Pokaż pełną wersje : Dl a utamo
No więc mam takie question, czy 61ed ubije dl'a bez utamy chce wiedzieć czy nie dostane comba takiego. Mówię ze mam 445hp
wole nie ryzykowac, jak mi DL combo z dystansu raz 430~ walnal. wlacz utame jak chcesz waste, albo co strzala exura gran/vita
Vasudanin
02-09-2008, 18:39
Jeśli będziesz miał bardzo wrednego dl'a to Cię na jedno combo zdejmie. Jeśli lubisz hard i możliwość deda idź bez ; )
kombossik1
02-09-2008, 18:42
LOL ja na swoim ek jak miałem 700 hp to spier....uciekałem , może i na kombo by mnie nie złożył ale : 150 - gfb , 150-200 - wave + 100 z łapy robi swoje...
no tak myslalem bo raz widzialem jak 100knight+ z samego wave dostal 390+ no dobra i tak dzieki
Bez:drag.dragon lord, 3 wyvern
twoj profil na tibia.com . dobra, nic nie mowie :d
tamto to było góra dół i jakoś sie udało ;p
Kurczakos
03-09-2008, 21:22
Ale przecież ostatnio była mowa że przecież potwory nie mają już combo :< Już jak masz w miarę sprytne umiejętności to uda Ci się go lekko ubić bez manashielda.
biję dragi od dosyć dawna i tylko raz widziałem combo f.ball+f.wave na raz i to tylko od pisklacza :pp
ja na 38 lvl go ubiłem pallym, ale musiałem up/ down bo z mansami nie nadążałem, i tak poszedł cały bp :p
po paru turach ciągłego łykania miałem 1/4 many ;/
combo zdarza się b. rzadko, ale Murphy ma rację:
"Jak coś ma się sp****ić to się spi****li i to dokładnie tam, gdzie mogło"
Ale przecież ostatnio była mowa że przecież potwory nie mają już combo :< Już jak masz w miarę sprytne umiejętności to uda Ci się go lekko ubić bez manashielda.
pierdolenie. tyle powiem : ) dalej mozna dostac kombo, sam sie o tym przekonalem, mianowicie od draga/frosta ;]
Ja od draga dostalem kombo za 420 a co dopiero od dl -,-
Koledze kiedyś DL walnął combo za ~530hp, także radzę uważać :P
Milten Magician
06-09-2008, 22:58
Dl to jest po*****eniec Wolę 2 frosty niż 2 dle... Ci co mówia, że dl combo niema to radzę się przejść na dl, na wiecej niż jednego. Majac 600hp~ trzeba już uwazać.
Taa 2 dle mocniejsze niz 2 frosty. Zauwaz, ze jak frosty beda na zmiane robic paralyze wave to nawet nie uciekniesz, no chyba, ze ty przy schodach expisz.
Co do dli to pasc zawsze mozna.
Ktos tam wyzej mowil, ze potwory nie maja combo. NIe maja te slabsze typu merklin, beholder, inny syf. Natomiast Demony, Frosty, Dle oczywiscie je maja. :o
Ja od draga dostalem kombo za 420 a co dopiero od dl -,-
HAHAHA ta chyba na OTSIE
Jak jesteś hardkorowiec to dasz rade, jeśli nie chcesz ryzykować, lepiej wklep utame.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.