zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Shattered Isles

Kinydrut
28-08-2008, 22:51
Witam!
Pozwólcie że przedstawie swój problem:confused:

W moim quest logu jest taki wpis:

The Shattered Isles (a 'w nim')

A Djinn in Love (completed)
A Poem for the Mermaid (completed)
Access to Goroma (completed)
Access to Laguna Islands (completed)
Access to Meriana (completed)
Access to Nargor (completed)
Access to the Pirate's Tavern (completed)
Ray's Mission 1 (completed)
Ray's Mission 2 (completed)
Ray's Mission 3 (completed)
Ray's Mission 4 (completed)
The Counterspell (completed)

hah troche tego bylo xd ale chodzi mi o to czy ktos wogule ma 'caly' wpic 'The Shattered Isles' oznaczony jako '(completed)'

Poniewaz te questy kture są widoczne to raczej wszystkie i powinno być oznaczone jako '(completed)' jeszcze do tego zrobilem tzw. acces to forbidden islands (tj. Raoma, Talahu, Malada) a tego tam niewidze ;<
moze tego tam niemabyć bo wszyscy mowia ze nic takiego niemaja.

Drugi problem to z Kharos a na niej Ferumbras Citadel-bylem na wyspie lecz bariery wieży przekroczyc niemoge. Moze dlatego ten niekompletny wpis, ale prosilbym o konkretne wytlumaczenie przez kogos doświadczonego jak to jest z tym Kharos (tzn. Jak DOKŁADNIE uzyskać wstęp, czy to jest jednorazowy wstęp itd. proszę o wyczerpującą wypowiedź:) )

Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomoze :):):)

Jagred
29-08-2008, 02:10
idziesz na akademie na edron i mowisz ze chcesz wejsc do wiezy, i oni ci daja pozwolenie, i moze wtedy dostajesz ostatni wpis, i complete calosc. ja utknalem dokladie w tym samym miejscu, tylko ze nie doszedlem do wiezy ferumbrasa, tylko zatrzymalem sie na gs island. i sie zastanawiam czy zniknie.
Sprawdz to jak mozesze i mi napisz czy masz cale zadanie complete

Kinydrut
29-08-2008, 12:06
Sprawdze dzisiaj i napisze :)

Bylem w edron i oto wynik mojej rozmowy z Zoltanem:

12:05 ja [59]: hi
12:05 Zoltan: Welcome ja, student of the arcane arts. I teach the fiercest spells available.
12:05 ja [59]: permission
12:05 Zoltan: What permission are you talking about?
12:05 ja [59]: Ferumbras Citadel on Kharos
12:05 Zoltan: I see no reason to discuss this matter with you.

Niewiem juz o co z tym chodzi :(

Moze przed rozmową trzeba wejsc w ta bariere (odrzuci nas kilka sqm, ja zapomnialem to zrobic ;/), a moze mam poprostu zamaly lvl :p

Proszę aby ktos doswiadczony mi to dokladnie opisal :)

Jagred
29-08-2008, 23:31
a wyszedles portalem kolo cytadeli? czy cofnales sie na wyspe GS i wrocilem przez tamte portale?
I jednak bardzo mozliwe (prawie pewien jestem) ze to wina tego ze nie wszedles w to pole, ktore powinno cie odrzucic...
Jak mozesz wroc sie tam znowu i sprobuj ponownie. :)

Kinydrut
30-08-2008, 09:52
Tak wyszedlem przez teleport w dziurze na Kharos.
Ja także mysle ze trzeba w to pole wejsc i jak tylko skancza sie moje problemy z internetem to tam wroce i wejde ;)