zaloguj się

Pokaż pełną wersje : MPA u sama XD

Happie
25-08-2008, 13:16
Witajcie! Mam takie pytanie XD. Nie wiem czy wiecie ale u sama można sprzedać Magick Plate Armor za 6400 gp o ile dobrze pamiętam.
I teraz takie pytanie czy ktoś mu go sprzedawał? Bo nie wystarczy wpisać trade i wejśc w zakładkę sell tylko Hi>jego gatka>Sell magick plate armor>on zszokowany pyta czy naprawdę chcesz mu sprzedać tą wspaniałą zbroję>yes>? nie mam i mówi abym się odwalił bo wezwie straż. Czy to jakiś qest? A może tylko kupuje armor za tyle. Albo da coś w zamian. Ja bym to zrobił gdybym go miał XD. Ale mam 45 lvl i nawet gdybym chciał to tego nie zrobie bo nie mam kasy. To znaczy jak w jakiś cudowny sposób zdobędę ten armor to go sprzedam XD. Ale nasuwa mi się takie pytanie czy ktoś by mógł mu sprzedać? Albo czy mu sprzedał? Nie zachęcam nikogo do robienia tego ani nie wymuszam aby ktoś to zrobił bo mi szkoda kasy ale chodzi o tą zagadkę co on zrobi dalej :D.

O i mam prośbę jeżeli masz pisać jakąś bzdurę bo Ci się temat nie podoba to się nie wypowiadaj.

Rybzor
25-08-2008, 13:41
Można go sprzedać, tyle że za niską cenę. Nic nie dostaniesz w zamian, zahandlujesz jak za każdy inny przedmiot. Jest jeszcze kilka przypadków takich wiele wartych itemów, które można sprzedać u NPC za bezcen. Póki co to niczemu nie służy.

Artis
25-08-2008, 13:42
To jest poprostu po to, żebyś przez przypadek nie sprzedal. Wg. mnie nie ma żadnego questu...

xXxKaiserxXx
25-08-2008, 13:57
Tak samo jest np. u NPC H.L. można u niego sprzedać Dragon Scale Legs za 180gp :)

Happie
25-08-2008, 14:19
To, że u H.L się sprzedaje super itemki to wiem XD. Ale u Sama jest ta inność, że się do niego to pisze. Jeżeli naprawdę nic się nie dostaje to sprawa wyjaśniona. Możliwe jest taki sposób bo MPA praktycznie uda się zdobyć a przedmioty do H.L teoretycznie XD. Pewnie dlatego tak jest. Dzięki, że nie zlinczowaliście XD.

Kajulec
26-08-2008, 11:11
Pamietam, ze byla juz kiedys taka rozkminka. Na test serwerze ludzie probowali sprzedawac MPA, ale dostawali tylko i wylacznie pieniadze.

Andrealfus
26-08-2008, 11:48
Witajcie! Mam takie pytanie XD. Nie wiem czy wiecie ale u sama można sprzedać Magick Plate Armor za 6400 gp o ile dobrze pamiętam.
I teraz takie pytanie czy ktoś mu go sprzedawał? Bo nie wystarczy wpisać trade i wejśc w zakładkę sell tylko Hi>jego gatka>Sell magick plate armor>on zszokowany pyta czy naprawdę chcesz mu sprzedać tą wspaniałą zbroję>yes>? nie mam i mówi abym się odwalił bo wezwie straż. Czy to jakiś qest? A może tylko kupuje armor za tyle. Albo da coś w zamian. Ja bym to zrobił gdybym go miał XD. Ale mam 45 lvl i nawet gdybym chciał to tego nie zrobie bo nie mam kasy. To znaczy jak w jakiś cudowny sposób zdobędę ten armor to go sprzedam XD. Ale nasuwa mi się takie pytanie czy ktoś by mógł mu sprzedać? Albo czy mu sprzedał? Nie zachęcam nikogo do robienia tego ani nie wymuszam aby ktoś to zrobił bo mi szkoda kasy ale chodzi o tą zagadkę co on zrobi dalej :D.

O i mam prośbę jeżeli masz pisać jakąś bzdurę bo Ci się temat nie podoba to się nie wypowiadaj.

zapewne odpowiedział Ci, że wezwie straże ponieważ nie posiadasz tego przedmiotu, więc uznał że masz go nie robić w balona i wynosić się ze sklepu bo wezwie straże

Triq
27-08-2008, 19:55
Może kiedyś, jak cena MPA spadnie tak strasznie (z powodu zbyt wielkiej ich ilości na serwerach) że będzie się bardziej opłacało sprzedac ją u Sama niż u graczy ;) Mało możliwe ale jednak... (tym bardziej bardzo odległe).

Ulrikk
27-08-2008, 20:23
To MPA jeszcze nie rozdają przy wyjściu z rooka? Toż ta gra jest trudna!1

Siwy1
28-08-2008, 01:13
haha :) no wiem wiem że można ale po co ? dla jaj :]