zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Calmera Ubij Boota - zwiń nagrodę ! konkurs na Calmerze :)

Nanerenderiel
31-08-2008, 23:26
Rozpoczynamy od dziś konkurs na najlepszy BOOTKILLERSKI TEAM na calmerze.
ubijamy tylko cavebooterow :)

poza nagrodą (dla jednych symboliczną, a dla innych nie) biorąc udział w konkursie będziecie mieli dobrą zabawe :)

na czym to wszystko polega?
1. wraz z kolegami (ilosc osob dowolna) tworzycie team. lvle i profesje nie ważne. wybieracie sobie lidera i ten lider będzie wklejal zdjecia z "ubijania boota"

2. składacie się w teamie i wpłacacie od każdego teamu po 20k, suma tych pieniędzy będzie pulą nagród dla teamu zwycięskiego. ja z tych pieniędzy nie otrzymuje nic, a co wiecej to dokladam 30k od siebie :)

3. pieniądze wpłacacie do mnie do carlin, wysyla lider grupy a ja te pieniadze przechowuje do konca turnieju.

4. czas na zorganizowanie teamu i wpłacenie kasy to tydzień od dzis :) czyli do niezieli o7.o9.2oo8

5. od dnia o8.o9.2oo8 zaczynacie działalnośc czyli ubijanie bootów - automatów.

6. pierwotny przewidziany termin zakonczenia turnieju to 3o.o9.2oo8. team ktory do tego czasu zabije najwiecej bootow automatów wygrywa cala pule.

co zabijacie?
TYLKO I WYLACZNIE BOOTY AUTOMATY, tzn booty które same expią a ich własciciel jest poza klawiaturą. boty znajduje sie na wielkich latwych expowiskach, typu kopalnie dwarfow, siedliska rootow, of, małpy, lizardy, dark katedra, i wiele wiele innych miejsc gdzie booty są powlaczane i expia same.
odpadaja fragi na hydrach, demonach, dlach, frostach i takich tam bo wiadomo ze na takich mocnych potworach boot sam nie expi.

jak udowodnic zabicie boota?

lider wstawia w tym temacie 3 fotki, pierwsza jak boot biega przed zgonem, 2- w trakcie ubijana boota czyli boot na redzie, 3- trupek i team z usmiechami, a jedna osoba z teamu pisze date jaka jest tego dnia.
aaaa, i zdjecia nie mogą by przerabiane czyli ma byc widoczny pasek windowsa, aby udowodnic ze team nie uzywa bootów, jedna osoba na zdjeciu wypowiada: "robimy to dla dobra ludzkosci;)" ;0

jakie zdjecia odpadaja?
- z miejsc gdzie wiadomo ze boot sam nie poexpi, czyli demony, frosty, hydry, dle itd
- zdjecia bez widocznego paska windowsa
- zdjecia na ktorych boot cos mowi, czyli oznaczajace ze za postacia nie bylo boota tylko człek kierował.

lista teamow bedzie poniżej, a jezeli nastąpi jakas zmiana w zasadach to opisze ja nizej:).

PYTAMNIA KIERUJECIE DO MNIE NA PW, NIE W TEMACIE.

ZACZYNAMY:

TEAM:
1. Kocoor,Bubel Czarny,Dark Zaoxus,Klaza Calas

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Camoorcha
31-08-2008, 23:41
Dla przykładu, dzisiaj na 9x edron latał 122 ed na full aucie ; p
Napis na pasku w NG można ukryć, tak samo jak BP-1 itp.

Oczywiścię, życzę powodzenia : )

Mydelniczek
31-08-2008, 23:44
Ej, a czemu mam kumpli na bocie na dlach, frostach, deep tombie, nitach i hydrach?
a i jedno - chcesz skrypty?
zdjecia na ktorych boot cos mowi, czyli oznaczajace ze za postacia nie bylo boota tylko człek kierował.
O auto respondrze slyszales?
/Fail
Ale dam wam małą motywacje do ubijania.
http://i250.photobucket.com/albums/gg260/Pe-Le/Frags/Others/121ek.png
Pzdro!
Thar~

Nanerenderiel
01-09-2008, 00:22
Ej, a czemu mam kumpli na bocie na dlach, frostach, deep tombie, nitach i hydrach?
a i jedno - chcesz skrypty?

O auto respondrze slyszales?
/Fail

Pzdro!
Thar~

widzisz, akurat o bootach nic nie wiem bo od 9 lat gram wylacznie na czystym kliencie. dlatego moze to "fail" . rozumie że wlasnie na takich jak ty obeznanych bociarzy beda polowali, ale w to nie wnikam. ale nie to sie liczy ze zlapiesz mi w tekscie 1-2 bledy i sprzecznosci , wazne jest to ze inni beda mieli dobra zabawe, zarobia jakies grosze, a i na expowiska w koncu inni beda mogli wejsc.

Dekoz_
01-09-2008, 01:21
temat swietny, w koncu sie przylaczylem do tego ale jest jeden mankament...
bo co to za problem ubic botow na ilosc? mozna na rooku ubic spokojnie 20 osob 1 dnia... wiec nie wiem czy pomysl kto najwiecej ubije to jest najlepszy, ale ok :P mam nadzieje ze wiecej teamow sie przylaczy i nie bedziemy sami :) pozdro

devil128
01-09-2008, 18:12
ok, stworze chara, wbije 20 lvl i go zabije z 15 razy, zeby miec 15 fragow :)
pasek windows, przeciez tam nawet bot nie widnieje :P
no justice wygra bez walki cos czuje ^^
a no i jeszcze jedno, nie da sie udowodnic ze ktos byl botem, ale to taki maly szczegol, no i jak ktos slusznie zauwazyl, auto responder lamie te "zasady" :P

ale ogolnie to gl and hf, pomysl taki sobie ;)

Dave_plx
01-09-2008, 18:29
Mozna zrobic film :)

BaxCrow
01-09-2008, 22:42
Moim zdaniem ten pomysł nie wypali niestety ;/.

W Tibii jest Tibia Multi Client, więc zrobie chara na rooku i zacznę go sam ubijać.

Ktoś powie ze pasek Tibii ma być, więc będzie widać 2 Tibie. Tak, ale od czego jest paint? Mozna wkleić pasek z jedna Tibią i tak w kółko.

Jeśli zwycięzca ma być, to moim zdaniem za to, kto ubije najwyższego lvla, albo ty Nane ocenisz, które trapy były najefektowniejsze. Coś w tym rodzaju.

kaarpiik
02-09-2008, 13:07
proponuje zmienic zasady i zrobić ss z gmem... poprostu zobaczysz bota reportujesz go przyjdzie gm robisz z nim fote oraz z tym botem, oraz fote że został zbanowany na tibia.com

po 2 ubijanie nawet botów jest nielegalne w świetle przepisów tibii ... więc za to sam dostaniesz bana... więc ja się nie włączam... lurowanie potworów jest nielegalne tylko wtedy gdy próbujesz kogoś zabić...

@pajak

zgadzam się. yes justice wygra ;]

Dekoz_
02-09-2008, 18:59
ale mi fun czekac 15h jak gm przyjdzie :) ;p

kaarpiik
02-09-2008, 20:17
ale mi fun czekac 15h jak gm przyjdzie :) ;p

ale mi fun ubijac boty

Dekoz_
02-09-2008, 23:36
bo boisz sie ze bedziesz tu na zdjeciu xDDDD

GirNi11
03-09-2008, 00:19
2. składacie się w teamie i wpłacacie od każdego teamu po 20k, suma tych pieniędzy będzie pulą nagród dla teamu zwycięskiego. ja z tych pieniędzy nie otrzymuje nic, a co wiecej to dokladam 30k od siebie :)

Jaką uczestnicy maja pewność że tej kasy nie podpierdolisz? To server non-pvp wszystko może być mozliwe... Po za tym po co ci to żeby robić taki konkurs w którym tracisz 30k a zyskujesz - hmm... Nic? Myslisz ze zlikfidujesz tym botterów? Hmm... Watpie. ;p

kaarpiik
03-09-2008, 07:09
Jaką uczestnicy maja pewność że tej kasy nie podpierdolisz? To server non-pvp wszystko może być mozliwe... Po za tym po co ci to żeby robić taki konkurs w którym tracisz 30k a zyskujesz - hmm... Nic? Myslisz ze zlikfidujesz tym botterów? Hmm... Watpie. ;p

grasz na calmerze? nie? to się nie odzywaj ... każdy kto wchodzi na forum zna nane i każdy wie że nie oszuka ... pewnie Ty byś sobie wziął to 30k od każdego... nie wiesz to się nie odzywaj ssaczopałkozasysaczu :baby::baby: i tak w zasadzie nie mają pewności...

GirNi11
03-09-2008, 19:41
Bronisz go, ale jednak sie ze mna zgadzasz, zdecyduj sie... Jezeli to jest konkurs to ten który go zrobił powinien zasponsorować nagrody, szczególnie na serverach non-pvp. Widzieliscie kiedys jakis konkurs w którym zawodnicy musieli sie składać na nagrode? Bo ja nie...

@Autor tematu
Uczestnicy powinni krecic filmy i robić ssy z paskiem startowym a nie tylko ssy bo skąd bedziesz wiedzial ze zabili bota na afku a nie zwyklego playera lub bota nie na afku;p?

kaarpiik
03-09-2008, 21:05
Bronisz go, ale jednak sie ze mna zgadzasz, zdecyduj sie... Jezeli to jest konkurs to ten który go zrobił powinien zasponsorować nagrody, szczególnie na serverach non-pvp. Widzieliscie kiedys jakis konkurs w którym zawodnicy musieli sie składać na nagrode? Bo ja nie...

@Autor tematu
Uczestnicy powinni krecic filmy i robić ssy z paskiem startowym a nie tylko ssy bo skąd bedziesz wiedzial ze zabili bota na afku a nie zwyklego playera lub bota nie na afku;p?

btw to jest ona ... (nane ;*)

mowie tylko ze mozna jej zaufać ... na 100%

sciera
14-09-2008, 10:11

przecież wiadomo, że on to zrobił tylko po to aby oje*ać noobkow z kasy....

Wyślij SMS pod numer 997 o treści "CHWDP". Nagrodę przyślemy radiowozem.

Neg007
23-09-2008, 21:59
Do paru debili wyżej ... Nie gracie na Calmie i nie znacie Nane więc sie je.bać ...
Na nane nie można powiedzieć nic złego...
P.S. Jeśli nie wpisujesz sie na listę milcz :))

Hakuoh
29-09-2008, 23:28
Jak narazie widzę tylko jeden team... i powoli dobiega końca. A co by było jeśli bym chciał być sam, ubijać botów i przykładowo gdybym wygrał jakbyś przesłała pieniądze na Rooka? ^^'
@GirNi11
Byliśmy razem w gildii (mnie pewnie nie pamięta) - to powinno styknąć.
@kaarpiik
Ty byś poleciał na pierwszy ogień.