PDA

Pokaż pełną wersje : Nowy regulamin forum

Tana
02-09-2008, 01:27
Ze względu na to, że nasze forum ciągle się rozwija, postanowiliśmy przeredagować i zmienić niektóre punkty regulaminu.

Prosimy o zwrócenie szczególnej uwagi na to, czego nie dopuszcza się na naszym forum oraz na instrukcje związane z zamieszczaniem linków do serwerów zewnętrznych.

Całość skróciliśmy, scaliliśmy, popodkreślaliśmy co najważniejsze i dodaliśmy trochę linków, by łatwiej było wszystko ogarnąć.

Zmianie uległy także regulaminy działów 'Filmy' oraz 'Zdjęcia'.

Nowy regulamin pozostał na starym miejscu. Możecie go znaleźć TUTAJ (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789)

Nowy regulamin obowiązuje od chwili jego zamieszczenia na forum - 02.09.2008.

neopostman
02-09-2008, 07:37
I teraz mam nadzieję, nie będzie niejasności, wszystko mamy czarno na białym ;). Dobra robota Tana.

Rybzor
02-09-2008, 13:49
W końcu ktoś zainteresował się takimi podforami jak np Gildie, bo wcześniej chyba jako jedyny raportowałem cały tamtejszy spam ._.

Szkoda, że ten news został od razu przykryty przez długi art CipSoftu, który akurat zbiegł się w czasie. Zawsze to X % osób, które go przegapią, a jak wiemy każda zmiana prowadząca do większej liczby przeczytania regulaminu przez userów jest dobra. Ja bym go wywalił nad ten nius, tj "Nowa sekcja w CipSofcie".

Cały regulamin widać, że został napisany pod główne problemy forum, językiem osób które tu przebywają, ogólnie wygląda całkiem całkiem. Mała uwaga.

Największym rozmiarem czcionki dopuszczalnym w sygnaturze jest 4, aczkolwiek nie nadużywaj tego.

Dodałbym czcionki, bez tego słowa może to być dla niektórych niezrozumiałe.