Pokaż pełną wersje : Przecieki!
Dan the Automator
03-12-2003, 23:21
Mały news, ale jakże ważny:
Jest możliwośc ściągnięcia nowego tibia.spr, co prawda normalna tibia (serwer) pokazuje błąd, ale da się "podejzeć" nowy plik
Kliknij tutaj - ss z nowym potworem, amuletami itp (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=&threadid=39852)
Widać że update zapowiada się bardzo ciekawie.
I to baaaardzo :)
No prosze
Ledwo powstały mody do grafiki, a już CIPowie zmienili format pliku spr i większości grafiki nie można odczytać poprawnie. Ciekawe, ile zajmie zrobienie nowego vewera i packera. Godzinę? Dzień? tydzień? na pewno nie więcej, chyba, że się komuś nie będzie chciało.
Zapowiada się fajnie... Ciekawe jakie mocne będą nowe potwory???
Szybko to wszystko się zmienia. Czas pokaże jak to będzie z tymi nowymi grafikami. Ale zapowiadają się ciekawie.
Chester the Litle
04-12-2003, 12:59
jeszcze nie dawno tibia skladala sie tylko z thais a teraz........
Ja narazie w tibie nirgram czekam na nowe uaktulnienie.
Narazie se inna gre online znalazlem.
Graficzki coraz nowsze robia to wspanaiale musi sie cos zmieniac non stop gra bedize atrakcyjniejsza nowe eyglady graczy i potworow itemy narazie wygladaja wspaniale nie treba ich zmieniac.
Oryginalnie dodany przez Szumek
Ja narazie w tibie nirgram czekam na nowe uaktulnienie.
Narazie se inna gre online znalazlem.
Graficzki coraz nowsze robia to wspanaiale musi sie cos zmieniac non stop gra bedize atrakcyjniejsza nowe eyglady graczy i potworow itemy narazie wygladaja wspaniale nie treba ich zmieniac.
oj żałuj a co do tej innej gry jaki tytół
Moze byc ciekawie i to bardzo.............. ;p
Zapowiada sie obiecująca ;] mam nadzieje ze jeszcze dadza new serw na start :D
Dopiero co mamy Julere i Valorie a ty chcesz następne?? UpDate niekosztuje CIPow nic oprócz pracy, a serwy kosztująjednak trochę...
Drill troche za duzo oczekujesz od cipow. Ciekawi mnie gdzie umieszcza te potowroki chyba kolo carlin bo tam mają być podobno nowe wzgórza z potworkami
Druid_Smierci
04-12-2003, 17:11
Pięknie, naprawdę pięknie... Nic lepszego nie możę się zdażyć (no gdyby z oczy zamiast 1 pixela zrobili conajmniej 5 :)
CiP Team miał w planie odpalic 2 new serwerki z innymi regułami gry. Jednak o regułach już nic nie wiadomo. A o tych serwerach już nikt prawie nie mówi
Lord Czaja
04-12-2003, 18:34
jejeje :)
a ja chce jeszcze nowe czary.... wie moze ktos wiecej ??
a ja nie widzę nic tak ekscytującego w tej grafie. Nie mam się co ekscytować wyglądem postaci ponieważ będzie tylko dla pacców. Że dojdzie jakiś tam amulet ... phi, też powód do podniety. Bardziej mnie ciekawi jak będzie rozwiązane to z pk i nowe tereny
tak ale z kad to sciagnac??
Oryginalnie dodany przez Dobo
Jest możliwośc ściągnięcia nowego tibia.spr, co prawda normalna tibia (serwer) pokazuje błąd, ale da się "podejzeć" nowy plik
Kliknij tutaj - ss z nowym potworem, amuletami itp (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=&threadid=39852)
A ja mam takie małe pytanko:
co takiego jest na tej stronie???!!!
Kolega mi mówił zebym tam nie wchodził na tą strone pod rzadnym pozorem. Co takiego jest na tej stronie???!!! ?(
Dan the Automator
04-12-2003, 19:27
Oryginalnie dodany przez sesaj
Oryginalnie dodany przez Dobo
A ja mam takie małe pytanko:
co takiego jest na tej stronie???!!!
Kolega mi mówił zebym tam nie wchodził na tą strone pod rzadnym pozorem. Co takiego jest na tej stronie???!!! ?(
Podsumuje to:
ROTFL'N'LOL
Powiedz koledze że jest n00bem :D
...i klikaj, jest to forum, na którym są pokazane screeny z nowej tibii ( a raczej z rozpakowanego nowego tibia.spr)
nio nić nie powiem ale moze to dobre ze ten pliczek do nowej tibii osiadzie na naszych kompach
Bobercjusz
08-01-2004, 02:29
A moze ktos madry by powiedzial gdzie mozna znalesc programik do przerabianie grafiki w tibii bo chetnie bym sobie pogral ze strojem pacca z napisem na koszulce
Bossmanek
04-02-2004, 17:27
o co chodzi bo nie bardzo kumam
?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?( ?(
Te potworki wejdą w obieg ???Trent jest fajny :)
Mr Logest
04-02-2004, 17:57
You do not have permission to access the page that you were trying to. Are you trying to edit someone else's post or trying to access administrative features? Check that you are allowed to perform this action in the Forum Rules.
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
X(
Mr Logest u mnie to samo wyskoczyło ...
o co chodzi ?( bo mnie juz głowa boli od momentu wyłączenia serwów :P
Lord optyk
06-02-2004, 21:58
co jest na tej stronie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.