zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Sipmsons- Serial już od września w TV!

Capality
25-08-2008, 23:32
Od września 2008 roku TV Puls rozpocznie emisję popularnego serialu animowanego - "Simpsonowie". Stacja zapewnia, że wymeituje wszystkie serie. Od kilku miesięcy także Canal+ emituje "Simpsonów".
Serial "Simpsonowie" jest najdłużej wyświetlaną w godzinach największej oglądalności produkcją telewizyjną za Atlantykiem. Miarą sukcesu kreskówki są 23 nagrody Emmy, 22 Annie Awards (najważniejsze nagrody wśród animacji), i wiele innych. Od 1997 roku "Simpsonowie" utrzymują pierwszą pozycje wśród seriali animowanych wszechczasów.

Simpsonowie to lekko dysfunkcyjna familia mieszkająca w Springfield. Homer, głowa rodziny, pracuje w elektrowni jądrowej. Wolny czas spędza pijąc w pobliskim pubie - Moe's Tawern, objadając się pączkami, wpadając na nietrafione pomysły i… udzielając złych rad dzieciom. Jego żona Marge to wcielenie idealnej gospodyni domowej i supermamy - kochająca, dbająca o rodzinę, znosząca cierpliwie szaleństwa niepoprawnego męża.

Homer i Marge mają trójkę dzieci: Barta, cwanego 10-latka, który uwielbia bawić się kosztem innych, Lisę, wzorową uczennicę, która uwielbia grać na saksofonie oraz wiecznie ssącą smoczek małą Maggie. Zwariowana rodzina bez przerwy wplątuje się w szalone przygody.

"Simpsonowie" od września w TV Puls od poniedziałku do piątku o 18.30.

Ahh, moja 2 ulubiona kreskówka nareszcie w TV!:cup:

Marsseel
25-08-2008, 23:38
od dawna lecą już na Canal +

Szczerze mówiąc to nie przepadam.

Capality
25-08-2008, 23:39
Ale PULS to w najtańszym pakiecie kablówki dostaniesz, a C+ dla jednego serialu raczej nie kupie :P

MasterTusk
25-08-2008, 23:42
Ja wolę na kreskowka.pl ;<
Za leniwy jestem żeby podejść do tv, podczas gdy mogę być na kompie =-\

sphinx123
25-08-2008, 23:43
Awwww, nareszcie powód żeby ustawić Puls XD

Rybzor
26-08-2008, 00:18
Kiedyś to oglądałem, całkiem fajne było parę lat temu, bo już wyrosłem z bajek, a telewizje włączam między 19 a 20, żeby obejrzeć fakty, informacje itp; aby mieć jakieś pojęcie co się w kraju dzieje : p.

Więc jeżeli jesteś malutki, to polecam!

Mapa_Europy
26-08-2008, 10:30
Rybcia nie wymundrzaj sie :p
Ja tam się cieszę :)

Granteon
26-08-2008, 10:40
Dobrze robi Puls, to darmowy program tylko, że mało kto to ogląda, a żeby się to zmieniło będą puszczać ten serial. Tak samo TV4 prawie nikt nie oglądał jak nie leciały tam "włatcy móch".

.Matrik.
26-08-2008, 14:01
Kur**, 18.30 to starzy już okupują telewizor, a od 19 na TVN7 oglądane są seriale (Przyjaciele i Dwóch i Pół najlepsze były ; p). Cóż, będę musiał inaczej się zebrać na oglądanie Simpsonów, bo tak to tylko okazyjnie jakiś odcinek mi się udaje obejrzeć.

neopostman
26-08-2008, 14:05
Kiedyś to oglądałem, całkiem fajne było parę lat temu, bo już wyrosłem z bajek, a telewizje włączam między 19 a 20, żeby obejrzeć fakty, informacje itp; aby mieć jakieś pojęcie co się w kraju dzieje : p.

Simpsonowie są od 12 lat :kat:
Co do samej banki, świetnie ukazuje amerykański stereotyp (d'oh!). I jak ktoś wspomniał lecą już w canal + ; P.

Thero
26-08-2008, 21:03

Yeey. Nie mogę się doczekać!

@.Matrik.
Ano ba. Teraz już nie ma co oglądać jak Friendsy i Dwóch i Pół się skończyły.

.Matrik.
26-08-2008, 22:08
@Thero

True. "Nie będę się bawił z jakimś debilem, żebyś mógł ją przelecieć" - Jake

Articuno
26-08-2008, 22:38
Tak samo TV4 prawie nikt nie oglądał jak nie leciały tam "włatcy móch".

6 najchetniej ogladanych kanal: po TVP 1,2,3, TVN i Polsat, no ale nikt nie ogladal... brawo.
Swietna wiadomosc i ... swietna strategia TV Puls :)

qq2
27-08-2008, 18:16
Na tą bajkę nikt nie jest za stary. xD
Z pewnością będę oglądał, ale pospolitego utuba to mi raczej ten program nie zastąpi. ;P