zaloguj się

Pokaż pełną wersje : sorcerers avenue 2

lolnik1
25-08-2008, 17:30
Kupilem domek tam jak w tytule a mowiliscie ze kazdy tam ma dosteo szukalem na ulicy avenue i znalzlem tylko domkii z numerem 1 -.- . gdzie moj dom jest ?

Avallach
25-08-2008, 17:38
Sorcerer's Avenue 1a
Sorcerer's Avenue 1b
Sorcerer's Avenue 1c
Sorcerer's Avenue 5
Sorcerer's Avenue Labs 2a
Sorcerer's Avenue Labs 2b
Sorcerer's Avenue Labs 2c
Sorcerer's Avenue Labs 2d
Sorcerer's Avenue Labs 2e
Sorcerer's Avenue Labs 2f

Sęk w tym, że kupiłeś domek, o którym nikt jeszcze nie słyszał ;p
Jeśli chodzi Ci o któreś z laboratoriów to wstęp tam mają tylko sorcerer'owie ;p Są one dokładnie pod gildią Magów w Thais...

@down
A nie lepiej było iść i sprawdzić gdzie jest ten domek? Może obejrzeć swój zakup wcześniej?

Jeśli dobrze doczytałem, to kupiłeś domek nie znając wcześniej jego położenia? :o
Niestety w tej sprawie ci nie pomogę, nie mam pojęcia gdzie się znajduje.
Dobrze, ale ja już mu na to wyjaśniłem...

lolnik1
25-08-2008, 17:42
No ktorys z tych 2 A pytalem sie was czy tylko sorce maja dostep a wy powiedziwliscie ze to tylko ulica cool X(X( Specjalnie sie was pytałem żeby błędu nie popełnić :(

Arcan
25-08-2008, 17:42
Kupilem domek tam jak w tytule a mowiliscie ze kazdy tam ma dosteo szukalem na ulicy avenue i znalzlem tylko domkii z numerem 1 -.- . gdzie moj dom jest ?

Jeśli dobrze doczytałem, to kupiłeś domek nie znając wcześniej jego położenia? :o
Niestety w tej sprawie ci nie pomogę, nie mam pojęcia gdzie się znajduje.

Rybzor
25-08-2008, 17:45
Z tego co pamiętam na Tibia.com przy opisie każdego domku jest mapka z zaznaczoną dokładną jego lokalizacją.

lolnik1
25-08-2008, 17:51
patrzyłem ale strzalka poikzywala na bagna wiec sie was spytalem i jak otrzymlaem odpowiedz ze sie tam dostane to kupilem domek -.-