zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Twoing Stars:)

Sir'Wlodziux
22-08-2008, 20:33
Mam takie pytanie czy throwing stars koncza sie podobnie jak spear czy royal spear chodzi mi oto czy lamia sie szybciej ?? z góry dzieki ;]

Jose93
22-08-2008, 20:40
Coś po miedzy wolniej niż speary ale szybciej niż royal speary

Syfol
22-08-2008, 20:41
Twoing? Nie znam takowych.

Sehrman
22-08-2008, 20:45
nie wiem co to twoing stary wiem że naj są royalki

Max_33
22-08-2008, 20:57
błąd na wstępie ojoj potrenuj ze słownikiem wyrazów tibijskich ... throwing star ... hmm łamią się stosunkowo szybko szybciej niż speary, ale są lżejsze i mają więcej ataku od zwykłych spearów. royalki rox :o

EDIT: @down

a moze to prowokacja ??
lub mu sie pomyliło ( najprawdopodobniej )

Lilasmus
22-08-2008, 21:12
Przecież tytuł tematu to żart. W wypowiedzi napisał wyraźnie THROWING ...

(Throwing stars) wikipedia:
A good option for Paladins that want to use a shield and a light weight throwing weapon. Experiments have shown that on average 10 out of a 100 throwing stars will break, thus the chance of a throwing star breaking is 10%.
Dobra wyjście dla Paladynów chcących używać tarczy i lekkiej broni. Eksperymenty pokazały, że średnio 10 na 100 throwing stars łamie się, stąd wniosek, że łamliwość throwing stars wynosi 10%.

(Royal spears) wikipedia:
It was once believed that they had the same chance of breaking as spears, but recent tests have shown that they have a 2% chance of breaking while normal spears have a 3% chance.
Kiedyś wierzono, że mają taką samą łamliwość jak spears, ale ostatnie testy wykazały, że ich łamliwość wynosi 2% podczas gdy łamliwość spears wynosi 3% szans.

PS: tłumaczenie nie dosłowne tylko logiczne (dla tych co zaraz zaczną się czepiać, że nie przetłumaczyłem dosłownie).

Linki do wikipedii (tak trudno z niej korzystać, lepiej zaśmiecać forum?
THROWING STARS (http://tibia.wikia.com/wiki/Throwing_Star)
ROYAL SPEARS (http://tibia.wikia.com/wiki/Royal_Spear)

Mam nadzieję, że pomogłem.

Sir'Wlodziux
22-08-2008, 21:26
błąd na wstępie ojoj potrenuj ze słownikiem wyrazów tibijskich ... throwing star ... hmm łamią się stosunkowo szybko szybciej niż speary, ale są lżejsze i mają więcej ataku od zwykłych spearów. royalki rox :o

EDIT: @down

a moze to prowokacja ??
lub mu sie pomyliło ( najprawdopodobniej )
Ta pomylilo mi sie :/

@up all

dzieki ;]

nie chce otwierac nowego tematu wiec zapytam sie tutaj co lepiej na d lair brac royalki czy te starsy 27 pall ;]

Syfol
22-08-2008, 21:49
Moim zdaniem royalki będą lepsze.

Milten Magician
22-08-2008, 21:52
Royalki, tych starow szkoda uzywac chyba ze masz nazbierane... bo kupowac to sie bardziej rsy oplaca.

Sir'Wlodziux
22-08-2008, 22:00
Ok wezme royale dzieki all :)