Pokaż pełną wersje : Przyjaciele zarabustor by ymy [200 ed]
http://tibiacam.tv/cams.php?id=12szqmliqydcznzo
poszedlem dobic lvl, dziadyga sie zrespil
nie mialem w bp dwarven ringa i sie troche w*****lem
Pomocny Murzyn
25-08-2008, 19:22
Mam pytanie, w tych chestach obok boosa to jakiś quest?
psyhopatka
25-08-2008, 19:46
Zajebisty lot.
Nie często lecą takie rary.
a ja już widziałem na tibia.de :P
wrzucilem tu bo predzej czy pozniej ktos i tak by oryginalnie zalozyl temat
19MaLy08
25-08-2008, 21:00
Dobry loot o.O
Btw. mamy podobne nicki ^^ Ymy a ja Ycy
20:54 Ymy [200]: wypoierdalac
Loocik rzeczywiście dopisał, ale gratuluję :p.
Nebulianski_wojownik
25-08-2008, 21:10
Dobry loot o.O
O serio? No to na pewno macie wiele wiecej wspolnych cech!
super extra, jesteś moim Bogiem :)
Nie ma to jak ustawić NG i tylko ruszać strzałkami po Demonie, czy nawet na to Cie nie stać i ustawiasz Way Pointy?
i mowi mi to 190 ek z non pvp
ani jednego lvla ymym na bocie nie wbilem takze odbij
@up
no ale sorry, tak trudno wyłączyć bota, na czas kręcenia filmu, żeby nikt nie podejrzewał Cię potem o expienie na nim??
btw przynajmniej waste nie było dzięki temu co było w bagu oO
19MaLy08
25-08-2008, 22:43
O serio? No to na pewno macie wiele wiecej wspolnych cech!
Masz jakieś kłopoty ze sobą?
@down
Czy ty zauważyłeś, ze gramy na innych światach?
I ja powiedziałem to co zauważyłem, a rzadko się zdarza ze widzę nick różniący się tylko jedna litera.
Wiec co ty mi tu pierdolisz o probie zaistnienia? Jak ja go nawet nie znam.
Nebulianski_wojownik
25-08-2008, 23:44
Nie, ale mam problemy z twoja daremna proba zainstnienia w oczach Ymyego.
Nie musisz sie tlumaczyc, z gory widac ze chciales przylizac [;
Iwanek18
26-08-2008, 00:50
A tak w ogole to jaki loot??
Cheapest
26-08-2008, 01:01
super extra, jesteś moim Bogiem :)
Nie ma to jak ustawić NG i tylko ruszać strzałkami po Demonie, czy nawet na to Cie nie stać i ustawiasz Way Pointy?
żal jak ma się taki lvl na npvp i nie można ubić nawet 7 lvla w wielu miejscach oprócz żałosnych trapów, no nie?
a co wam boty przeszkadzają? nie każdemu chce się machać co chwilę ręką aby co chwilę zbierać gp albo inne itemy :)
gz.
Dobry loot o.O
Aug 16 2008, 20:49:21 CEST Died at Level 6 by a slime
Aug 16 2008, 20:00:57 CEST Died at Level 6 by a bug
Aug 16 2008, 19:42:24 CEST Died at Level 6 by a bug
Aug 16 2008, 19:19:41 CEST Died at Level 6 by a bug
Aug 16 2008, 19:07:06 CEST Died at Level 6 by a bug
Aug 16 2008, 18:58:31 CEST Died at Level 7 by a bug
Aug 16 2008, 18:50:50 CEST Died at Level 7 by a bug
Aug 16 2008, 18:42:05 CEST Died at Level 7 by a bug
Aug 16 2008, 18:34:55 CEST Died at Level 7 by a bug
Aug 16 2008, 18:28:29 CEST Died at Level 8 by a bug
Aug 16 2008, 18:20:39 CEST Died at Level 8 by a troll
Aug 15 2008, 14:12:34 CEST Died at Level 2 by an orc
podobne nicki lecz inny sposób grania ^^
i mowi mi to 190 ek z non pvp
ani jednego lvla ymym na bocie nie wbilem takze odbij
tak, tak a z sd księżniczka strzela :)
żal jak ma się taki lvl na npvp i nie można ubić nawet 7 lvla w wielu miejscach oprócz żałosnych trapów, no nie?
a co wam boty przeszkadzają? nie każdemu chce się machać co chwilę ręką aby co chwilę zbierać gp albo inne itemy :)^^
non-pvp = noob okokok wiem widze że na tym Forum są same Mastahy pvp i napewno potrafiłyby zrobić tego trapa :)
a i jak Twoje pro eful pvp wygląda ustawienie boota na leczenie, zaznaczenie innej postaci i naciskanie Hot-keya z sd to gratulacje :)
Johanes19
26-08-2008, 02:26
No jaki byl loot bo nie mam tibicam tv
Royal_Michael
26-08-2008, 02:33
No jaki byl loot bo nie mam tibicam tv
Nawet nie pytaj.. Taki loot to.. cos jak DSL, +15kk mozna wyciagnac jak nic :OO
Howard-Webb
26-08-2008, 02:35
Lool, moim zdaniem loot jest bezcenny, a jak juz to 15kk to minimum ;)
FIlmik spox, szybka akcja, i zajebiscie ze mial dwarven ringa.
Cheapest
26-08-2008, 04:35
Jak rozwiążesz ten arkusz to powiemy
http://img529.imageshack.us/img529/9508/arkuszkw6.png
wildzia pyta
26-08-2008, 06:47
Bossik słaby ale loot miodzio.
non-pvp = noob okokok wiem widze że na tym Forum są same Mastahy pvp i napewno potrafiłyby zrobić tego trapa :)
a i jak Twoje pro eful pvp wygląda ustawienie boota na leczenie, zaznaczenie innej postaci i naciskanie Hot-keya z sd to gratulacje :)
Lepiej grać na non pvp i mieć 190 ek i gadać komuś innemu, że nie jest pro elo masta blasta pvp ? Twój ziom arhenio ( którego podobno wczesniej zraportowaliście pajace ) też używa bota i nie sapiesz się jakoś?
maszter321
26-08-2008, 20:03
No i jak kazdy z npvp bedizesz bronil super trudnego npvp na ktorym sie trudniej wbija lvle... Kolejny zwolennik teorii ze pvp to dzisiaj tlyko wciskanie 1 hotkeya...yeye duzo wiesz o pvp 30 sorc na pvp servie to szczyt twoich mozliwosci bo padles od pk teamu i sie zalamales i grasz na Guardi pvp-enfo?
wbij sobie do lba ze na pvp jest trudniej as teoria ze na npvp ktos ci sie wbije nba respa i nic nei mzoesz zrobic a na pvp go ubijesz jest smieszna dlaczego? pomysl i odpowiedz sobie na te pytanie a czy bot czy nie nie twoja sprawa jak bedzie chcial to se bedzie uzywal jak nie to nie
@temat
noo za loot ci sie chyba zwrocil hunt ;D
pozdro
Lubie_Korniszony
26-08-2008, 20:10
Na non-pvp nie graja tylko cioty, tu też można ludzi ubijać jak się wie jak.
Muj zdary tesz tu był!
A tak na serio, dajcie sobie spokój z tymi textami "ja pro, ty picza" [; [edit.Tana]
Lepiej grać na non pvp i mieć 190 ek i gadać komuś innemu, że nie jest pro elo masta blasta pvp ? Twój ziom arhenio ( którego podobno wczesniej zraportowaliście pajace ) też używa bota i nie sapiesz się jakoś?
nie pisz już nic rudy boocie jeżeli nie masz na ten temat bladego pojęcia :)
@do Mastahów
Czemu od razu najazdy na n-pvp, pvp rox? miliony postów było na ten temat a tak czy siak nie dowiesz się nigdy jak jest, bo nie będziesz miał okazji grać z graczami z innych światów :)
Wracając do tematu ja nie pisałem ze na pvp są tumany i ze n-pvp rządzi! tylko śmieje się z pvp ludzi którzy używają do tego Boota :)
nie pisz już nic rudy boocie jeżeli nie masz na ten temat bladego pojęcia :)
@do Mastahów
Czemu od razu najazdy na n-pvp, pvp rox? miliony postów było na ten temat a tak czy siak nie dowiesz się nigdy jak jest, bo nie będziesz miał okazji grać z graczami z innych światów :)
Wracając do tematu ja nie pisałem ze na pvp są tumany i ze n-pvp rządzi! tylko śmieje się z pvp ludzi którzy używają do tego Boota :)
Podać Ci najprostszy argument, dlaczego się z Guardii śmieje? Bo jak patrze jak ubijacie bossy ( znaczy się próbujecie ubijać ) to mi się chce płakać.
A pozatym "rudy boocie" to sobie mów do swoich ziomali pajacu :)
Madejoski
27-08-2008, 17:40
Podać Ci najprostszy argument, dlaczego się z Guardii śmieje? Bo jak patrze jak ubijacie bossy ( znaczy się próbujecie ubijać ) to mi się chce płakać.
zal.pl ale kozak hahaha
jaki ty jesteś głupi, robisz to co reszta Mastahów, wbiłeś 130 lvl na n-pvp poszedłeś na pvp i myślisz że jesteś najlepszy z najlepszych :)
Co do bossów wystarczające by było gdyby niektórzy plajerzy nie rzucali m-wali to każdy boss na Guardii byłby zabity :)
Mydelniczek
27-08-2008, 18:37
Podać ci najprostszy argument, dlaczego się z pvp śmieje? Bo jak patrze na to wasze "pvp" polegające na wciskaniu hotkeya z sd, to mi się was żal robi.
Pzdro
Thar~
Pvp w obecnej tibii to żenada. Ogólny stereotyp "noob-pvp" wziął się pewnie od tego, że gdy ludzie nie radzili sobie z dawnym systemem pvp i ciągle padali przenosili się na non-pvp. Teraz "walka" składa się na ogól z rzucania m walli za przeciwnika i spammowania hotkeya z sd (ew. poprzedzając to paraliżem w przypadku druidów) do oporu. A kogo to wina? debili, którzy nie mogąc trafić w ludzi z sd manualnie, kminili boty, żeby być uważanym potem za proevulmastera w walce. Tyle offtopa z mojej strony...
wyprzedzając komentarze
- tak, nie byłem na tylu ob co Ty
- tak, też spammuje hotkeye
psyhopatka
27-08-2008, 22:45
jaki ty jesteś głupi, robisz to co reszta Mastahów, wbiłeś 130 lvl na n-pvp poszedłeś na pvp i myślisz że jesteś najlepszy z najlepszych :)
Co do bossów wystarczające by było gdyby niektórzy plajerzy nie rzucali m-wali to każdy boss na Guardii byłby zabity :)
Może mu po prostu się znudziło?
@Pan up.
Tak jasne.
Może mu po prostu się znudziło?
@Pan up.
Tak jasne.
albo nie potrafił rozwinąć postaci tylko iść na łatwizne robiąc innego chara na pvp i udając dobrego :)
Marecki666
28-08-2008, 11:29
www.tibiacam.tv nie działa! ;(
Dzika_Klacz
28-08-2008, 11:35
cry me a river ;<
Marecki666
28-08-2008, 17:36
Już każdy potwór/gatunek potworów ma swojego bossa?
YaMaRoOo
28-08-2008, 18:13
Tibia zuuo. Przestańcie offtopować i się kłucić jaki serv lepszy bo to się robi żałosne.
Oo zrobiłem offtop sori 11!
Cheapest
28-08-2008, 19:34
Podać ci najprostszy argument, dlaczego się z pvp śmieje? Bo jak patrze na to wasze "pvp" polegające na wciskaniu hotkeya z sd, to mi się was żal robi.
Pzdro
Thar~
npvp jest takie same tylko, że można ubijać nie tak jak u was chyba, że dla Ciebie bloknięcie respu z hydrami przez cała gildię i 1 lurujący to ubijanie, może i tak ale żałosne jak ch*j dlatego iż wybraliście kogoś kto wybrał specjalnie non pvp bo nie radzi sobie na pvp lub nie lubi tego typu światów
samo sd nic nie daje - liczy się zgranie grupy, m walle, paraliż i inne
2/3 aktorów w tym filmie jest pijana ;D
tylko moj brat zachowal trzezwy umysl.
Gdyby cie nie wpuscili na wrl zebys dobil lvl nie mogl bys sie cieszyc poison daggerem.
Brahmaputra jakie teksty ;P ,,Sory bylem pijany"
nawet utama ci nie byla potrzebna
Psiaku jak Ty nie boisz na non pvp i masz 190 ek to jestes naprawde ostro popierdo**** ! :]
BingooCola
29-08-2008, 19:57
Nie no loot niczego sobie :o
gz :P
Kedis_Lithan
29-08-2008, 20:49
A tak w ogole to jaki loot??
Poison Dagger. ;)
Zastanawiam sie dlaczego moj loot ukryty w tagach [hide] zostal usuniety..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.