Pokaż pełną wersje : Zoo we Wrocławiu
Doradźcie mi czy warto tam jechać...Gdyż u nas w Katowicach jest Żadne zoo (Improwizorka)..Najlepiej jakby sie wypowiedzieli Mieszkancy Wroclawia.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Z Katowic do Wroclawia tylko do ZOO?:O
Jak kto lubi...
Yoh Asakura
26-08-2008, 19:30
We wrocławskim zoo byłem ze dwa-trzy lata temu, ale warto było. Duże, sporo zwierząt. Najbardziej w pamięć zapadł mi widok kopulujących małp i szympansa, który chwalił się swoją erekcją.
Nawet jeżeli przez tę parę lat nic się nie zmieniło - to naprawdę warto tam pojechać. Bardzo fajne, na pewno znacznie lepsze od krakowskiego i płockiego zoo.
A ja słyszałam, że zwierzęta we wrocławskim Zoo są brudne, chuderlawe i zaniedbane, a nasze, chorzowskie animale dostają super żarcie. Ostatnio nawet wybudowano pawilon dydaktyczny (można dotknąć preparatów, a nawet żywych zwierząt typu jaszczurki, węże, pająki, patyczaki), nowe woliery dla ptoków, nowe wybiegi dla dużych zwierząt. Ty chyba w naszym zoo byłeś sto lat temu, teraz nastąpiły duże zmiany. Widziałeś małą pumę Piksela? A białego tygrysa? Jeśli nie, to czas się wybrać, na prawdę warto.
Z dedykacją dla Yoh'a
http://es.youtube.com/watch?v=bwegzhXAqaQ
Avallach
26-08-2008, 19:50
Nawet jeżeli przez tę parę lat nic się nie zmieniło - to naprawdę warto tam pojechać. Bardzo fajne, na pewno znacznie lepsze od krakowskiego i płockiego zoo.
Zastanów się zanim te 2 terraria w Płocku nazwiesz ZOO ;p
@down
Są, są, ale nie można ich pogłaskać ;(
Żółwik fajnyyy ;p mój idol... też chce pływac i się nie marszczyć.
Yoh Asakura
26-08-2008, 19:51
Zastanów się zanim te 2 terraria w Płocku nazwiesz ZOO ;p
E tam, nawet lwy są. Chociaż i tak ten stary żółw <3
Przekonaliście mnie jadę, w końcu gaz jest tani :D
A ja słyszałam, że zwierzęta we wrocławskim Zoo są brudne, chuderlawe i zaniedbane
Zle slyszalas.
@Topic : Bylem jakis czas temu (miesiac, dwa?) i powiem ci, ze jest co zwiedzac - polecam wejsc w dzien "normalny" (nie weekend) okolo godziny 8-9. Wtedy zdazysz wszystko pozwiedzac na spokojnie. Ja pojechalem dosc pozno w weekend, spedzilem tam 6h, a i tak bylo to dosc "szybkie" zwiedzanie, pomijajac to, ze nie widzialem wszystkiego (np. pod koniec zamkneli pawilon z malymi ssakami). Osobiscie polecam, jest bardzo ciekawie (niedawno otwarta motylarnia - mala, ale swietnie zrobiona - wilgotno i latajace wokol motyle, odnowione wybiegi dla zubrow itd).
.Matrik.
27-08-2008, 12:16
Co masz do naszego ZOO w Katowicach? >.<
Pamietam jak bylem malutki :P karmiłem tam kozy mleczkiem:>
Co masz do naszego ZOO w Katowicach? >.<
Wiesz powiem krótko i zwięźle,Katowickie Zoo to Improwizorka.
A ja słyszałam, że zwierzęta we wrocławskim Zoo są brudne, chuderlawe i zaniedbane, a nasze, chorzowskie animale dostają super żarcie. Ostatnio nawet wybudowano pawilon dydaktyczny (można dotknąć preparatów, a nawet żywych zwierząt typu jaszczurki, węże, pająki, patyczaki), nowe woliery dla ptoków, nowe wybiegi dla dużych zwierząt. Ty chyba w naszym zoo byłeś sto lat temu, teraz nastąpiły duże zmiany. Widziałeś małą pumę Piksela? A białego tygrysa? Jeśli nie, to czas się wybrać, na prawdę warto.
Hehe byłem,rok temu,nie sądzę żeby coś się zmieniło
Kurczakos
28-08-2008, 18:59
W zoo to nie byłem wielu ale we Wrocławiu wg. mnie jest bardzo ciekawe.
Johanes19
28-08-2008, 19:24
A ja bylem tylko w Oliwskim ZOO :)
Pamietam jak bylem malutki :P karmiłem tam kozy mleczkiem:>
podzieliles sie tym od mamy?^^
podzieliles sie tym od mamy?^^
ssij.
W Sobote jadę do wrocławia do zoo : P
Shanhaevel
29-08-2008, 00:08
@up
Mleko matki ma ssać? O_o
@ontop
Byłem jakieś 3 lata temu tylko w Chorzowie, było, z tego co pamiętam, znośnie.
Vasudanin
29-08-2008, 00:55
Idź lepiej do rzeźni blisko ciebie, też zobaczysz zwierzęta.
Chryste, czy już z każdym problemem musicie lecieć na t.pl?!
http://es.youtube.com/watch?v=qvHYIb5g0mU
Tak na temat, filmik nakręcony przeze mnie. Zwierzęta we Wrocławskim ZOO zachowują się jak na dragach... ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.