Pokaż pełną wersje : Problem z internetem...
pawelwch
29-08-2008, 20:49
siema.Mam taki problem ze gdy gram w tibie rozlancza mi neta,najgorsze jest to ze gdy jakiś potwor mnie atakuje musze szybko zrestartowac komputer by odnowic polaczenie internetowe i wlaczyc tibie,jezeli nei zdaze potwor mnie zabije.Uwaga dzieje sie to tylko gdy gram w tibie, a jezeli siedze na stonach internetowych albo gram w jakas inna gre to nie rozlancza. Prosze o odpowiedz co zrobic zebym nei tracil polaczenia przy grze w tibia.zgory dzieki.chcialbym jeszcze dodac ze tak sie dzieje w godzinach populodniwoych,niegdy jeszcze tgo nei nie mailem np.o 7 rano ani o 01:00 w nocy
1.Studiuj słownik
2.Nie graj w tibie, mnie wybrała a Ciebie nie.
Amen.
Tomasz7879
29-08-2008, 22:32
Też tak mam od jakiegoś miesiąca, nie przejmuj się za rok minie B)
Założę się że masz neostradę?
To już jest odwieczny problem wszystkich z neo :/ Mi też pada, lecz najczęściej wtedy gdy internet jest połączony dlużej niż 2h. Staram się rozłączać i łączyć neo co 2h i jakoś żyję, chociaż raz się zdarzył kick w 50 minucie połączenia.
W październiku zmieniam dostawcę internetu, jak masz neo to Tobie też to polecam ;)
pawelwch
29-08-2008, 22:51
Nie mam neo mam internet miejscowy jest on tylko w moim miescie,obyy to minelo.
Może całe miasto ma wspólne IP czy coś? I ludzie coś ściągają?
pawelwch
29-08-2008, 23:00
Watpie ze 150tys. maisto ma jedno ip. mi sie zdaje ze to jest przeciazenei poneiwaz tak sie dzieje w godzinach poludniowych a ani razu nie mialem tego w nocy albo nad ranem.
Lord_Piterek
31-08-2008, 18:00
"miasto" ahaha
topic: no coz, postaraj sie zmienic dostawce neta;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.