Pokaż pełną wersje : Zmiana świata
Witam.
Do tej pory grałem na Eterni ale ten świat schodzi na psy więc zastanawiam się nad zmianą świata.Tak więc bez dalszych wstępów... czy grają tu osoby z którymi można się normalnie dogadać (nie mówię o języku tylko mentalności), iść razem na całonocnego hunta, czy tylko "polaczki" typu musahsanooblolroltf etc. ?
Witam.
Do tej pory grałem na Eterni ale ten świat schodzi na psy więc zastanawiam się nad zmianą świata.Tak więc bez dalszych wstępów... czy grają tu osoby z którymi można się normalnie dogadać (nie mówię o języku tylko mentalności), iść razem na całonocnego hunta, czy tylko "polaczki" typu musahsanooblolroltf etc. ?
jeśli chcesz huntować to szukaj sobie serwa non-pvp , bo tu polak polaka sprzeda .. oczywiście nie dotyczy to wszystkich ..bye
psyhopatka
23-08-2008, 21:00
Polecam Ci pvp enforced.
Mało Polaków na Dolerze a do tego spokój bo wojna:P
A czy ktoś jest skłonny udzielić mi małej pomocy na którymkolwiek (?) świecie? xD Ten poczatek jest strasznie irytujący, tak więc jestem skłonny wybrać jakiś inny świat byle mieć na nim jakiś mały start typu p set i pare stowek na początek ;]
Princess Agusia
24-08-2008, 00:52
ja Ci dam p seta :D
Wielkie dzięki :DCzyli zakładam nowego hara i jak wyjde na maina to się odezwe;)
Wielkie dzięki :DCzyli zakładam nowego hara i jak wyjde na maina to się odezwe;)
:D:D:D hehehe
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.