Pokaż pełną wersje : Life fluid(normal) i Magic light wand
Czy teraz life fluid normalny(nie mały) to jest rare? bo zobaczyłem na tibia pl że teraz tylko small poty są a mi zostały 2 flaszki z life dużym i normal flacha z winem, i gdzie dostane na rooku magic light wand bo na tibia pl nie pisze żeby była dostępna razem z knife, te itemy widziałem jak 2 noobki 2 i 8 lvl pokazywały 1 knifa i 2 wand lighty.
I próbował ktoś rozwalić tą pękniętą scianę za którą stoi ghoul pickiem bo nie wiem czy marnować 200g by sprawdzać?
Vasudanin
29-08-2008, 02:36
Teraz każdy ma dużo life fluidów i ich nie zużywa.
MLW oraz Knife wypadają z bossa mino na rooku, apprentice shenga*
*-Dobrze napisałem?
Rocket Slayer
29-08-2008, 09:11
1. Lifefluidy to jeszcze nie taki rare.
2. Magic Light Wand i Knife można wyloocić z Apprentice Sheng'a, który respi się nieregularnie w Mino Hell.
3. Tak, wiele osób próbowało bez skutku. Do ghoula nie da się dostać gdyż specjalnie został odgrodzony przez CipSoft gdyż był za silnym potworem i wielu ludzi padało na Katana quest.
@Down
Odpowiedź została udzielona. Po co dalej piszesz?
Krysztopik_Mastah
29-08-2008, 09:23
a mi zostały 2 flaszki z life
ja mam 2 bp
...
Teraz każdy ma dużo life fluidów i ich nie zużywa.
MLW oraz Knife wypadają z bossa mino na rooku, apprentice shenga*
*-Dobrze napisałem?
tak, dobrze ;-)
2 i 8 lvl? To są postacie rookstayerów, tzw. depochary do przetrzymywania kosztowności na Rookgaardzie.
Valderor
29-08-2008, 12:38
3. Tak, wiele osób próbowało bez skutku. Do ghoula nie da się dostać gdyż specjalnie został odgrodzony przez CipSoft gdyż był za silnym potworem i wielu ludzi padało na Katana quest.
Tak, a tarantula na rooku została odgrodzona, bo była za silnym potworem i zbyt wielu ludzi padało w poison cave. (off topic, ale musiałem)
Tak, a tarantula na rooku została odgrodzona, bo była za silnym potworem i zbyt wielu ludzi padało w poison cave. (off topic, ale musiałem)
Hehhh zatkało mnie :o , Tarantula jest tylko dla klimatu , to taka matka pająków w Poison cave. Co do Ghoula to był on częścia Katana questu.
Tarantule dali po to jak napisał pan up
Żebyśmy wiedzieli skąd się one biorą.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.