zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Highscores

Megi Suu
08-12-2004, 14:38
Mam mały pomysł i jestem ciekaw opinii. B)

Czy jest potrzebny ranking <Ranking for Experience itp.>

Moim skromnym zdaniem wiekszosć ludzi po 40 , 50 , 60 lev jest huntowanych z powodu rankingu. PA mają gotową liste płatników. Gram dopiero 10 miesięcy i juz 3 razy musze zmieniac swiat bo jestem celem bez powodu.

Chca kasy za wolność :evul: jest to iluzja a wiekszość która płaci i tak po jakimś czasie nie wyrabią z dochodami (coraz więcej i więcej) i zmienia świat.
Dlatego przyjełem zasade nie płacić, walczyć do ostatka, ale jak odchodzą znajomi to jest trochę ciężko. Mam już ponad 17 lat i sporo w życiu przeszedłem (mieszkam w Wołominie) i nie złamie mnie kilku PA.

Było by dużo łatwiej bez rankingu - może napisać jakiś list do CIP-ów , można zrobić eksperyment na AZURZE . Myślę , że łatwiej byłoby grać ludziom którzy grają dla checy. Po co mi wyscig szczurów. Chce dojsc do 100 lev ( i wyżej) zrobic fajne questy itp.

Proszę pomyślcie czy to nie jest zła myśl !?!?!?!?

Megi Suu
:cup:

Kubek
08-12-2004, 15:00
Moim zdaniem powinno się pytać ludzi czy chcą by ich imię znalazło się w highscores, to ułatwil by gre, np. komuś wskoczył sword i jest pierwszy na liście :cup: , ale tego nie chce z powodu, że koleś za nim ma mocną gildie i będzie go huntował, wienc dostaje maila albo list w tibi od cip'ów, czy chcą żeby jego imię pojawiło się na liści. Jak ktoś chce poszpanować, bo wie że i tak nikt mu nic nie zrobi- niech szpanuje, jak ktoś się boi-niech nie ujawnia się :blazen: i problem z głowy. :]

Raul
08-12-2004, 15:02
Ale właśnie większość ludzi gra tylko poto by być najlepszym na serverze i jak by nie było highscore to dużo ludzi by odeszło, czego CipSoft nie chce. Też uważam, że lepiej byłoby bez rankingu, mniej byłoby cheat'erów, którzy ustawiają macro na noc tylko poto by wskoczyć wyżej w rankingu. Ale jak napisałem wyżej to jest dla CipSoft'u nie na ręke.

Megi Suu
08-12-2004, 15:08
Nie namawiam do zmiany na wszystkich serwerach. :)

Geppert
08-12-2004, 15:08
Nie chcesz płacić to nie płać i się nie daj im zaje..zabić ! A jak coś to od czego są znajomi nie ?!?!

Ja nie płace nie bede płacić i nigdy nie płaciłem (bo mam 18 lvl B) )
Pozatym Cip i tak wam hu... a nie pomorze. Wyślesz list i otrzymasz odp.: Przykro nam ale jesteśmy lenie śmierdzące i to nie nasz interes i życzymy przyjemnego grania w Tibie i wesołych świąt (albo coś w tym rodzaju!)

Dark Vilej
08-12-2004, 16:53
Wyślesz list i otrzymasz odp.: Przykro nam ale jesteśmy lenie śmierdzące i to nie nasz interes i życzymy przyjemnego grania w Tibie i wesołych świąt (albo coś w tym rodzaju!)

Jakby to byly lenie smierdzace to Tibia by nie istniala :"P