Pokaż pełną wersje : Twoing Stars:)
Sir'Wlodziux
22-08-2008, 20:33
Mam takie pytanie czy throwing stars koncza sie podobnie jak spear czy royal spear chodzi mi oto czy lamia sie szybciej ?? z góry dzieki ;]
Coś po miedzy wolniej niż speary ale szybciej niż royal speary
Twoing? Nie znam takowych.
nie wiem co to twoing stary wiem że naj są royalki
błąd na wstępie ojoj potrenuj ze słownikiem wyrazów tibijskich ... throwing star ... hmm łamią się stosunkowo szybko szybciej niż speary, ale są lżejsze i mają więcej ataku od zwykłych spearów. royalki rox :o
EDIT: @down
a moze to prowokacja ??
lub mu sie pomyliło ( najprawdopodobniej )
Lilasmus
22-08-2008, 21:12
Przecież tytuł tematu to żart. W wypowiedzi napisał wyraźnie THROWING ...
(Throwing stars) wikipedia:
A good option for Paladins that want to use a shield and a light weight throwing weapon. Experiments have shown that on average 10 out of a 100 throwing stars will break, thus the chance of a throwing star breaking is 10%.
Dobra wyjście dla Paladynów chcących używać tarczy i lekkiej broni. Eksperymenty pokazały, że średnio 10 na 100 throwing stars łamie się, stąd wniosek, że łamliwość throwing stars wynosi 10%.
(Royal spears) wikipedia:
It was once believed that they had the same chance of breaking as spears, but recent tests have shown that they have a 2% chance of breaking while normal spears have a 3% chance.
Kiedyś wierzono, że mają taką samą łamliwość jak spears, ale ostatnie testy wykazały, że ich łamliwość wynosi 2% podczas gdy łamliwość spears wynosi 3% szans.
PS: tłumaczenie nie dosłowne tylko logiczne (dla tych co zaraz zaczną się czepiać, że nie przetłumaczyłem dosłownie).
Linki do wikipedii (tak trudno z niej korzystać, lepiej zaśmiecać forum?
THROWING STARS (http://tibia.wikia.com/wiki/Throwing_Star)
ROYAL SPEARS (http://tibia.wikia.com/wiki/Royal_Spear)
Mam nadzieję, że pomogłem.
Sir'Wlodziux
22-08-2008, 21:26
błąd na wstępie ojoj potrenuj ze słownikiem wyrazów tibijskich ... throwing star ... hmm łamią się stosunkowo szybko szybciej niż speary, ale są lżejsze i mają więcej ataku od zwykłych spearów. royalki rox :o
EDIT: @down
a moze to prowokacja ??
lub mu sie pomyliło ( najprawdopodobniej )
Ta pomylilo mi sie :/
@up all
dzieki ;]
nie chce otwierac nowego tematu wiec zapytam sie tutaj co lepiej na d lair brac royalki czy te starsy 27 pall ;]
Moim zdaniem royalki będą lepsze.
Milten Magician
22-08-2008, 21:52
Royalki, tych starow szkoda uzywac chyba ze masz nazbierane... bo kupowac to sie bardziej rsy oplaca.
Sir'Wlodziux
22-08-2008, 22:00
Ok wezme royale dzieki all :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.