Goggo
03-09-2008, 09:15
Witam wszystkich ;-D
Kilka dni temu , wpadłem na pomysł zrobienia małej rodzinki.
No bo powiedzcie szczerze , jaki sens ma non-stop expienie , i expienie?
Nie lepiej rozerwać się z kumplami , (rodzinką) zrobić jakiegoś questa , pozwiedzać z team'em nie znane ci jeszcze dotąd miejsca...?
Czy chcesz należeć do takiej drużyny , która będzie ci pomagała , będziesz udzielał pomocy , razem wybierzecie się na ekscytujący Hunt?
Tak? Dobrze trafiłeś...
Część Oficjalna
Chętni dołączenia do Rodzinki , muszą spełnić podane warunki.
1.Nie być zupełnym newbie w grze , (co sprawdzi sie odpowiednim testem)
2.Opanowany język ang. do poziomu min. podstawowego (Odpowiednia rozmówka)
3.Zachowana kultura osobista
4.Opanowany język pol. do zadowalającego stopnia (Nie przyjmujemy pseudo dyslektyków , chyba że za daniem fotki dokumentu potwierdzającego tą chorobę)(PS. Też jestem dyslektykiem , ciężkie ćwiczenia przez lata roxą)
Obowiązki członka teamu.
1. Płacenie znikomej kwoty 150gp , co tydzień , od dnia przyjęcia , na wcześniej omówiona postać. (Za tą kasę , przygotowujemy team do questów ,[wyjątkowo biednych] i/lub kupujemy przedmioty potrzebne do questa)
2.Obecność na naszym prywatnym channelu.
3. Wspomaganie , w miarę możliwości ludzi z rodzinki.
Pozdrawiam
Ewe
Kilka dni temu , wpadłem na pomysł zrobienia małej rodzinki.
No bo powiedzcie szczerze , jaki sens ma non-stop expienie , i expienie?
Nie lepiej rozerwać się z kumplami , (rodzinką) zrobić jakiegoś questa , pozwiedzać z team'em nie znane ci jeszcze dotąd miejsca...?
Czy chcesz należeć do takiej drużyny , która będzie ci pomagała , będziesz udzielał pomocy , razem wybierzecie się na ekscytujący Hunt?
Tak? Dobrze trafiłeś...
Część Oficjalna
Chętni dołączenia do Rodzinki , muszą spełnić podane warunki.
1.Nie być zupełnym newbie w grze , (co sprawdzi sie odpowiednim testem)
2.Opanowany język ang. do poziomu min. podstawowego (Odpowiednia rozmówka)
3.Zachowana kultura osobista
4.Opanowany język pol. do zadowalającego stopnia (Nie przyjmujemy pseudo dyslektyków , chyba że za daniem fotki dokumentu potwierdzającego tą chorobę)(PS. Też jestem dyslektykiem , ciężkie ćwiczenia przez lata roxą)
Obowiązki członka teamu.
1. Płacenie znikomej kwoty 150gp , co tydzień , od dnia przyjęcia , na wcześniej omówiona postać. (Za tą kasę , przygotowujemy team do questów ,[wyjątkowo biednych] i/lub kupujemy przedmioty potrzebne do questa)
2.Obecność na naszym prywatnym channelu.
3. Wspomaganie , w miarę możliwości ludzi z rodzinki.
Pozdrawiam
Ewe