Pokaż pełną wersje : Pytnia paladyn pvp e
diwisnia
27-08-2008, 11:05
Ostatnio w tibie grałem rok temu-później to tylko tak od czasu do czasu sprawdzałem co tam słychać-zdecydowałem się jeszcze raz spróbować mimo, że uważam tą wersję za najgorszą jaka powstała. Dla utrudnienia wybrałem świat pvp e Inferna. Obecnie wbiłem 8lv zdecydowałem się na paladyna i jestem na wyspie gdzie wybiera sie profesje.
Pierwsze pytanie czy opłaca się na tych trolach wbić skille po 30??
Jest to świat pvp e więc sam nie wiem czy tam się męczyć czy iść już na Maina.
Drugie pytanie jakie miasto wybrać żeby mieć spokój?? Thais/Venore odpada.
Trzecie pytanie czy paladyn jest dobry na pvp e wersja 8.2??
Co do pacc to na razie nie kupuję ale jak ten styl gry przypadnie mi do gustu to zainwestuje w te ułatwienie.
Pozdro.
Jabuszko
27-08-2008, 11:47
Miasto : Carlin
Idź na trolle do skilować do 30 distance potem na gobliny >> wypadają kamyki na których od razu skilujesz aby nie marnować czasu ;)
Paladyn jest dobrą profesją teraz :] Sama gram paladynem
Zapraszam na Saphire :)
Wyjdź na maina i katuj trolle w ab, nie zdziw się jak przed 30 lvlem będą ciągle cie bić, po przekroczeniu tej granicy lvlowej powinieneś mieć już spokój z przypadkowymi pkrami. Jeśli chodzi o paladyna to on zawsze był dobry, tylko trzeba obrać dobrą technike gry, warto także przypomnieć, że na światach pvp e nie ma aoli i blessów.
Pozdrawiam,
Bakuo.
Miasto : Carlin Stanowczo odradzam, jak w Thais, najczęściej biegają noobki 7-16lvl, to w Carlin wybiegnie Ci takich kilku 20+ i gleba.
Co do miast to Ab albo Kazo. Większość lowlvl pk omija te miasta, a wyższe lvle nie będą traciły czasu na niskolevelowych graczy.
diwisnia
27-08-2008, 16:31
Na razie siedzę jeszcze na tej wyspie gdzie wybiera się profesje wbije 30+ dystans/9lv i idę do AB-miasto, którego nie znam ale jak sam zaobserwowałem to tam jest mało ludzi, jak tu pan wyżej napisał same wysokie levele
Już dwa razy padłem-tylko, że było 2v1-jednak straty w kasie nie mam bo nic nie wypadło a znalazłem 150gp w martwym kolesiu.
Jak ktoś gra na Infernie to pisać do mnie nick: Piast Ziemowit.
Pozdro-sorka za podwójny post na stronce.
terazgol
06-09-2008, 21:10
Slusznie podpowiadacie - ab albo kazzo
Piast - nie bój sie nic, masz polski nick i to Cie ratuje, bo PL staramy sie nie bić xD
Wyjdź na maina i katuj trolle w ab, nie zdziw się jak przed 30 lvlem będą ciągle cie bić, po przekroczeniu tej granicy lvlowej powinieneś mieć już spokój z przypadkowymi pkrami. Jeśli chodzi o paladyna to on zawsze był dobry, tylko trzeba obrać dobrą technike gry, warto także przypomnieć, że na światach pvp e nie ma aoli i blessów.
Pozdrawiam,
Bakuo.
aole są, tylko nie można ich kupić u NCP.
a ja stanowczo odradzam Ci Ab poniewaz tam na trollach zawsze duzo pk'erow lata...
moim zdaniem...
aole są, tylko nie można ich kupić u NCP.
Z tego co wiem, to ceny aoli są duuuże :P No i trudne do zdobycia, bo ludzie klepiący lost soule(z nich lecą aole nie?) wolą zostawić sobie aole do użytku własnego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.