplom, żeby pokazali ci jak odpalić tibie ;<
@UP
Co do ZOO lepiej mieć nick rymujący sie z głupim wierszykiem wymyślonym przez idiote który udaje MC niż wyglądać jak pizda i się spinać na jebanej grze.
Xaemus wbija każdemu tylko dlatego, że jest niedowartościowanym ciulem, któremu w życiu wyszły dobrze tylko odgnioty na dupie od komputera, syn który ogarnia w tibie, oraz córka która w razie czego ma układ rozrodczy w dupie ;) < ciekawy przypadek >
Tak więc dziadu zalep wary i nie komentuj.
Elo<<<
Moj syn swietnie ogarnia tibie ma juz 19lvl. Z cala pewnoscia moge jednak stwierdzic, ze nie jest wyciagniety za wczesnie, lub przetrzymany jak to bylo w twoim przypadku.
Wiem, wiem to nie wasza wina, poprostu niektorzy ojcowie dziurki pomylili lub tez pempowina ci szyjke owinela i tak cie za uszy ciagneli ze mamy to co mamy. Bubla czyli.
Strzel se kupke bo zes blady. PS jestes zajebisty, pozdrow rodzinke i przekaz im szczere kondolencje ze maja taka glowe rodziny.
Wydalalem juz dzis dziekuje za pamiec, jednak moje blade lico nijak ma sie do twojego bladego zadu. Juz na pierwszy rzut oka widac, ze czesto zapinany i krew nie krazy tak jak powinna. Zmien partnera, lub pieszczoty na oralne taka rada stroskanego dziadka.
Tak Sher~to ja ;) na ph 2 razy speirdalalem bez Mf bo mi sie pokonczyly :/ ale ani razu nie padłem :) pokaz tego Cama chce sobie pooglądać ;)
Hidek mnie nie wymieniles ;)
omfgMUKAomfg
28-08-2008, 16:26
Xaem bubla to ty se w rodzinie szukaj... OJ SRY w kafejce se bubla szukaj ;7
Jak ma 19 lat to mu powiedz niech się szykuje lepiej do kończenia, bo znowu będzie "never ending story" tak jak w twoim przypadku.
ELO<<<
Nebulianski_wojownik
28-08-2008, 16:42
Sprzodu plecy stylu plecy pan bug zrobil jom dla hecy:(
Hidek mnie nie wymieniles ;)
Ty sie nie liczysz.
Wpadliscie po snikaza na banute. Bylo was tam chyba 4-5 osob, przybiegl sam Zak skeleton pomoc snikazowi to pierwszy s*******ales przed 2 knightami wiec nie wypowiadaj sie na temat pvp. Ale musze ci przyznac... dobrze uciekasz.
Wiesz. Tyle że widziałem tam nie tylko zaka ale już na exivie bardzo blisko był Hidek Yamonen i vlox ? zaczełem ucieczke z 17 manasami na klacie :/ Więc jedyny sposób żeby nie paść był map clic w głębi tiqu ???????? Wolałem spierdolić aniżeli paść ;)
Wiesz. Tyle że widziałem tam nie tylko zaka ale już na exivie bardzo blisko był Hidek Yamonen i vlox ? zaczełem ucieczke z 17 manasami na klacie :/ Więc jedyny sposób żeby nie paść był map clic w głębi tiqu ???????? Wolałem spierdolić aniżeli paść ;)
Mylilem sie, jestes pro pvp.
Wiekszosc slyszala tylko o takim czyms jak "Map click", Ty juz uzywasz nawet 'Map clicow", nauczysz mnie?
Ty tez tana jesteś Pro Pvp :/ nie dość ze znienacka to jeszcze na 1 ue mnie złożyłeś :/
Dzika_Klacz
28-08-2008, 18:58
Cry me a river babe ;<
Rodonator hacked. ajjjjjjjjjjjjj
Thunderbolt
28-08-2008, 20:41
Nie z wszystkim sie zgadzam, moja osobista lista to:
Silver Cham aka "pobije cie w rl".
Chudzierlok aka obecny na zerowej liczbie bitew (IWY vs. TB), a najbardziej kozaczący swoim fithabyarym. Za chudym nie przepada co najmniej pół tego serva, więc nie do końca tylko Numath go nie lubi.
Wachu "Wymówka" of Nebula aka kozak, a jak przyjdzie paść jak noob to zawsze ma jakąś wymówkę.
To top retardy na dziś.
Albo jestes slepy albo to ty nie byles na zadnej z walk(moze jakis szwed na towim koncie?) Chudy byl na 80% walk.
Albo jestes slepy albo to ty nie byles na zadnej z walk(moze jakis szwed na towim koncie?) Chudy byl na 80% walk.
Albo ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem <buziak>
Bosy_Wiesniak
28-08-2008, 22:09
A taki byl ladny, amerykanski. SZKODA
Dzieki dla Furorki z pozdrowieniami. Kto next?
JozekCoPchaWozek
29-08-2008, 09:23
On wcale nie był hacked, nie rozumiecie ? VO bije rekordy w 'exp got' , Rodonator nie mógł, a chciał się wyróżnić to pobił swój rekord w 'exp lost' i to wcale nie jest wina Furory. Bez powodu nie można nikogo oczerniać :)
ELO<<<
TAk i to wlasnie jest to co rozni nas od vu... vu wpada po kazdego czlowieka ktory chce sobie poprostu pograc... nie zawsze bylo tak... ale teraz od czasu tej wojny - "nie masz kasy na blessy?" "zainwestuj w sd i po kolesia - da bohy - 3 blessy do przodu - nie da bohow? peszek jeden warn w ta czy w ta..."
a tak nawiasem...
koncza sie wakacje, konczy mi sie pacc... zaczyna sie nauka/praca... chce skonczyc z gra, nie uda sie to trudno... nalogi sie leczy ^^
zmierzam do tego aby ktorys sorc z vu mial odwage wyjsc na solo xD
jezeli ktorys chce to niech napisze na pw... postaram sie jak najszybciej odezwac....
jak znajde czas to wyjde na 100%
Tak z ciekawosci zapytam, kto z furory wlaczy na charach ludzi z vu??
jezeli ktos bedzie dobry to Ci napisze ... xD!!!
Stanley'o
30-08-2008, 01:58
katrila, żydek i imargram to na pewno, reszta /care
z reszta i tak SSAJOM WACQUA HEHEHEHE
chwilowy brak akcji ;p no i erig jest jakiś taki pusty ?:D
Orientuje się ktoś kto to jest ten Xoldenrio ;? Big PG :P
@Józek
Na którą w poniedziałek rozpoczęcie ?
Orientuje się ktoś kto to jest ten Xoldenrio ;? Big PG :P
"ktos" sie orientuje ;)
Legend_of_Goku
30-08-2008, 18:16
A musi cos byc widac na erigu zeby cos sie dzialo?
Teraz jest cos w stylu "zimna wojna" znowu zbieranie ekip expienie 2 charami ( Vu) , Vo oczywiscie mainami :D , pg'owanie innymi charami wiadomo kto wiadomo gdzie :], inni sie wyplacaja z wojny ...
Rokowanie typow jak rodonator i aren sago , wymiana charow na innych ownerow .............. Vura ma pacc i wraca
.... duzo sie dzieje, szkoda czasu na opisywanie wszystkiego
A ja Zakladam ze Vu czeka na przelom :evul: po 1 wrzesnia --:baby: ... bedzie sie działo ...
omfgMUKAomfg
30-08-2008, 18:54
@UP
Na nasze paymenty lepiej nie liczcie, a pierdoleniem ktoś, coś, komuś, sobie zostaw bo trzeba być idiotą żeby wam zapłacić ;)
Abbadim ogarnia sytułację na nebuli z eriga a legend~ z gazety wydawanej w (L)olecku ;S
Erig jest pusty, bo nikt nie expi mainami, ani vo ani vu..
1 wrzesnia idzie, i dzieci ida do szkoly ;] a potem lekcje odrabiac, bo podstawowka to nie studia ;]
E[L]o Pozdro ;]
Legend_of_Goku
30-08-2008, 21:02
@UP
Abbadim ogarnia sytułację na nebuli z eriga a legend~ z gazety wydawanej w (L)olecku ;S
Erig jest pusty, bo nikt nie expi mainami, ani vo ani vu..
1 wrzesnia idzie, i dzieci ida do szkoly ;] a potem lekcje odrabiac, bo podstawowka to nie studia ;]
;(
Stonecutter Knight +3,552,302
Boytano +1,340,180
Ther Arde +1,524,728
Sunze +489,004
Pinty'ith +1,939,631
Kiilto Kupoli +653,542
Neavon +598,818
Royal Paulo +803,690
Na szybciora to wyciagnolem z eriga bez zbednego przemeczania sie
Widocznie moja gazeta z olecka jest bardzo dobra a ten nimy abadim czy jakos tak jednak nie ogarnia i cyferek nie zna
No ale buraki z vu zawsze mialy swoja wersje rzeczywistosci ...
No i powodzenia ziom w tej twojej podstawówce :baby:
legend...
"Wrzuć niewidkę i uważaj co by Ci nic pz'ta nie zrobiło " Twoje Motto grania w tibie
@UP
Na nasze paymenty lepiej nie liczcie, a pierdoleniem ktoś, coś, komuś, sobie zostaw bo trzeba być idiotą żeby wam zapłacić ;)
(L)eeeeeeeeeeeeeegiaaaaaaaaaa Warszawaaaaaaaaaa!!!!!!
Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak... : )
vu sobie zmasslogowalo na poiu a naszym nie chce sie wstawac, zeby znow 2h cisnac sie w wilgotnych,ziemnych i nie przyjemnych pomieszczeniach, rzucajac gfb ; /
ale z ciebie noob ja pierdole ahuhahaha
wyjdz blz
za każdym razem, jak kończę przeglądać forum to wychodzę ;]
(L)egia ^.^ NAjlepsza jest ;]
Pozdro
/Fikus
" frajerska kurwo to pierwsze pokaż swoje zdjęcie cipo."
Elo<<<
Jedyne na co stac wielka inteligencje to wielka wrzutka po "polskiemu" :baby:
Jedyne na co stac wielka inteligencje to wielka wrzutka po "polskiemu" :baby:
"Polacy..."
Tak apropo ładna akcja z rana :)
Asanil
Sep 01 2008, 08:00:30 CEST Killed at Level 166 by Fajny Ludek and by Tana Max
Alkohool
Sep 01 2008, 07:59:33 CEST Killed at Level 56 by Fajny Ludek and by Brave Maly
Ty pokazales swoje zajebiste pvp jak arktyczny cie solo pocisnal na d helu elo
Spytaj sie " kolegi " phoenixa, on cos wie na ten temat.
o jakiej propagandzie mowisz? ja tutaj nie widze zadnej propagandy:)
a tak btw, to spoko chlopaki zbieracie sie raz na tydzien logujecie, zabijacie osobe ktora chce wam pomoc, a jak my dozbieramy sklad wracacie do pztow:) Niezly sport!
co to botter?
Exsiliun ;)
Pinty'ith
02-09-2008, 21:56
Zgadzam sie.
JaSprite
05-09-2008, 18:30
Chyba komus zaraz żyłka pęknie ;D
Maksym89
05-09-2008, 22:39
Tak po za tym pozwolę sobie na kilka słów krytyki skierowanej do użytkownika Omfg~.
A więc, proszę pana w moim poście nie zawarłem żadnego sformułowania które by krytykowało zdjęcie, które wstawił jako swój avatar tamten użytkownik wspaniałego forum o wirtualnej grze TIBIA <owacje>. Ponadto poczułem się urażony gdy zostałem obrzucony wyzwiskami przez pana, powinien się pan wstydzić! Myślę że przynosi pan hańbę państwu Polskiemu (na marginesie, to właśnie łączy pana z Kaczyńskimi) jak i mojej skromnej, a za razem dbającej o dobro ojczyzny osobie. Także, APELUJE do pana o niezwłoczną zmianę postawy lub poddanie się utylizacji w miejskim ośrodku GAZOWNIA społka z.o.o w Olecku.
_/ Podpisano : Ja
Mietek919
06-09-2008, 14:27
Sam ku*wa jestes cep
Jak to Mietek nie widzisz avataru zdjecie nawet wstawil, tylko pryszcze w Photoshopie przerobił
No man nie jestem Maaster Mietek 123 Elite Knight z nebuli, ale jestem Mietek :confused:
Stanley'o
06-09-2008, 21:33
Miałem już nic nie pisać na tym forum bo wieje tutaj hujem, tutor czy gm tego forum ( jeden huj jak go zwą ) to ciul który myśli, że zarządza swoim podwórkiem, awy myślicie że jesteście kozakami ( tylko dlatego że macie wyjebanego tibjskiego piksela).
Do czego zmierzam?
--> fota Aldo i Skina
Wstaw swoją fote kurwo dziwko jebana na avatara( to chcesz to mozemy porobic sobie sesje zdjęciowa i zobaczymy kto jest większa pizda lamusie. Skin to koleś któremu nawet nie możesz wiązać butów dziwko jebana. on ma przynajmniej normalny ryj w przeciwieństwie do 80% tego forum. Tak wiec ELO JEBANE KURWY KURWY KURWY NIEMYTE.
CHCESZ POKAZAć KLASE TO WSTAW SWOJA FOTE KURWO PIERDOLONA. TAK WIEC ELO LAMUSY MY MOWIMY ELO A WY GRAJCIE I CIESZCIE SIE ZE MACIE KWADRATOWE ZYCIE AHAHAHAHAHA.
BłEDOW NIE SPRAWDZAM BO I TAK 99% Z WAS TO ANAALFABECI KTORZY SIE SPINAJA ZEBY BYC ""TYM LEPSZYM"" W CZYMS BO W RLU TO SMIECIE !
wylacz monitor, wyjrzyj za okno i zobacz jak tam pieknie. ptaszki spiewaja i w ogole jest zajebiscie,
hejka
JaSprite
07-09-2008, 00:45
Niedługo Lomees dołączy do grona Top Fragerów ... i tak przy okazji Gz dla Vo ostatniego battle ...
Amorx Knight
Sep 05 2008, 23:58:00 CEST Killed at Level 153 by Pinty'ith
and by Cybe Anth
******* Rookuj sie jebana kurwo
Dobrze cie znowu widzieć Mareczku, no to "Pg" mode on/ :]
a JA TO CO !!! :<
Lomees był, jest i zawsze bedzie :) to samo tyczy sie Vartristara. Dla polowy ludzi z vu, szczegolnie dla tych ktorzy sie przyczynili do kradziezy tych osob liczy sie stan ich konta w tibii oraz jaki maja lvl i sadze to jest najwieksza roznica dzielaca vo od vu ( nie wszystkich ).
Co do Mietka aka wieśniak sadze ze nie jest na tyle bystry zeby stworzyc tutaj konto, zapewne "jara" ze swoimi kolegami intensywnie po 5 gr >.>;(
btw:
Before
20:56 Maaster Mietek [81]: i tak ciota jestes
20:56 Maaster Mietek [81]: najwieksza na serwie
20:57 Sowqu [165]: taa
20:57 Sowqu [165]: nie przecze
After
20:56 Lomees [1]: i tak wiesniak jestes
20:56 Lomees [1]: najwiekszy na serwie
20:57 Maaster Mietek [121]: taa
20:57 Maaster Mietek [121]: nie przecze
http://tibia.looki.de/forum/attachment.php?attachmentid=274891
Dziadzia xeam postanowił że będzie spał w Kafejce i pilnował porządku ;)
xD
<znaki>
Banished: until Sep 11 2008, 10:25:54 CEST because of offensive statement
Co sie stalo? xD
Bosy_Wiesniak
09-09-2008, 13:03
http://tibia.looki.de/forum/attachment.php?attachmentid=274891
Dziadzia xeam postanowił że będzie spał w Kafejce i pilnował porządku ;)
Nawet nawet, ale moj "Zidane" na czubku glowy jest ciut wiekszy wiec to nie moge byc ja...
RebrithVU
13-09-2008, 21:24
http://www.youtube.com/watch?v=NDlFpF0kxtQ
ma ktoś kontakt z drakei?
JaSprite
14-09-2008, 00:34
HAHAHAHHHA bardziej zwytego filmiku nie widzialem exsiliun gwiazda AHAHAHAHHA i jeszcze ta emo piosenka od 1 minuty (//.O)
Poczatek doskonale ukazuje wasze dokonania xD
A tak na serio bede czekal z niecierpliwoscia na calosc:>
Zapowiada się moim zdaniem bardzo fajnie, naprawde intro robi wrazenie, szczegolnie od 1:00 do konca. Btw. ma ktos jeszcze z czasów LH film edron battle (view kogos innego niz moj), bo koncze swoj wlasny filmik atm.
JozekCoPchaWozek
01-10-2008, 18:19
Napinanie się na forum. <--- To właśnie jedyny atut Virbus'owych lizusów (Oczywiście nie piszę tego ogólnikowo).
Napinanie się na forum. <--- To właśnie jedyny atut Virbus'owych lizusów (Oczywiście nie piszę tego ogólnikowo).
e tam gadasz, Fikus to chyba Ty racja?
:)) pozdro friend from New York ;p
Thunderbolt
02-10-2008, 16:11
Pokarz twarz ... wtedy pogadamy anonimie _/
Po 1. pisze sie pokaż
Po 2. ty swojej tez nie pokazales :(
JaSprite
02-10-2008, 18:10
racja pokaż Moj bład...
a co do fotek to w poniedzialek bedziecie mieli ich w huhu :D Specjalnie dla was, nawet porobię sobie z sunze moze byc??
Po Twoich wypowiedziach w języku ojczystym można wywnioskować, że w obcym też nie świecisz. No chyba, że chcesz podważyć moje zdanie to twoim najlepszym rozwiązaniem będzie się najzwyczajniej przedstawić. :)
I co się śmiejesz z McDonalda ? Tam są dobre zarobki i elastyczne godziny pracy ;>
pozdrow Fikusa ;P Wojtus? xD
To już wiemy czego szukasz w internecie ;] nie dość, że napinka na forum, to jeszcze poszukiwanie pana do rekreacji wieczorowej ;]
Pozdrawiam, Fikus
siemasz Fikus :))))) pozdro friend from New York xd
Od nygusa ofc :P
fajnie fajnie..... a teraz panowie z szanownego Vo niech mi napiszą za co padłem
Oct 03 2008, 22:53:28 CEST Killed at Level 108 by Inspyk
and by Xetrin
lycha_ziom
07-10-2008, 21:37
okej bro.
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.
Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic
Vanhelsen
09-10-2008, 00:24
Nebulafighter dostał permanentnego bana za trolling itp, każdy kto tutaj z nim się bawił w wzajemnie wyzywanie zaraz też zostanie nagrodzony warnem za wulgaryzmy etc.
Od tego jest system raportowania postów by ucinać takie kłótnie od razu a nie je wspomagać...
Pozdrawiam,
Wieszok
Krzysiekdruid
03-11-2008, 09:48
Vo Juz wygralo
Zrywna_Szkapa
03-11-2008, 14:22
Ale nowość zapodałeś hoho
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.