zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc Nie Sluszny Ban Jak.....

killeradi
27-08-2008, 09:58
Witam nie wiem czy to dobry temat ale.....
dostałem niesłusznego bana na 7 dni mam 58++++lev pacc i mnie to wkur****
jak napisać do gm albo cos wytłumaczyć to plz o szybką odp .

Paciuch
27-08-2008, 10:03
Może powiesz nam za co dostałeś bana i my ci pomożemy?

killeradi
27-08-2008, 10:08
jakis skurw** jeba&& wyslal mi linak z tibiasoft ja to skopiowalem i chcialem kumplowi wyslac i sie spytać co to jest a wysłałem na trade i ban ku**;/ pomóżcie

Wylansowany
27-08-2008, 10:37
jakis skurw** jeba&& wyslal mi linak z tibiasoft ja to skopiowalem i chcialem kumplowi wyslac i sie spytać co to jest a wysłałem na trade i ban ku**;/ pomóżcie

Na kanałch rozmów (oprócz prywatnych) nie można wysyłać jakichkolwiek linków (oprócz Tibia.com), więc ban jak najbardziej słuszny, nawet jeśli to przypadkowo wysłałeś.

Siwy1
27-08-2008, 11:06
Współczuje ... ja zamiast do kumpla napisałem na helpie i mnie wykopali z tutora :s takie jest życie trzeba uważać gdzie sie co pisze :p

Erhion
27-08-2008, 12:20
Masz 7 dni wolnego akurat na koniec wakacji. Korzystaj.

neopostman
27-08-2008, 12:52

Więc jednak bana dostałeś słusznie..
C'mon ludzie, co jest z wami, tak trudno się wam przyznać do błędu pokazując, że jesteście czystymi, Bożymi istotami ?
Nic już nie zrobisz, jak Blood~ napisał masz 7 dni wolnego, więc możesz się wyrwać, iść na miasto itp.