Pokaż pełną wersje : Rp, Ek czy Ms?!
AncientOb
27-08-2008, 01:02
Witam, posiadam 67 rp, 45 ek, i se tak mysle czy nie zrobic ms'a i nim grac caly czas, czytalem na forum ze na wyzszym poziomie jest bardzo silny. PACC mam jeszcze na 30 dni, nawet jak sie skonczy to kupie jeszcze jednego. Posiadam takie itemy jak 30k w banku, mms, dsm, rh, c legs, boh, aol, soft boots.
ed ! napewno nie ek i rpek
graj czym chcesz byle nie najtem...
jak tak bardzo chcesz nową postać robić to ms/ed, chociaż wydaje mi sie że lepiej expić tym palkiem co masz
Ravenger'Warlord
27-08-2008, 19:51
graj czym chcesz byle nie najtem...
jak tak bardzo chcesz nową postać robić to ms/ed, chociaż wydaje mi sie że lepiej expić tym palkiem co masz
Tak z ciekawosci sie pyta, czemu nie knight ?? Sam mam dylemat chodziaz mam knighta, jakos wiekszosc 4um pisze ze pall ma lepiej ... czekam na odpowiedz
@up
knight stracil na wycofaniu UH a ale zyskal na slie zadawanych obrazen. Tyle ze popatrz na to z innej strony, 70MS kladzie 70EK :p
Poprostu system leczenia zawodzi u knighta i tyle.
@temat
Ja bym radzil grac Paladynem.
Sprzedaj mms, dsm, rh, (czyli bedziesz mial kolo 200k + te 30k w banku)
A biejagj w Aol+ jakie helm (c helmet) + blue robe + boh + Softy. Powinno ci zostac kolo 210k wiec (zalezy od servera) mozesz zaczac skupowac zeczy do assassin outfita, ktory przyda sie od 80 lvl :p
elo
Ravenger'Warlord
28-08-2008, 11:17
Dzieki Yakky pomogles mi raczej wybieram pala :)
AncientOb
29-08-2008, 00:21
@up
Yakky, nie mam zamiaru wydawac kasy na jakies addony/outfity. Postanowilem ze bede gral ms'em. Narazie mam 13 level i 18 mlvl.
Wylansowany
29-08-2008, 09:15
@up
Yakky, nie mam zamiaru wydawac kasy na jakies addony/outfity. Postanowilem ze bede gral ms'em. Narazie mam 13 level i 18 mlvl.
Czemu? Gdybyś zaczynał od 0 to tak, ale ja bym się nie zastanaiwał tylko brał 67RP (chyba, że palków specjalnie nie lubisz...). Kasa i exp leci najszybciej, tyle, że po pewnym czasie możesz zrobić spokojnie addony. Jeszcze masz takie EQ, że...
żeby nie zaśmiecać forum dam tu swoje zapytanie.
chciałem zrobić nową postać na świecie Obsidia. nie mam tam innych charów ani żadnych kolegów więc będę musiał radzić sobie sam :confused: ...
zastanawiałem się nad knightem i drutem. Gram wszystkimi profesjami oprócz druta. Mam 30 knighta 23 palla i 25 sorca.
którą profkę zrobić ???
czy zrobić knighta ??? z czego walić
a może druta ???
co wybrać doradźcie
profka musi spełniać takie wymagania.
- żeby nie miała kurcho z kasą ( chodzi mi o to żeby mi nie brakowało )
- żeby była dość dobra na pvp
- żebynie trzeba bylo wyadawać na nią dużo kasy.
bardziej mi pasuje drut ( grałem nim 2 razy i grało się spoko )
bo knighta już mam i git
plz doradźcie :evul::evul::evul::evul::evul:
żeby nie zaśmiecać forum dam tu swoje zapytanie.
chciałem zrobić nową postać na świecie Obsidia. nie mam tam innych charów ani żadnych kolegów więc będę musiał radzić sobie sam :confused: ...
zastanawiałem się nad knightem i drutem. Gram wszystkimi profesjami oprócz druta. Mam 30 knighta 23 palla i 25 sorca.
którą profkę zrobić ???
czy zrobić knighta ??? z czego walić
a może druta ???
co wybrać doradźcie
bardziej mi pasuje drut ( grałem nim 2 razy i grało się spoko )
bo knighta już mam i git
plz doradźcie :evul::evul::evul::evul::evul:
Dla Ciebie to chyba rookstayer.
od kiedy druidem masz duzo kasy? :O chyba ze expiac w mt. sternum majac 15k/h exp.
dla kasy tylko ek/rp ; p
taka profa nie istnieje :D
rób druta, po co ci 2x knight, lepiej 1 z dobrymi skillami
od kiedy druidem masz duzo kasy? :O chyba ze expiac w mt. sternum majac 15k/h exp.
dla kasy tylko ek/rp ; p
Czy ty w ogóle grałes postacią magiczną?Z expa na ghost land (cave za ds) można z lota (viking helmy itd) wyciagnąc 10k+ i kilka k w kasie.Straty to są ok.3bp mana potion.Lev wmiare leci jak na facc.Oczywiście nie jest to jedyny cave na którym expi sie dość fajnie, bo są tez guardy itd.Zarabiać można również sprzedając runy.Potem pacc zakupisz i bajka.Fajnie i kolorowo sie expi.Szybciej można expić na lepszych potworkach niż pozostałe profesje.
Paladin&Knight jest teraz najczesciej wybieraną postacią.Szybko się nimi expi.Jednak trzeba poświecić sporo czasu na ich trenowanie...
Pomyśl czym by Ci się najlepiej grało i podejmij decyzje :) Nie patrz, ze teraz jest np. dużo palków.Przjdzie update i wszystko się zmieni :)
Pozdrawiam :cup:
1. knight
2. druid
1. knight
chociaz ja bym ci doradzil palladyna -niezle pvp,nie wydajesz duzo kasy,i kasy tez masz nie malo ;)
Jeśli masz zamiar kupować Paca to Graj sorkiem ... z Paccem na większym lvl jest naprawde silną postacją, sprzedaj te eq i kup jakieś słabsze:) i troszke kasy przy okazi będzie^^
@ "troszke kasy przy okazi będzie"
Ale ta kasa na pewno na długo Ci nie wystarczy. :D
Moim zdaniem paladyn to postać godna uwagi.
Może w pvp dużo nie zrobisz, ale za to na expie zawsze będziesz na "+"
bez względu na to gdzie pójdziesz.
Poskiluj do 85(+) jeśli jeszcze nie masz takiego dista i śmiało
możesz się zabrać za zarabianie kasy.
A odnośnie eq:
mms, b robe, b legi, c helmet, softy, aol.
Do ~90 lvl możesz spokojnie z takim biegać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.