Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Knight expert Life
http://pl.youtube.com/watch?v=EDbl1PyQ99Q
Filmik przedstawia życie mojego knighta ;D Widziałem że ludzie robią takie więc postanowiłem wziąć z nich przykład :D
xXxKaiserxXx
03-09-2008, 17:53
Filmik nie najgorszy :)
Tentotrix
03-09-2008, 17:59
nudne lol..same scenery z ju advenced..nie robcie takich glupich filmow bo wiekszosc nie chce tego ogladac..a ci co chca zasypiaja w polowie ; o 1/10
kombossik1
03-09-2008, 18:02
Nie no niezły jesteś do 80 lvla (mając pacca...) expiłeś na ef (czyżby bot?) ...
no rozumiem d lair / dc -2 / guardy no ale elfy?...
Madejoski
03-09-2008, 18:22
Filmik Fajny
Możesz podac co to za muza ? ;]
Nie no niezły jesteś do 80 lvla (mając pacca...) expiłeś na ef (czyżby bot?) ...
no rozumiem d lair / dc -2 / guardy no ale elfy?...
od 60-80 na ef expilem i zarobilem tam na full wizarda+300k z loota mi wyszlo :)
--Cienius--
03-09-2008, 21:19
milasbys 5x tyle kasy na barbach czy ice witchach
Lubie takie filmy dlatego skomentuję ten. Za świat daje duży minus, sorry ale to moje subiektywne spostrzeżenie , jezu za bota to juz jesteś spalony do końca do tego oklepana muzyka. 0 orginalności 0 jakiejś własnej twórczości. Ogólnie film na niskim poziomie.
Osobiście nie jestem wielbicielem "filmików" które przedstawiają same screeny... Ale osobiście ten "filmik" mi się spodobał, różne screeny, taki przyjemny dla oka. Osobiście odnoszę wrażenie, że lepszy taki pokaz screenów od nudnawych filmików. Ogólne wrażenie pozytywne.
Lubie takie filmy dlatego skomentuję ten. Za świat daje duży minus, sorry ale to moje subiektywne spostrzeżenie , jezu za bota to juz jesteś spalony do końca do tego oklepana muzyka. 0 orginalności 0 jakiejś własnej twórczości. Ogólnie film na niskim poziomie.
Za świat, dobra, twoje zdanie. Za bota? Powiedział to EK który zapewne sam boci/bocił ;d (podkreślam, ze zapewne, jakoś takie uprzedzenia mam co do większości EKów krytykujących boty), troszkę żałosne, ale to tylko twoje zdanie. Oklepana muzyka? 0 oryginalności? 0 własnej twórczości? Powiedz mi teraz mistrzu, jak wprowadzić coś oryginalnego do filmiku tego typu? A co do oryginalności podoba mi się wstęp ;) I tak słowo odnośnie muzyki, ludzie w filmach wykorzystali już naprawdę dużo kawałków, ciężko znaleźć coś "nowego", szczególnie jak autorowi przypadły właśnie te 2 do gustu, a domyślam się, że to pierwszy filmik tego użytkownika, więc nie widzę w tym problemu. I nie odbierz mnie źle, dobrze, że piszesz co myślisz, o to tutaj chodzi, tak tylko nawiązałem do twojego posta.
Pozdrawiam, Tuben.
Umiem przyjąć krytyke.Nie wiedziałem co mam tam dodać żeby było baardzo ciekawie.Poprostu jest to taki pokaz slajdów z ss jakich zrobiłem a co do osób ktore mówia ze bot itp.Bot byl 60-80 lvl z tymi drzewkami i moze tbi a tak to nie uzywam do jakiejs pomocy w tibi np. auto exp itp.
A to że bym miał więcej kasy na barbach i ice witchach to trudno.Nie gram dla lvl,kasy tylko dla przyjemnosci.To moja 1 postac i ma ona ponad 3 lata ... w tej chwili 139 lvl bym wbil w nieco ponad pól roku ... bo tibia jest już tak łatwa ;/ np. zrobiłem 50 palka w 2-3 tyg expiąc na barbarianach od 25-50 i zuzywajac 10 mf przez 25 lvl !!!! Gdzie tu jakas trudnosc? ...
Cheapest
03-09-2008, 23:29
ja pier**** co inny temat to najeżdżacie o botach, chce to boci i jego sprawa, dał film to skomentujcie czy fajny czy do dupy ale po co o tych botach?
STOP FU**ING FLAMES!
a mnie sie podoba, co do EFa sam wiem jaka tam sie kase robi, wiec nie krytykujcie, jak nie wiecie. co do expa, jest tam w zaleznosci od dnia 25-45k/h wiec nieco gorzej niz zolwie.
Ma/miał bota spoko, Jego sprawa ale na tym forum zabronione jest rozpowszechnianie/pokazywanie/gloryfikowanie itp botów. Idź sobie na torga i wszyscy będą happy. Co do tego gdzie expił nie wypowiadam się, potrzebował kasy to i siedział na barbach dla mnie ok. I naprawde uwierzcie jest bardzo dużo piosenek nie wykorzystanych jeszcze w takich filmikach.
Ma/miał bota spoko, Jego sprawa ale na tym forum zabronione jest rozpowszechnianie/pokazywanie/gloryfikowanie itp botów. Idź sobie na torga i wszyscy będą happy. Co do tego gdzie expił nie wypowiadam się, potrzebował kasy to i siedział na barbach dla mnie ok. I naprawde uwierzcie jest bardzo dużo piosenek nie wykorzystanych jeszcze w takich filmikach.
Wiem, czepiam się :P Jeśli tak jest z tymi botami, nie rozumiem tematów w których ktoś pokazuje, że ktoś tam jedzie na bocie, troszkę się to mija z celem.
A co do utworów, to zależy kto lubi jaki rodzaj muzyki, mam sporo filmików wmv na dysku i myślę, że tam jest wykorzystane naprawdę dużo kawałków. Ale co do muzyki to już zależy kto co lubi, niektórym nie przeszkadzają powtarzające się kawałki, jeśli pasują do filmu. Gusta... ;)
Pozdrawiam, Tuben.
Ależ oczywiście że mija się z celem, mało tego, autorzy takich tematów powinni być banowani. Za karanie graczy są odpowiedzialni: gm, cm a zakładam że żaden nie odwiedza tego forum.
Tak, niektórym nie przeszkadzają ale ja napisałem że autor użył oklepanej muzyki a jest dużo fajnych kawałków. Zresztą nvm bo się spam robi.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.