Pokaż pełną wersje : Który świat najtańczy ?
Witam tak jak w temacie chce sie dowiedzieć jaki świat no-pvp jest najtańszy i po ile na takim świecie schodzi np. boh,bs,c arm,crus helm,k legs. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
sphinx123
23-08-2008, 16:31
Zły dział. Za karę w******* od dresów xd
Niepisz że zły temat bo lepszego nieznalazłem tylko napiszcie cos sensownego co pomoże mnie przekonać... ktory swiat najlepiej wybrać z no-pvp ?
JestemZRoku2050
23-08-2008, 17:04
Niepisz że zły temat bo lepszego nieznalazłem tylko napiszcie cos sensownego co pomoże mnie przekonać... ktory swiat najlepiej wybrać z no-pvp ?
ten który ma u Ciebie najmniejsze pingi... albo jest mniej przeludniony...
tzn. podaj swiat ktory według was jest najtanszy musi to byc no pvp ;] czekam na wypowiedzi.
Necromantor
23-08-2008, 17:24
tzn. podaj swiat ktory według was jest najtanszy musi to byc no pvp ;] czekam na wypowiedzi.
Myśle ,że to będzie lumierna albo anticata,jakoś tak..
poprosze o wiecej wypowiedzi ;)
Yossarian
23-08-2008, 17:44
Z tego co się orientuję to Calmera jest bardzo tania.
Na Guardii/Harmonii też ceny lecą na łeb (jeżeli już tam nie są).
W/g mnie na wszystkich światach non-pvp są podobne ceny, a zaraz najmniejsze spośród innych serwów.
Zły dział. Za karę w******* od dresów xd
Tej ale ja go niechce bić dziś :P
Niewiem jak ty ale ja bym wybieral drogi swiat, z poczatku bedzie trudniej, ale pozniej na wyzszym lvlu przynajmniej nie bedziesz sie wkurzac ze dsm po 40k chca od ciebie kupowac xD
Nebula _/ mms 45k dh 70k g legi 50k softy 150k? sov/sca 350k? ta kusza z poi albarest czy jakos tak okolo 30. Tylko ze pvp :P
Wylansowany
24-08-2008, 10:20
W/g mnie na wszystkich światach non-pvp są podobne ceny, a zaraz najmniejsze spośród innych serwów.
Na niemieckich światach non-PvP są min. ceny (czyli takie, że jak nie za tyle to u "dżina")
Andrealfus
24-08-2008, 10:24
nie wiem ktory swiat "najtańczy" o to pytaj w tvn i tancu z gwiazdami
@up
signed
Patysiak
24-08-2008, 11:06
Lucera drogi, bardzo drogi świat, wary kicki i nie polecam. Harmonia tania, tam każdy zaczynał i na pewno na facc znajdziesz wielu wielu przyjaciół :P
Vanhelsen
24-08-2008, 12:50
najtańszy = najstarszy = antica
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.