Pokaż pełną wersje : Ogólne jaki świat wybrać ?
Witam wszystkich ostatnio grałem w ibie jak miałem chyba z 17 lat a to 4 lata temu :) chciałbym sie dowiedziec jaki swiat wybrać chodzi mi przedewszystkim zeby nie można było ludzi zabijac a jedynie same potworki one mnie ja ich :) , najlepiej zeby był to serwer z dobrym pingiem bo niemam za dabrego neta radiówke blu-conecta z góry dziękuje i pozdrawiam , najlepiej zeby był to jakis serwer z kim mozna sie dogadac po polsku
Wiec istanieje jakis swiat co nie zabija sie ludzi ? ( w wiecie jakim znaczeniu tego słowa):)
Chodzi Ci o światy Non-PvP.
Tych światów jest dużo m.in.:
Celesta,Guardia,Harmonia,Honera,Luminera,Pacera,Re fugia,Secura,Unitera
Wielkie dzieki naprawde :) a mógłbys jeszcze wskazac który z nich jest najciekawszy pod względem grywalnosci i dobrym połonczeniem z siecia tzn brak lagów kicków ?
Najlepiej powinno być Ci na Guardii ponieważ:
1.Dużo osób z tego forum gra na tym serwie.
2.Jest to niemiecki serwer.(Amerykańsie są głównie dla graczy zza morza)
3.Jak sprawdzam statystyki na tibia.com to najmniej ludzi gra właśnie na tym serwie(z non pvp oczywiście).
A tu masz poradnik jak się pozbyć lagów: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=5122
A pod względem grywalnosci...
nie wiem bo nie gram na non pvp:(
wybrałem ten swiat zainstalowałem tibie 822 a przy próbie włączenia wyskakuje : TIBIA ERROR
Video surface allocation failed (ERROR code 13)
Please choose another video graphics mode
Pomógł bys i w tej sprawie :)?
wybrałem ten swiat zain próbie włączenia wyskakuje :TIBIA ERROR
Video surface allocation failed (ERROR code 13)
Please choose another video graphics mode
Pomógł bys i w tej sprawie :)?
Prawdopodobnie coś z grafiką.
Sprawdż DirectX i kartę graficzną;)
Więcej Ci nie pomogę bo się niestety nie znam:(
Graj na Refugii.
Niema lagów.
Fajni ludzie.
Ogólnie Rox KoKs :*
Oczywiście bez zabijania ludzi.
.DamianN'
11-10-2008, 12:38
Ja polecam serwer - Candia . Jest to świat No-pvp . Bardzo dużo Polaków jest na nim.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.