Pokaż pełną wersje : Serwer PoI Quest Astera
Pits of Inferno Quest na Asterze, film nie mój :p pozdro
http://tibiacam.tv/cams.php?id=9dmx671bl6ucgk75
kombossik1
01-09-2008, 22:10
62 shielding na 134 lvlu? widać że postać wybotowana maxymalnie... do 75 lvl (wtedy już używał ave) miał pewnie skille 62/62 :) a potem zaczął nosić ave i mu shielding nie rósł tylko sword fighting :) no i wyszło 84/62 bardzo wyrównane skille :)
SzybkiCzas
01-09-2008, 23:06
@up
Ja tez tak robie xDD Nie uzywam shielda i czuje sie z tym bardzo dobrze ;]
skarabeusz323
02-09-2008, 00:57
@up
Ja tez tak robie xDD Nie uzywam shielda i czuje sie z tym bardzo dobrze ;]
lol ja w sumie tez nie trenie shielda tylko trenoje dla sworda ale bez jaj zeby 20 skilli roznicy lol to palle tak nie maial ( te co skillowali)
Kurczakos
02-09-2008, 19:48
lol ja w sumie tez nie trenie shielda tylko trenoje dla sworda ale bez jaj zeby 20 skilli roznicy lol to palle tak nie maial ( te co skillowali)
Ale po co nam opowiadasz Swoją historię skoro mamy w tym temacie komentować film z Pits of Inferno questa?
Pffff, też coś.
Kiedyś był filmik o pewnym knighcie, który miał bodajże 20 shield (?) na dość znacznym swordzie (bodajże to był sword, pewnie niektórzy oglądali ów filmik :D)
A co do filmiku - PoI jak PoI, czyli "płać xx k i czyścimy", a to kiedyś miał być mega hiper evul quest. ;p
Jorg Bruce
03-09-2008, 14:23
kto "uje" kreskuje ma same dwóje ;)
Film jak film ;p ale poi ladne
Pffff, też coś.
Kiedyś był filmik o pewnym knighcie, który miał bodajże 20 shield (?) na dość znacznym swordzie (bodajże to był sword, pewnie niektórzy oglądali ów filmik :D)
A co do filmiku - PoI jak PoI, czyli "płać xx k i czyścimy", a to kiedyś miał być mega hiper evul quest. ;p
koleś miał 20 shielda a sworda chyba 74 jak dobrze pamiętam i niecały 80 lvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.