zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Brak parcela w depo

PeNTiaK
04-12-2003, 16:37
Co można/trzeba zrobić, gdy po wysłaniu paczki do innego miasta nie pojawia się ona tam? Na 99% wszystko dobrze wpisałem do labela. Imię swojej postaci wpisałem ręcznie bo znam je na pamięć, a nazwę miasta (Kazordoon) wpisałem po kliknięciu na blackboard i skopiowaniu. Przesuwam paczke na skrzynke - zniknęła. Byłem pewien że dobrze wszystko wpisałem skoro poszła. Żadnej osoby nie było koło tej skrzynki na listy na pewno. Niestety paczki nie ma na miejscu.

Help. plz

ReM
04-12-2003, 17:47
znaczy tak jak ja se probowalem tez wyslac mi nie poleciala wienc ... chyba se nieda wyslac paczki samemu :D

Oxygane
04-12-2003, 18:21
Moze cos zle wpisales i ktos poprostu ci szybko ukradl tego parcela

PeNTiaK
04-12-2003, 19:06
Na pewno nikt mi tego parcela nie ukradł, bo się nawet nie pojawił na skrzynce. On zniknął tak jak to powinno być normalnie.

Patryk
04-12-2003, 19:19
Jeżeli wysłałeś i ci nie doszło do tej postaci do kturej wysyłałeś , to wruci to tej postaci którom wysłałeś tą paczkę (przynajmniej mi tak wruciło)

Dan the Automator
04-12-2003, 19:36
Parcel bug:
Dosyć żadki bug, polegający na tym że parcel od tak znika. Nic na to nie poradzisz, na 99% już go nie odzyskasz.

PeNTiaK
04-12-2003, 19:40
Heh, fajnie musiało to wyglądać, tzn moja mina po przeczytaniu posta patryka a potem Dobo :D

EDIT: Teraz to dopiero jestem podłamany :( Okazało się że Dobo miał rację ;( I 2k poszło się je... A jush chciałem sobie lepszy shield kupić albo spikesworda. Dla mojego początkującego knighta to dużo :(

n3m3s!s
04-12-2003, 21:55
Oryginalnie dodany przez ReM
znaczy tak jak ja se probowalem tez wyslac mi nie poleciala wienc ... chyba se nieda wyslac paczki samemu :D

Tak tak a swistak siedzi i zawija :P