Pokaż pełną wersje : Moja praca na ścianie.
--------------------------
HubertPol
30-08-2008, 20:12
Oo ślicznie ; ) Możesz do mnie wpaść i coś namalować : )
5/5 ;D
Duke Dran
30-08-2008, 21:04
Świetne : P. Czym to pomalowałeś?
nie_pozwol
30-08-2008, 21:09
Rewelacja. Pozazdrościć talentu.
Pluskwi@k
01-09-2008, 18:01
ee tam, też tak moge. W odrysowywaniu jestem dość dobry:cup:,
ale na ścianie nigdy nie malowałem:p:D.
Gz!!!!!!!!!! Bardzo ładnie ci to wyszło, rodzice pewnie dumni, co?
Tak, tak pomaluj szafe koniecznie, i przyślij zdjęcie:cup:
Nie ma się czym podniecać i czego odświeżać. Zwykły malunek na ścianie i to na dodatek "odryska" z prostym wzorem. Nic skomplikowanego - tyle tylko, że w miarę ładnie wygląda, ale i tak różni się od oryginału. Zamiast zakładać nowy temat, który z początku na dodatek był w złym dziale, powinieneś iść do przyklejonego tematu i tam się chwalić. Chyba, że masz zamiar aktualizować temat wrzucając nowe prace. Jeśli nie, to po raz kolejny jest to bezsensowne zaśmiecanie forum przez napalonego człowieczka, który pierwszy raz w życiu coś zrobił i koniecznie chce się tym pochwalić...
Tyle, ze Radix ma racje. Po co odswiezasz temat z jedna praca? Juz bylo jedno wielkie łał, ze fajne i w ogole (bo jest fajne) i ci co mieli sie wypowiedziec to sie wypowiedzieli. Jezeli zrobisz cos nowego to git, odswiezaj i chwal sie. Nie masz co sie obrazac. Jak zauwazyles Radix w swoim temacie dal sporo rysunkow, odswiezal temat nowymi pracami i dalej cos robi. Bierz z niego przyklad i nie unos sie duma.
Cheapest
04-09-2008, 22:34
Mi się podoba.
@up A po co ten offtop? Nie rozumiem po co mnie obrażasz? Myślisz że będziesz fajny jak mnie mocno skrytykujesz? Bo dla mnie będziesz po prostu żałosny.
Łał ale super.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=133277
Powiedz, drogie dziecko, w którym miejscu cię obraziłem? Prosiłeś o ocenę, to to zrobiłem. Sęk w tym, że podniecasz się jednym malowidłem na ścianie, które sobie zrobiłeś z nudów i koniecznie próbujesz wciskać to innym. Przez pięć lat zamierzasz odświeżać temat z jedną pracą? Głównie o to chodzi. Poza tym, jeśli już wklejasz link z moim tematem, to go dokładnie oglądnij i porównaj ze swoim. Na dodatek jesteś strasznie płytki, bo wlepiłeś jedynkę w ocenach z myślą, że kogoś to obchodzi. Dodam tylko, że nie zrobiłeś tego po ocenie prac, a ze zwykłej zemsty. Cóż, sam w ten sposób zrobiłeś z siebie małego, płytkiego i zakompleksionego dzieciaka (tak, teraz to można uznać za obrazę, a raczej za opisanie cech charakteru).
MikeRoyal
06-09-2008, 18:20
Bardzo ładnie 100/100 xD, gratuluje talentu i wytrwałości. Sczególnie ładnie wyglądają te ptaki na tle zachodzącego słońca.
Nie uważasz, że to było zbyt okrutne? Radix się po tym może nie pozbierać. Taka kara za krytykę jednej, dennej pracy...
Tylko mnie tu nie obrażaj, bo porozmawiamy o mojej zemście, o!
Kuboszek
10-09-2008, 22:09
Bardzo Dobry malunek powiem ci że masz talent (zgłoś się do tego programu idzie na antenie telewizji już 13 września)
9/10 za to że przerysowany
zrób coś swojego
Zlota-Chan
21-09-2008, 20:01
Mi sie podoba Twoje dzielo ;) Co z tego ze odryska, niektorzy nawet odrysowac nie umieja ale coz ;p
Bravo B) Szkoda, ze mi nie pozwalaja na scianach malowac bo bym tez sobie cos namalowala xDD
jeszcze raz bravo i powodzenia w dalszych dzielach ;) ;)
KrEmAs KAc
14-10-2008, 22:51
Świetne chyba też sobie zrobię jakiś malunek w pokoju. Wydrukuję szablon i sprayem psiknę i gites :P
Może sie myle, ale zdaje mi si, że ot nie jest namalowane na scianie. Przyjżyjcie.. lewy dolny róg obrazka w powiększeniu. ;)
nie rozumiem - w tym rogu stoi kanapa.
adamocherlentano
19-10-2008, 20:51
niezłe bebzony mają te twoje latające stworzenia :cup:
Nie no, "jedwabiste" xP. Gratulacje pomysłu i oczywiście wykonania:cup:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.