Pokaż pełną wersje : nie moge wejsc
gehennik
29-08-2008, 09:43
Witam. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie mogę wejść na moje konto. Wszystko wpisuje poprawnie ale nie może mi wejśc bo pisze że zły numer lub hasło ale on są dobre i przecierz jeszcze chwilę temu grałem na tym koncie dlaczego tak się robi??:(
Mam podobny problem, wpisuje passy, potem wybieram postać i nie mogę się zalogować. Na Tibia.com pokazane jest, że nie wszystkie serwery są online. W tym nerana na której save server był o 9
@top
wchodziles na strony z darmowym paccem?
no to masz, hacked :P
http://www.threadyourself.com/images/zooms/portal-you-fail-z.png
Ja wpisuje passy i moge wybrać postać. Tylko czemu nie może wejść na świat??
Wie ktoś czemu niektóre serwery są nadal offline? Nerana powinna być online od 9.20 i nadal nie jest włączona.
@Down
To Cipsoft powinien umieścić przynajmniej jakieś info na stronie
Tak to czasami bywa. Po prostu poczekajmy. Możliwe że naprawiają problem z lagami (jest od tygodnia), przynajmniej mam taką nadzieję.
wiewioreq_are_back
29-08-2008, 12:14
Witam. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie mogę wejść na moje konto. Wszystko wpisuje poprawnie ale nie może mi wejśc bo pisze że zły numer lub hasło ale on są dobre i przecierz jeszcze chwilę temu grałem na tym koncie dlaczego tak się robi??:(
Skoro jest napisane że złe passy to złe wpisujesz.
Dragostino
29-08-2008, 12:14
Ja wpisuje passy i moge wybrać postać. Tylko czemu nie może wejść na świat??
Wie ktoś czemu niektóre serwery są nadal offline? Nerana powinna być online od 9.20 i nadal nie jest włączona.
@Down
To Cipsoft powinien umieścić przynajmniej jakieś info na stronie
I umiescil , trzeba czytac matoły ....
Aug 26 2008 -
The server save on several American game servers will take longer than usual tomorrow, August 27. The servers will be moved to our new data centre in the United States. Please excuse any inconvenience.
Andrealfus
29-08-2008, 12:40
dzisiaj jest 29 matole
@topic
moj server tez nie wchodzi (Trimera USA powinien byc juz o 12:15 a dalej off jak kilkanascie innych serverow)
@Up
Dzisiaj jest 30 ^^
Pisał tego posta wczoraj... i co, tak będziemy sobie wytykać post po poście?
@topik
Zwykły hack i o co tyle krzyku :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.