PDA

Pokaż pełną wersje : Trap

OneSoul
24-08-2008, 23:58
Witam.
Gram w to juz troszeczke lecz dalem sie zasadzic jak noob.
Trap byl zaplanowany ze strony Xili Driud i Szpirytus Wielki. Oto link z screen'em :
http://img116.imageshack.us/my.php?image=trapqr8.jpg
To jest dla tych ktorzy nie wiedza, ze mozna tam w taki fajowy sposobik zalapac szybciutki teleporcik do Temple :D Objasnie jak to sie stalo : Xili darla sie ze Szpirytus ukradl lotbaga i mowila zebym pomogl odzyskac jej lota, a ja do pomocy chetny. A tera kazdy sie moze domyslic jak to przebieglo dalej.
Lecz co do tego mam 2 pytania : Czy raport cos zmieni ? Jak nie to powiedzcie mi co moge zrobic w tej sprawie by zostali ukarani (np. ban)?
Pozdro all.

Howard-Webb
25-08-2008, 00:03
Teraz juz nic nie mozesz zrobic, chyba, ze nadal trapuja

Aezmo_1994
28-08-2008, 19:45
ej lol xD expie na zolwiach a tu nagle
19:28 GM Bot Smasher [2]: hello
19:28 GM Bot Smasher [2]: One player report you beacouse he think, you botting on laguna isles. Are you here?

Adedin
30-08-2008, 14:05
Witam.
Trap byl zaplanowany ze strony Xili Driud i Szpirytus Wielki. Oto link z screen'em :
To jest dla tych ktorzy nie wiedza, ze mozna tam w taki fajowy sposobik zalapac szybciutki teleporcik do Temple :D Objasnie jak to sie stalo : Xili darla sie ze Szpirytus ukradl lotbaga i mowila zebym pomogl odzyskac jej lota, a ja do pomocy chetny. A tera kazdy sie moze domyslic jak to przebieglo dalej.
Lecz co do tego mam 2 pytania : Czy raport cos zmieni ? Jak nie to powiedzcie mi co moge zrobic w tej sprawie by zostali ukarani (np. ban)?
Pozdro all.

następnym razem bedziesz wiedział że możesz nosić runy, 4 mlvl masz napewno a więc jakieś gfb, hmm. No cóż, następnym razem pomyślisz zanim się gdzieś wybierzesz na nonpvp :P

Aezmo_1994
30-08-2008, 16:58
następnym razem bedziesz wiedział że możesz nosić runy, 4 mlvl masz napewno a więc jakieś gfb, hmm. No cóż, następnym razem pomyślisz zanim się gdzieś wybierzesz na nonpvp :P

tak masz racje hehehe :cup::cup:

Rafi_legia
01-09-2008, 01:33
Witam.
Pozdro all.

pomysl bardzo fajny szkoda ze opadles ale jak zauwazyl ktos wyrzej zainwestuj w runki i nie bedziesz mial problemu a co do tego co im mozesz zrobic to wielkie nic zawsze sie z tego jakos wykaraskaja nawet jak nadal tak robia