Pokaż pełną wersje : Pomoc Nie Sluszny Ban Jak.....
killeradi
27-08-2008, 09:58
Witam nie wiem czy to dobry temat ale.....
dostałem niesłusznego bana na 7 dni mam 58++++lev pacc i mnie to wkur****
jak napisać do gm albo cos wytłumaczyć to plz o szybką odp .
Może powiesz nam za co dostałeś bana i my ci pomożemy?
killeradi
27-08-2008, 10:08
jakis skurw** jeba&& wyslal mi linak z tibiasoft ja to skopiowalem i chcialem kumplowi wyslac i sie spytać co to jest a wysłałem na trade i ban ku**;/ pomóżcie
Wylansowany
27-08-2008, 10:37
jakis skurw** jeba&& wyslal mi linak z tibiasoft ja to skopiowalem i chcialem kumplowi wyslac i sie spytać co to jest a wysłałem na trade i ban ku**;/ pomóżcie
Na kanałch rozmów (oprócz prywatnych) nie można wysyłać jakichkolwiek linków (oprócz Tibia.com), więc ban jak najbardziej słuszny, nawet jeśli to przypadkowo wysłałeś.
Współczuje ... ja zamiast do kumpla napisałem na helpie i mnie wykopali z tutora :s takie jest życie trzeba uważać gdzie sie co pisze :p
Masz 7 dni wolnego akurat na koniec wakacji. Korzystaj.
neopostman
27-08-2008, 12:52
Więc jednak bana dostałeś słusznie..
C'mon ludzie, co jest z wami, tak trudno się wam przyznać do błędu pokazując, że jesteście czystymi, Bożymi istotami ?
Nic już nie zrobisz, jak Blood~ napisał masz 7 dni wolnego, więc możesz się wyrwać, iść na miasto itp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.