zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Xendu i Piwek-Thais

bloreg
28-08-2008, 17:46
Uwaga!X(
Chcę Was ustrzec przed tymi złodziejami! Mówią że dadzą free items, ale tak naprawde, to oni zabierają itemy! Xendu częściej okrada niż Piwek, ale i ten niejest święty. A ich kradzież wygląda tak:

1.Wołają np. "Free items!!" i zwabiają ofiarę do pomieszczenia obok Depo (w thais oczywiście)
2. Mówią, żeby ofiara pokazała swoje EQ na "Depotach własnej roboty" (Wiecie, miedzy szafkamy postawione krzesło)
3a. ofiara pokazuje EQ się zaczyna.
3b.Najpierw rzucają śmieci na ich itemy...
3c. potem wylogowują się...
3d. Logują się swoją drugą postacią na tym samym świecie, która loguje się na "Depocie" ofiary
3e. 2 postać złodzieja odsuwa ofiare, przejmując tym samym jego itemy, które pokazał.

4. (END) Kiedyś Xendu napisał, że w ten sposób zdobył 50k. Dziś ma napewno 2 razy tyle. Po zakończeniu każdej Akcji zmienia głównej postaci oufit, i buszuje dalej. Częstu zatrudnia ludzi do zwabiania ofiar.

A więc pamiętajcie! Nikomu nie pokazujcie Eq, chyba, że na własnym depocie! Koniec!

Vasudanin
28-08-2008, 17:51
http://img367.imageshack.us/img367/6377/thx4infobd2.jpg
A tak rly
Po co się produkujesz? Jak kto głupi to i tak pokaże.

grabaa
26-11-2008, 22:27
mi mówił, że dam mi lepszy armor ja mu pokaże swój a ja się zapytałem czy da mi lepszy niż mpa i nic nie odpowiedział

mistrz99
22-01-2009, 11:42
Ehh ten thief raz mnie oszukał ale to już koniec heh
a wogóle to ZERO TOLERANCJI dla takich noobków

Nath015
12-06-2009, 22:21
A więc pamiętajcie! Nikomu nie pokazujcie Eq, chyba, że na własnym depocie! Koniec!

TAAAAAK... Pokaz eq na depot chesta to bot wrzuci ci 50k itemow w tempie 20/sec. No, chyba ze masz wolne najblizsze 10h na odrzucanie itemow.

Firewalker
11-08-2009, 19:52
Widziałem go pare razy ale gdy muwił do mnie "zaufasz?" nie dałem się nabrać bo pokazywałem eq koledze.:)

Shiz.
13-08-2009, 15:57
Wiadome, że Xendu to oszust, podobnie jak Zgrywson i jego rodzinka w Carlin, oczywiście nubią jak nic ;)

PunisHeros
15-09-2009, 21:27
Xendu to mój ziomuś :P

Spoko koleś... A jeżeli o jego fundusze to miał ponad 100cc z tego, ale zaczął rozdawać... Mi wpadło 5cc i do tego trzymałem 3cc + bohy od niego, ale wziąłem tylko 5cc... Owszem ukradło się z nim jakiegoś bsa, ale z nim to nie jest tak jak z innymi ;p... Z nim kupuję piłkę i idziemy na dach pograć, kładziemy na kupkę jakąś kasę i gramy o nią do powiedzmy 3 :P... Spoko koleś z niego jest...

PS Z nim możecie zobaczyć też mnie (Hero De'Pall)

wojcio12
24-09-2009, 22:17
Prawie połowa populacji w Thais to thiefy...Mają swoje sposoby...

robertflash
25-09-2009, 15:30
Xendu to mój ziomuś :P

Spoko koleś... A jeżeli o jego fundusze to miał ponad 100cc z tego, ale zaczął rozdawać... Mi wpadło 5cc i do tego trzymałem 3cc + bohy od niego, ale wziąłem tylko 5cc... Owszem ukradło się z nim jakiegoś bsa, ale z nim to nie jest tak jak z innymi ;p... Z nim kupuję piłkę i idziemy na dach pograć, kładziemy na kupkę jakąś kasę i gramy o nią do powiedzmy 3 :P... Spoko koleś z niego jest...

PS Z nim możecie zobaczyć też mnie (Hero De'Pall)

Haha :D
poprawiłeś mi humor przed wyjściem :D Normalnie thx!
A teraz tak. Z pewnością przyszedłeś tu thiefie tylko po to by się zbłaźnić. No i wyszło ci to!

A teraz na temat @topicu
bloreg> piszesz to zapewne tylko dlatego, ponieważ skorzystałeś z ich usług, a z swego doświadczenia wiem że tak też było.

Vamp3k
01-11-2009, 19:08
To sa wlasnie uroki polaczkow ktorzy podniecaja sie po zdobyciu "piksela", przez takich dzieciakow reputacja naszego kraju spada, ze az wstyd byc polakiem w tej grze. Pzdr

Jatoja
05-11-2009, 15:58
Mnie tylko zastanawia na ile glupim trzeba byc, badz tez jak mlodym, zeby wierzyc, ze cos za darmo sie dostanie... To moze pojade do salonu porshe i powiem, ze pokaze im moje auto, a oni w zamian dadza mi nowego cayenna?

lycha_ziom
25-12-2009, 10:33
zastanawiający jest wasz wiek i iloraz inteligencji...