PDA

Pokaż pełną wersje : ja kce klucz

ketsok
04-12-2003, 07:25
ludzie gdzie mozna zdobyć klucze..!!!szlak mnie trafi..gram jeszcze na wyspie a nie na stałym llndzie i tam sa takie podziemia gdzie w klatkach pokazuja sie potworki - idealne zeby zdobyc doswiadczenie i lekka zbroje jak pojawi sie troll.. no poszedlem tam sobie wczoraj tam sie pobilem troche wylogowalem sie dzis wlaczam ide na powierzchnie a tu kurwa dzwi zamkniete i pisze ze nie mam klucza!!!jak zdobyć???1

Szumek
04-12-2003, 13:29
Najczesciej klucze mozna zdobyc u sprzedawcy ktory stoi niedaleko danych drzwi tak jest z trolami na main i pokojem treningowym na rooku :)
Musisz podejsc do NPC przywitac sie "HI" i nastepnie musisz powiedziec "KEY" sprzedawca poda cene ktora chce otrzymac za klucz jezeli sie zgadzasz to mowiesz "YES" a na koniec sie zegnasz "BYE" i masz juz kluczyk.

kotomaniak
04-12-2003, 15:29
Mnie się zdaję że na tym forum nie można podawać lokalizacji kluczy. To jest chyba jak quest spooling. :(

Gimlos
04-12-2003, 16:03
Oryginalnie dodany przez kotomaniak
Mnie się zdaję że na tym forum nie można podawać lokalizacji kluczy. To jest chyba jak quest spooling. :(
taa tyle ze sala treningowa to zaden quest i mysle ze spokojnie mozna to powiedziec:
klucz do sali z tymi "zamknietymi potworkami" mozeszk upic za 5 gp u Seymoura . "hi" "buy key" "yes" i masz klucz:)
nie ma tam zbyt duzo osob wiec dla 3-4 lvl w sam raz:)
Jesli modercy uwazaja ze to niezgodne z regulaminem forum to prosze mojego posta wykasowac.

Dan the Automator
04-12-2003, 17:39
BTW Pisze się "Chcę" a nie "kce"