Pokaż pełną wersje : Zrobilem 2x Blad podczas kupywania pacc ;/
mwrox_789
28-08-2008, 15:49
Ludze help me plz
Boje sie ze pacc nie dojdzie ;/ babka w okienku Nie dopisale server guardia w tytule szprzedazy i zamiast poczty o2 to wpisale 02 tzn zero czy nie bedzie z tym problemow??
Piastol93
28-08-2008, 16:05
Te babki przy okienku sa tempe , ja jak kupywalem pacca , to jak robilem przelew w pko banq , i podawalem nick i nazwer serwera to nie umiala wpisac caly czas sie pytala jak , az jej powiedzialem niech lepiej pani mi da ta klawiature to ja wpisze , i se sam wpisalem xD
a zamawiałeś pacc przez firmę Drom ? Jeśli tak to napisz do nich e-maila.
mwrox_789
28-08-2008, 16:15
przez drom zamawialem ale mam w nicku of guardia to chyba sie zorientuja
Johanes19
28-08-2008, 16:38
Chyba ze nick tez przekrecila xD
Raz kupowalem przez droma i panienka z okienka pisala wszystko ok ;d
w ogole te babki na poczcie to masakra
nie wiem co trudengo jest w napisaniu nicku IROHUR DARAM kiedy on jest duzymi drukowanymi literami napisany?? Czekalem na pacc tydzien i wkoncu napisalem maila do droma a odpowiedz Nick postaci z tytulu przelewu zostal przekrecony przez kogos na poczcie / w banku i dlatego do tej pory nie otrzymal Pan/Pani Premium Account.
Ale naszczecie skonczylo sie paccem :P
Koks_Antoni
28-08-2008, 18:18
Ja też tak mialem ze babka przekrecila nick i czekalem na pacca tydzien bo potem maila wyslalem do dromu
Może babki w okienku są tępe , ale CipSoft raczej sie zorientuje o co kaman , a jak nie to wyślij im miala ;p
$eriToonbra
28-08-2008, 20:18
Po prostu jeśli kupywałeś przez Cip-soft to raczej niestety, a jeśli przez Drom lub allegro to po prostu wysyłasz maila, że proszę wysłać na tego i tego hara no i czekasz i masz ;)
mwrox_789
28-08-2008, 22:54
zamknac temat juz pacca dostalem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.