Pokaż pełną wersje : knight exp :(
Prosze Pomocy chcem gdzies poexpic ale wszendzie LEAVE! albo GO AWAY OR DED ;[
niewiem gdzie expi plz pomuzcie mam knight 21 i skil 50/30
Toriyoshu
02-09-2008, 16:35
jak nauczysz sie pisac poprawnie po polsku to moze ludzie beda uprzejmiejsi i poexpisz sobie w spokoju powodzenia jak nie to zostaje nob-pvp znaczy non-pvp pozdrowienia
po 1. co to za shielding! poskilluj zeby troche wyrownac, do 55/50 okolo,
potem idz na dc -1, ew. tomby mt sternum poziom z ghoulami..
LocoDist92
02-09-2008, 16:38
Po pierwsze to nie rozumiem tego : ( knight exp :( ) knightem wg mnie najlepiej sie expi!! A po drugie to ty masz straszne skille na tym lvl to co najmniej 65 ale skille to sa już jest twój wybór jakie masz i kiedy skilujesz. A co do expa to jakby każdy z nas (graczy) uciekal jak mu jakis inny player grozi śmiercią to wszyscy mieli by 15 lvl i stali w dp . Masz od tego potionki żeby się ratować i uciekać ;p napisz jeśli możesz w jakim miescie mieszkasz łatwiej będzie skminic Jakis expp pozdro ;)
Po pierwsze wbij większe skille (65/~). Potem wybierz się na tomby pod Mount Sternum.
Powodzenia~.
jak nauczysz sie pisac poprawnie po polsku to moze ludzie beda uprzejmiejsi i poexpisz sobie w spokoju powodzenia jak nie to zostaje nob-pvp znaczy non-pvp pozdrowienia
Bardzej uprzejmi raczej >.<
Ok wbije skill 70/70 ;) a oplaca mi teraz pacc kupic ???
LocoDist92
03-09-2008, 14:00
Hmm ... na to pytanie trudno odpowiedzieć jednoznacznie ale skoro masz teraz skilowac to raczej nie. Ale PACC pozwoli ci chodzić na miejscówki gdzie zapewne szybciej wbijesz te skille. :p
Moim zdaniem Stanowczo nie ;p Jeśli masz zamiar skilować to bez sensu marnować paca ciągle skilując ;]
Skile na Pacu/facu z tego co wiem rosną tak samo ;] poskiluj sobie 70/70 bez paca a później możesz sobie kupić ^^ i na Barbariany/ Tomby czy co tam chcesz ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.