Pokaż pełną wersje : Knight
rathaner
28-08-2008, 21:30
Witam, mam pytanie
Co wziasc dla knighta ?
Swordy, Cluby ( ktore podobno sa niezle ) czy axy ?
Chce miec przyjemnosc z gry i radzic sobie spoko z mobami, itd.
I na ktorym lvl zaczne jakie solowac moby? ... bez wypasionego eq.
stopa1969
29-08-2008, 07:46
Moby to są w L2 a tu są (Monstery)
Swordy, axe są bardzo drogie
Cluby maja dożo ataku i są w miarę tanie
Jabuszko
29-08-2008, 08:17
Odradzam cluby:D
Axe najlepsze;)
Fire axe , noble axe - tanie
Herotic w miarę też
Dragon Lance (47 atc 2 ręczna) 9k
No i royal axe - nie wiem na jakim serverze grasz ale z 150k max
SCA - 450k
ja moim knightem wale z clubów. zawsze lubiłem młotki ( szczególnie podoba mi sie thunder hammer :p ). mają sporo ataku i w ogóle są wypasione. Niektórzy mówią że są najgorsze, lecz to nieprawda. są równie dobre i skuteczne jak sword czy axe. club ringi są tanie podobnie jak same cluby. po letnim update doszły nowe 2 cluby 1-ręczne :) posiadające 50 i 51 ataku( są najmocniejsze z clubów ) bierz cluby :]
milanello75
29-08-2008, 11:41
ja bym radzil axe (the best :DD swordy tez sa nice) a cluby odradzam bo na poczatku nie ma czym bic (przed 20 lvl) axe moze i sa drogie ale za to te hit :D
to zalezy :P
polecam axe lub sword :P
tylko ze mozesz miec problem z kupnem sword ringow :P
na jakim lvl jakie monstery hmm
mysle ze
cyclopy - 25-/+ skille 55+ dla bezpieczenstwa bp Ih'ow chociaz pewnie sie nie przydadza :P lepiej dmuchac na zimne xD! ZAWSZE walisz na FULL DEF! xD
chyba ze bd miec jakis wypasiony lvl i skill xD
Drag - 30+ lvl z skillami 70+ 4mlvl i bp Uh'ow ale tu bd spore waste
Ja polecam cluby. Po tym update doszły lepsze cluby od swordów ;). Club ringi są bardzo tanie i łatwo dostępne.
Powiem krótko Club Rox :P.
DamianPall
29-08-2008, 13:38
Po dobnie jak koledzy u góry polecam cluby,sam je używam,są tanie,łatwo dostępne i mocno naparzają :D
Drag - 30+ lvl z skillami 70+ 4mlvl i bp Uh'ow ale tu bd spore waste bp UH'ow?? moze najpierw zobacz jak teraz sie gra a potem dawaj rady innym ;) to tak btw...
co do tematu to polecam cluby a to dlatego ze maja najlepszy wyglad np taki morning star ;)
LocoDist92
30-08-2008, 14:24
JA również radze wybrać Cluba : po pierwsze są najtańsze po drugie jak sam mówiłeś bez wypasionego eq czyli tym bardziej polecam cluby ponieważ jest dość sporo jednoręcznych przy czym dokupisz tylko jakąś nie najgorsza tarcze i powinno być dobrze. :P Wiele osób mówi ze cluby to muły 8o ale to nie prawda. Nie musisz ich wybrać to tylko moja rada pozdro;]
knight to dobra profesja bronie sa czesto spotykane i nie za drogie:cup:
ale dużo clubów jest dwurecznyh polecam miecze
:evul:8o:o:]B):)
Leader'Acrix
01-09-2008, 13:33
AXE ROXxxx w miare tanie dużo ATK i łatwo dostępne a po za tym axe jak to ładnie brzmi... : PPP
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.