Pokaż pełną wersje : Brak parcela w depo
Co można/trzeba zrobić, gdy po wysłaniu paczki do innego miasta nie pojawia się ona tam? Na 99% wszystko dobrze wpisałem do labela. Imię swojej postaci wpisałem ręcznie bo znam je na pamięć, a nazwę miasta (Kazordoon) wpisałem po kliknięciu na blackboard i skopiowaniu. Przesuwam paczke na skrzynke - zniknęła. Byłem pewien że dobrze wszystko wpisałem skoro poszła. Żadnej osoby nie było koło tej skrzynki na listy na pewno. Niestety paczki nie ma na miejscu.
Help. plz
znaczy tak jak ja se probowalem tez wyslac mi nie poleciala wienc ... chyba se nieda wyslac paczki samemu :D
Moze cos zle wpisales i ktos poprostu ci szybko ukradl tego parcela
Na pewno nikt mi tego parcela nie ukradł, bo się nawet nie pojawił na skrzynce. On zniknął tak jak to powinno być normalnie.
Jeżeli wysłałeś i ci nie doszło do tej postaci do kturej wysyłałeś , to wruci to tej postaci którom wysłałeś tą paczkę (przynajmniej mi tak wruciło)
Dan the Automator
04-12-2003, 19:36
Parcel bug:
Dosyć żadki bug, polegający na tym że parcel od tak znika. Nic na to nie poradzisz, na 99% już go nie odzyskasz.
Heh, fajnie musiało to wyglądać, tzn moja mina po przeczytaniu posta patryka a potem Dobo :D
EDIT: Teraz to dopiero jestem podłamany :( Okazało się że Dobo miał rację ;( I 2k poszło się je... A jush chciałem sobie lepszy shield kupić albo spikesworda. Dla mojego początkującego knighta to dużo :(
Oryginalnie dodany przez ReM
znaczy tak jak ja se probowalem tez wyslac mi nie poleciala wienc ... chyba se nieda wyslac paczki samemu :D
Tak tak a swistak siedzi i zawija :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.