bloreg
25-08-2008, 18:22
Witam. Ostatnio zakupiłem Obsidian Knife, i potrzebuję instrukcji obsługi. Tak więc: Załużmy rze chcę zdobyć Minotaur Leather z Minotaura. Tak, wiem, że:
one lecą Baaaaaaaaaaaaaardzo rzadko.
Lecą też z innych rodzajów minotaurów
1. Czy jeśli znajdę już trupa Minotaura zabitego przez kogoś, to czy będę mógł z tego Ciała zdobyć skórę (oczywiście będzie świeże) ?
2. Czy jeśli [U]Sam zabiję minotaura, to nie mogę go otwierać, i dopiero po 10 sekundach zrobić tak:
[B]1. Użyć Obsika na świeżym trupie
2. Otworzyć trupa
???
3. Jeśli w trupie będzie miał się wylootowac Minothaur leather bez obsika, a ja użyję go i wtedy też jakimś fartem będzie się miał lootnąć minothaur leather, to wylootują się 2 minothaur leathery ?
Proszę o szybką odpowiedź !!! Z góry THX!!!
one lecą Baaaaaaaaaaaaaardzo rzadko.
Lecą też z innych rodzajów minotaurów
1. Czy jeśli znajdę już trupa Minotaura zabitego przez kogoś, to czy będę mógł z tego Ciała zdobyć skórę (oczywiście będzie świeże) ?
2. Czy jeśli [U]Sam zabiję minotaura, to nie mogę go otwierać, i dopiero po 10 sekundach zrobić tak:
[B]1. Użyć Obsika na świeżym trupie
2. Otworzyć trupa
???
3. Jeśli w trupie będzie miał się wylootowac Minothaur leather bez obsika, a ja użyję go i wtedy też jakimś fartem będzie się miał lootnąć minothaur leather, to wylootują się 2 minothaur leathery ?
Proszę o szybką odpowiedź !!! Z góry THX!!!