Pokaż pełną wersje : Mniejszy patch został wypuszczony
Dzisiaj na wszystkich światach gry, został wypuszczony mniejszy patch. Oprócz kilku poprawionych literówek w tekstach NPC i quest logu, na niektórych obszarach została zmodyfikowana mapa. Kilkanaście wąskich ścieżek zostało poszerzonych.
Poza tym, mamy dla Was kilka innych nowości:
Wispy, które zasiedziały się niedaleko Ab'Dendriel, postanowiły opuścić ten teren i pójść w inne miejsce.
Ściany guildhouse Iron w Kazordoon zostały uwydatnione przez specjalny system chłodzenia, więc Wasze dekoracje ścienne nie będą się już palić.
Goblin Assassiny i Goblin Scavengery skarżyły się o bycie rzadko przyzywanym. W celu uspokojenia ich, spełniliśmy ich życzenie usunięcia mocy mieszkańcom Tibii, summonowania tych potworów.
Lily, właścicielka sklepu na Rookgaardzie, poinformowała nas, że będzie już akceptowała Wasze puste viale.
Życzymy Wam cudownie spędzonego czasu na ziemiach Tibii!
I znowu boty nie bedą działać:p.
Puaczonce_emo
05-09-2008, 14:10
A czy Lily nie akceptowała kiedyś viali?
Wylansowany
05-09-2008, 15:00
Heh, dokładnie, być może to też jeden z powodów patch'a. :P
@topic
Nie rozumiem tego o Goblinach...skoro wycofali możliwość ich summonowania, bo były rzadko używane, to czemu nie zostawią tylko FD, FE, monków, DS'ów i hunterów/archerów? Reszta dla szpanu?
Jednak widać że CipSoft coś dla nas robi (co 2 tygodnie patch ;))
Chyba po to żebyśmy nie mówili że marnują kase za pacc, to wypuszczają takie nikomu nie potrzebne rzeczy w tibii...
Ściany guildhouse Iron w Kazordoon zostały uwydatnione przez specjalny system chłodzenia, więc Wasze dekoracje ścienne nie będą się już palić.
Jak wyglądało to palenie się? Oo
Mydelniczek
05-09-2008, 16:17
Spoko, działają
spokojnie, działają. to tylko łatka a nie "patch" jak to napisali
Pluskwi@k
05-09-2008, 16:43
NO NAREŚCIE!!!! Już dawno powinni to zrobić (cieeeeeeeeeeeesze się ogromnie że wispów już niema:baby:)
Moglby ktos wypisac, ktore waskie przejscia zostaly poszerzone?
Nie mam dostepu do Tibii ... :/
A czy Lily nie akceptowała kiedyś viali?
Z tego co wiem to nie.
Moglby ktos wypisac, ktore waskie przejscia zostaly poszerzone?
Nie mam dostepu do Tibii ... :/
na przykuad ghoul passage. na tibia.de niezla furore zrobili jak zrobili o tym temat ; pp
na przykuad ghoul passage. na tibia.de niezla furore zrobili jak zrobili o tym temat ; pp
HAHAH to koniec masslogow i uciekania do defensa xDD Bardzo dobrze ;]
Przecież to bez sensu, skoro te Gobliny "skarżyły się" o to, że sie ich nie summonuje to powinni naprzykład zmiejszyć wymagana do tego mane, ale nie likwidować ta mozliwosc summonowania tych stworków, przeciez teraz te wszystkie goblinki powinny sie jeszcze bardziej "skarżyć" X(
Przecież to bez sensu, skoro te Gobliny "skarżyły się" o to, że sie ich nie summonuje to powinni naprzykład zmiejszyć wymagana do tego mane, ale nie likwidować ta mozliwosc summonowania tych stworków, przeciez teraz te wszystkie goblinki powinny sie jeszcze bardziej "skarżyć" X(
W temacie sluzacym do dyskusji na ten temat, na oficjalnej stronie, CMowie przyznali się, że punkt z tymi Goblinami jest nie jasny i zle sformulowany. Malo kto wiedzial o co chodzilo z tymi gobllinami, zanim sami CMowie sie o tym wypowiedzieli ...
Dobrze że usuneli te wispy.
Wispy dla 8 (sorca) były troche zamocne.
Ciekawe co to za bug był z tymi goblinami że usunęli je xD bo nie wierzę w jakieś pierdoły o skarżeniu goblinów, może zna ktoś tego buga?
grzesio512
06-09-2008, 15:38
W temacie sluzacym do dyskusji na ten temat, na oficjalnej stronie, CMowie przyznali się, że punkt z tymi Goblinami jest nie jasny i zle sformulowany. Malo kto wiedzial o co chodzilo z tymi gobllinami, zanim sami CMowie sie o tym wypowiedzieli ...
a co CM o tym powiedziało?
Lord_Piterek
06-09-2008, 19:28
ocb z tym paleniem sie deco?:o
Niescisloci dotyczace tego punktu o goblinach wynikaja ze zlego przetlumaczenia.
Cytuje z tibia.com: The goblin assassins and goblin scavengers had complained about being called off to players every once in a while. In order to calm them down, we have granted them their wish to remove this power from the inhabitants of Tibia
co oznacza (..) skrarzyly sie poniewaz gracze przywolywali je "co chwile"/ zbyt czesto, (..)
P.S
Nie jestem w 100% pewien.
Beka z tych Goblinów jajaja 8o
Kubaland
07-09-2008, 12:18
Szkoda, śmiechy były z Goblinami xd. Ale trudno :p
O co chodzi z tymi goblinami ?
ocb z tym paleniem sie deco?:o
Ostatnio te newsy stały się klimatyczne, dlatego jest to poniekąd w przenośni powiedziane za pewnie chodziło o to że znikały ze ścian/nie były zapisywane podczas save.
Niescisloci dotyczace tego punktu o goblinach wynikaja ze zlego przetlumaczenia.
Cytuje z tibia.com: The goblin assassins and goblin scavengers had complained about being called off to players every once in a while. In order to calm them down, we have granted them their wish to remove this power from the inhabitants of Tibia
co oznacza (..) skrarzyly sie poniewaz gracze przywolywali je "co chwile"/ zbyt czesto, (..)
P.S
Nie jestem w 100% pewien.
EVERY ONCE IN A WHILE tzn od czasu do czasu = rzadko.
Niescislosci dotyczace tego punktu o goblinach wynikaja z winy CMów i ich niejasnego przekazu na ten temat.
"As some players had problems in understanding what has happened with goblin assassins and goblin scavengers, we'll try to be more clear next time."
Tlumaczenie jest dobre, nie wprowadzaj ludzi w blad ;]
spokojnie, działają. to tylko łatka a nie "patch" jak to napisali
Chodzi mi o to że niestety działają:(.
O co chodzi z tymi goblinami ?
Odpowiedź na mojego maila w sprawie goblinów.
Thank you for your email.
Before the update players were able to summon goblin assassins and goblin scavengers. Now players are not able to summon these creatures anymore.
If you have any further questions and would like to write to us again, please attach or quote your previous email and our reply to ensure that our help will be efficient.
Kind regards,
Valerie
Tibia Customer Support
Za wiele nie wyjaśnia ;<. Ktoś zna konkretny powód dlaczego wycofali?
Sachusek
30-09-2008, 15:25
ty chyba w boga niewierzysz zalozysz sie :baby:
Koniczynkowa
30-09-2008, 16:38
Ja nadal za każdym razem idąc do Ab'dendriel spotykam wispa ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.