Pokaż pełną wersje : Inne 200 rp Frosty
Broni1990
04-09-2008, 11:47
Od rana nie chcialo sie isc do szkoły to zaorałem warto obejrzec bo loot ladnie posypal
http://tibiacam.tv/cams.php?id=s8tmgguje7lmuolk
Ładnie Ci to idzie :D A co do loota, to faktycznie przyfarciłeś 8o
Ladny filmik , ladny loot ale brzydki bot o.O !
Broni1990
04-09-2008, 15:26
lepiej idz do szkoly.
O to bym sie nie martwil,bedac chorym raczej sie nie chodzi do szkoly;p
no loocik ładny, ja przed wczoraj w 20min na frostach zloocilem 2 dsm więc też fart :)
Tony_Gdansk
04-09-2008, 15:30
Szybko kase zbierasz z tych smoków <ironia>
;)
neopostman
04-09-2008, 16:01
Fajny filmik.
@Lazr
nie wiem co chcesz udowodnić udowadniając swoją głupotę :O
@ down
skończ gimnazjum to może się zdobędę na "burzę mózgów" : d.
I naprawdę, używaj intelektu.
Fajny filmik.
@Lazr
nie wiem co chcesz udowodnić udowadniając swoją głupotę :O
Nom ja też nie wiem, zróbmy może burze muzguw:cup:
O banik bedzie ;(
Tentotrix
04-09-2008, 16:51
lepiej idz do szkoly, a nie grasz w tibie,na noob pvp i jeszcze z botem ;s
16:39 Broni [200]: Hiho cam today frosts
16:35 Broni [200]: ok
16:35 Broni [200]: try this
16:35 Broni [200]: but can die
Broni1990
04-09-2008, 18:57
Jakbys wyzej przeczytal jestem chory wiec?
Od rana nie chcialo sie isc do szkoły
O to bym sie nie martwil,bedac chorym raczej sie nie chodzi do szkoly;p
pl? sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz, że nie chciało ci się iść do szkoły, a potem znajdujesz wymówki, iż byłeś chory o0 ?! Oj kolego, wykręcanie się od szkoły, by pograć w Tibię to pierwszy punkt z dziesięciu, który świadczy o nałogu :-]
pl? sam sobie przeczysz. Najpierw piszesz, że nie chciało ci się iść do szkoły, a potem znajdujesz wymówki, iż byłeś chory o0 ?! Oj kolego, wykręcanie się od szkoły, by pograć w Tibię to pierwszy punkt z dziesięciu, który świadczy o nałogu :-]
Jego sprawa... Jednak fakt, gra na nb-pvp, a dla nb-pvp szacunku nie mam. ;s
Jego sprawa... Jednak fakt, gra na nb-pvp, a dla nb-pvp szacunku nie mam. ;s
Ale forum jest od tego, żeby pomagać ludziom;[ pomóżmy mu wyjść z tego dołka bo chłopak umrze przy kompie, a jego konto przepadnie;[[[
A ja tam lubie jego filmy :] no i gratz 200!
BingooCola
05-09-2008, 20:45
Nieźle Ci tam szło i loocik nawet byl ;P
Ale forum jest od tego, żeby pomagać ludziom;[ pomóżmy mu wyjść z tego dołka bo chłopak umrze przy kompie, a jego konto przepadnie;[[[
nieh mi da pasy a ja w pszypatku jego deda bende pegjerzyu na frostah ale ja can die ;/
Cheapest
05-09-2008, 21:59
a czego go kurwa szkoła nauczy na początku września??? No tak pewnie w Twojej 31!t4rn3j to od sierpnia egzaminy, a we wrześniu jeszcze więcej nauki...
@broni
Na następny raz nie pisz o szkole albo napisz, że miałeś na popołudnie bo dzieci z forum będą Cię cisnąć, żeś straszny nieuk... Sami pewnie mają 100% frekwencji i w soboty chodzą na dodatkowe lekcje, a grają tylko w niedzielnej godzinnej przerwie od nauki. Wiem z doświadczenia, że z własnych chęci nauczysz się więcej w domu niż w szkole ale co tam tu na forum są mądrzejsi geniusze i tylko ich zdanie jest "true".
@even
A co do przeczenia to też czasem byłem chory ale musiałem iść do szkoły z powodu sprawdzianów, ale jak nie było nic zapowiedzianego i mi się nie chciało to sobie zostawałem w domu i grałem bo jak Cię na***rdala głowa to nie dasz rady się skutecznie uczyć. I w czym sobie sam przeczy? SAME ZUO.
Tentotrix
05-09-2008, 22:25
Jakbys wyzej przeczytal jestem chory wiec?
wienc poświeć czas w kturym jestes hory na nałóke jenzyka angielskiego bo coś cienótko ci idzie !
semilunaris
05-09-2008, 23:14
Błazenada.
Mógłby ktoś zrehostować tego .cama? Z chęcią bym obejrzał, a tibiacam.tv po raz kolejny ma błędy z mysql.
Proszę bardzo: http://rapidshare.com/files/142931399/frosty.cam.html :P
@Cheapest
No jaaasne , ale dasz radę skutecznie grać i na*******ać frosty , co?
Żałosne ; [
Cheapest
06-09-2008, 01:11
@Cheapest
No jaaasne , ale dasz radę skutecznie grać i na*******ać frosty , co?
Żałosne ; [
W sumie nie do końca rozumiem o co Ci chodzi ale:
Czy da się czy nie to nie o tym jest temat. Każdy ma swoje życie i jego sprawa jak je wykorzysta, czy przechodząc obok pijącej młodzieży też im mówisz, że powinni się uczyć, a nie pić? Pewnie nie i dobrze bo to nie Twój interes, niech robią z własnym życiem co chcą - ich sprawa czy będą sprzątać przystanki czy siedzieć za biurkiem w dobrej firmie.
Co oczywiście nie do końca odnosi się do gier, ani tego co robisz w wolnym czasie, bo można mało się uczyć, a być mądrzejszym od nie jednego kujona który ryje na pamięć.
Dał film, oceniamy czy fajny, czy może do dupy i ewentualnie można podyskutować coś odnośnie filmu i koniec, a nie pisać o mądrych perypetiach życiowych. Jak nie narzekanie na boty, to na serwery non pvp, a teraz jeszcze o szkole która ma się nijak do filmu. Super obniżacie poziom tego forum, jeszcze kilka chwil i może zaczniemy rozwiązywać matematyczne zagadki w dziale z filmami, a dział zdjęcia zmienimy na lekcje ortografii i podstawy angielskiego.
@Up
Probuj klikac do skutku az wejdzie i sie sciagnie mi sie udalo po paru probach
A co do filmiku to naweet niezlego farta mial autor.
:)
Duch Guardi
06-09-2008, 10:13
Myślisz ,że jesteś lepszy bo wbiłeś 27 lvl na pvp ?
Tentotrix
06-09-2008, 11:11
Myślisz ,że jesteś lepszy bo wbiłeś 27 lvl na pvp ?
ej zawyzyłeś nieco muj posiom poniewasz ja mam jósz prawie 11 lewel ale szypko rośnie !!!!!!!!!!!!!
Madejoski
06-09-2008, 11:28
wienc poświeć czas w kturym jestes hory na nałóke jenzyka angielskiego bo coś cienótko ci idzie !
Ty może zamiast grać w tibie to byś słownik przeczytał ....
@Up
bo to była ironia ╗╗
@Film
hmm... film jak film x)
Duch Guardi
06-09-2008, 11:55
do usunięcia miss klick
Ty może zamiast grać w tibie to byś słownik przeczytał ....
kurwa ded. Xd ! dlaczego na tym forum są takie inteligenty, które nie potrafią odróżnić ironii, od zwykłej wypowiedzi? A no, sęk w tym, że szkolniaki grają w tibię, zamiast uczyć się w szkole, a jak to mama zawsze mówiła ? żeby nie zawalić od samego początku, także warto jest chodzić do szkoły we wrześniu (w moim przypadku pod koniec sierpnia).
@ktoś tam up
hmm.. wmawiasz mi, że chodzę do jakiejś elitarnej szkoły. Otóż muszę Cię poinoformować, że nie!. Chodzę do szkoły zwykłej, a dokładniej 4-letnie liceum zawodowe. Dalej się nie będę o niej rozpisywał, gdyż mógłbym spowodować podniecenie i zazdrość u 90% użytkowników tego forum;)
Czy to naprawde takie wazne, ze akurat nie poszedl do szkoly? Pewnie wiekszosc tych, ktorzy tak bardzo na niego nadaja, sami nie sa swieci. Gowno was powinno bolec co chlopak robi, szczegolnie jesli mowi, ze jest chory. Zajmijcie sie wlasnym zyciem, a przestancie sie w*******ac w czyjes.
Tak się zastanawiam czemu ciągle ładowałeś mane do full, nawet gdy zostawało jeszcze ponad 2k? Rozumiałbym to na pvp na wszelki wypadek jakby ktoś wpadł ale na non-pvp kompletnie tego nie czaje :P
Broni1990
07-09-2008, 08:08
Tak się zastanawiam czemu ciągle ładowałeś mane do full, nawet gdy zostawało jeszcze ponad 2k? Rozumiałbym to na pvp na wszelki wypadek jakby ktoś wpadł ale na non-pvp kompletnie tego nie czaje :P
Tak z przezwyczajenia z kopalni jak trzeba duzo bloczyc to dobrze miec full mane bo na dluzej wystarczy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.