PDA

Pokaż pełną wersje : Inne Globster Life

GlobiRefugia
01-09-2008, 23:56
Zapraszam do obejrzenia mojego skromnego filmiku z postaci:)

http://www.youtube.com/watch?v=tOJBpEvPM5E

Komentujcie;)

neopostman
02-09-2008, 07:39
Fajny filmik ; ).

poreda
02-09-2008, 09:08
filmik ladny ale nie piekny.. za malo zdjec z low lv (czyli 20-30-40<--takich wogole chyba nie bylo), zbedne zdjecia z np trollami, a brakowalo mi pokazania kazdego outfitu i zaprezentowania najlepszych kumpli

Bambs18
02-09-2008, 14:11
Filmik ciekawy :) Na poczatku myslalem ze kupiona postac bo tak zaczoles z grubej rury od 170 lvl + :PP ale moj blad (zwracam honor)

Ravenger'Warlord
02-09-2008, 14:17
Najs Filmik podobal mi sie :):baby::)

Rybzor
02-09-2008, 15:00
Ja bym to bardziej nazwał pokazem slajdów :P. Zdjęcia, z paroma efektami WMM, trochę w dziwnej kolejności (raz seria 180 a potem 80?), ogólnie rzecz biorąc to nic nadzwyczajnego : p.

ZapodajMuze
02-09-2008, 15:10
non pvp - didnt happen

Ajek
02-09-2008, 18:26
filmik ladny ale nie piekny.. za malo zdjec z low lv (czyli 20-30-40<--takich wogole chyba nie bylo), zbedne zdjecia z np trollami, a brakowalo mi pokazania kazdego outfitu i zaprezentowania najlepszych kumpli

A jaki jest powod braku 20-30-40 lvlowych ssow? otoz taki ze pajac sellnal konta na allegro i teraz smiga nim jakis nadpobudliwy dzieciaczek :<. Zapewne globster mnie teraz pojedzie, ale w zamian za przyznanie sie do bledu i publicznych przeprosin poprosze o 1 maly dowod ze nie sellneles chara (jezeli go znajdziesz poprosze o 2gi-ostatni, ale to w swoim czasie) A wiec oto o co prosze w dowodzie: Dowodem mialby byc ss z twojego poi! tak dobrze czytasz, z poi... to mi wiele wyjasni (oczywiscie nawiazujac do 2giego pytania, ktore powstanie pozniej)Pozdrawiam

kombossik1
02-09-2008, 21:35
Nie no gz 180+ lvl a on pokazuje empty beggara że zrobił GZ! Rozumiem że full assasin to jakiś wydatek ale 180+ lvl i do tego ek ([niby] maszynka do zarabiania kasy) powinien mieć kase na jakiś lepszy outfit :/

GlobiRefugia
02-09-2008, 22:18
Ekhm no więc takie spekulacje co do sprzedanego konta może zostawcie dla siebie. A to że nie mam zdjęć z niższych poziomów świadczyć może po prostu o tym, że nie robiłem żadnych z tamtego okresu.

Co do zdjęć z POI? Nie robiłem POI :)

Ok'rzes
02-09-2008, 22:48
non pvp - didnt happen

Weź się lapsie schowaj... może grać gdzie chce a na non pvp wcale nie jest łatwiej aż tak bardzo... z resztą co ja bd mówił do nooba ;) Jebać Cię ;)

Autor@!
Świetny filmik i gratki lvlu ;)

neopostman
02-09-2008, 23:15
Ekhm no więc takie spekulacje co do sprzedanego konta może zostawcie dla siebie. A to że nie mam zdjęć z niższych poziomów świadczyć może po prostu o tym, że nie robiłem żadnych z tamtego okresu.

I tu potwierdzam, że nie robił, bo był to główny powód, przez który nie wziąłem go na Inq quest. ; ).

Ajek
02-09-2008, 23:46

To mi potwierdza wszystko, znalem poprzedniego ownera ktory robil poi! ba... w czasie gdy ave na ref stal po 700k~ jakos 2gie 3cie poi po upie? A co do ciebei neopostman to juz brak mi slow, naprawde. Glownym powodem ze wzieles go na Inq bylo to ze nie mial poi? Myslalem ze zeby moc w ogole probowac ukonczyc ostatnia misje trzeba dotknac PRZYNAJMNIEJ jednego tronu na poi... Wiec albo ci cos sie popierdzielilo no albo juz nie wiem jak tlumaczyc sobie te twoje wypowiedzi...

neopostman
03-09-2008, 00:11
To mi potwierdza wszystko, znalem poprzedniego ownera ktory robil poi! ba... w czasie gdy ave na ref stal po 700k~ jakos 2gie 3cie poi po upie? A co do ciebei neopostman to juz brak mi slow, naprawde. Glownym powodem ze wzieles go na Inq bylo to ze nie mial poi? Myslalem ze zeby moc w ogole probowac ukonczyc ostatnia misje trzeba dotknac PRZYNAJMNIEJ jednego tronu na poi... Wiec albo ci cos sie popierdzielilo no albo juz nie wiem jak tlumaczyc sobie te twoje wypowiedzi...

Po prostu zjadłem słowo "nie". Nie reaguj tak emocjonalnie, poprawiłem, naprawiłem.

Kleczajek
03-09-2008, 16:05
Gz naabku :]

Sam bym se takiego filma zrobił, ale ss zacząłem robić od 40lvl :<

GlobiRefugia
03-09-2008, 16:11
Dla niedowiarka :P
http://img386.imageshack.us/img386/130/poiiikq7.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/poiiikq7.jpg/1/w337.png (http://g.imageshack.us/img386/poiiikq7.jpg/1/)

Snagoth
03-09-2008, 16:43
filmik nawet fajny, widac ze troche sie napracowales nad nim ;)

a wy skonczcie gadac czy kupiona postac czy nie.. czy to wazne/ Idontthinkso

bless ^.-

ZapodajMuze
03-09-2008, 16:55
Weź się lapsie schowaj... może grać gdzie chce a na non pvp wcale nie jest łatwiej aż tak bardzo... z resztą co ja bd mówił do nooba ;) Jebać Cię ;)

Autor@!
Świetny filmik i gratki lvlu ;)

Swiat : Refugia
Tyle mam do powiedzenia

Couranger
03-09-2008, 19:15
non pvp - didnt happen

Agree.

Ale gratuluje tego ze masz fun z tej gry x]

Pozdro.

neopostman
03-09-2008, 19:17
Swiat : Refugia
Tyle mam do powiedzenia

Świetnie, że masz swoje zdanie, ale zachowaj je dla siebie, bo po prostu przez takich jak ty to forum kuleje.

ZapodajMuze
03-09-2008, 19:23
Świetnie, że masz swoje zdanie, ale zachowaj je dla siebie, bo po prostu przez takich jak ty to forum kuleje.

Po za botowaniem nie ma sensu gry na non pvp .
Non pvp -didnt happen

Ajek
03-09-2008, 19:50
Po prostu zjadłem słowo "nie". Nie reaguj tak emocjonalnie, poprawiłem, naprawiłem.

No wiec zwracam honor Tobie i Globsterowi, Dziekuje za konstruktywna dyskusje i za przedstawione dowody. Otoz w tym momencie otrzymujecie moje Publiczne Przeprosiny. Pozdrawiam

Mydelniczek
03-09-2008, 20:20
Non pvp -didnt happen

Daje dyche, ze mam wiecej fragow na non-pvp niz ty kiedykolwiek bedziesz miec na pvp.

neopostman
03-09-2008, 20:49
Non pvp -didnt happen

Twoje wypowiedzi tego typu wzniecają reakcje innych użytkowników:
Daje dyche, ze mam wiecej fragow na non-pvp niz ty kiedykolwiek bedziesz miec na pvp.

co z reguły kończy się kłótnią rodem z rynsztoku i wyzwiskami, więc jeszcze raz powiem, zachowaj to dla siebie. Dodatkowo jeśli to się będzie powtarzało może być niejako potraktowane jako spam i możesz zostać ukarany ostrzeżeniami.

Krajzel
03-09-2008, 21:39
Masz ofc minus za świat ale napisze co mi się podobało. Muzyka bardzo dobra, wpadająca w ucho, ssy różnorodne, do tego z czasów tibi 7.6 za co bardzo duzy plus bo mam sentyment to tamtejszego outfitu. Ogólnie dobra robota, fajnie się to ogląda.