Pokaż pełną wersje : Serwer 97 Ek rs dead!
Cheapest
06-09-2008, 04:24
Tak sobie chłopak robi retired na koniec wakacji aby mógł się uczyć i nie kusiła go tibia.
Aug 31 2008, 12:57:42 CEST Killed at Level 97 by Vixip
Link:
http://rapidshare.com/files/142980838/roflowned.cam
psyhopatka
06-09-2008, 06:26
8 KB
Coś mi to podejrzane....
@up
Ten film jest dobry i bez keyow jak najbardziej, zajmuje dlatego tak mało, ponieważ trwa 37 sec bodajże ;)
Ale muszę przyznać, że nieźle go załatwiliście ;)
Będzie miał retira na dłuuugi czas :D
Prosił bym o rehost bo mi cos niedziała ta strona.
Hehe niezła akcja panowie ale do wykonania filmiku dodałabym trochę efektów ;)
Nie będzie miał retireda chyba zejest dzieckiem tibi
no niezle ;) hehe dobra akcja
Hehe niezła akcja panowie ale do wykonania filmiku dodałabym trochę efektów ;)
Rofl...
@filmik
Ładny frag, ale loot dupa : /
Ale fake -.- Dobrze się przypatrzcie, z którego dead humana biorą loota 8o
PaTrOsEK
06-09-2008, 12:54
Nie mógł otworzyć innego, bo innego kolo niego nie było...
Zauważ, że niby otworzył tego zabitego, potem go przesunęli, a on nadal miał go otwartego... To jest fake, tam są 2 dead humany :P Jeden to ten co padł, a drugi to ten z lootem X(
na przyszłość staraj sie nie edytować pierwszego postu, bo dzieci tibii powiedzą że key.
Cheapest
06-09-2008, 14:28
Nie wiem czy to jest fake, gdzieś na tibia.de znalazłem ten film. Jedno jest pewne, że facet padł, nie wiadomo tylko czy rzeczywiście nieświadomie czy specjalnie.
Prosił bym o rehost bo mi cos niedziała ta strona.
http://turboshare.eu/files/5459019/roflowned.cam.html
Zauważ, że niby otworzył tego zabitego, potem go przesunęli, a on nadal miał go otwartego... To jest fake, tam są 2 dead humany :P Jeden to ten co padł, a drugi to ten z lootem X(
typek wzial cialo pod siebie (ten stojacy na <\/) wiec ten co krecil mogl miec otwarte cialo
typek wzial cialo pod siebie (ten stojacy na <\/) wiec ten co krecil mogl miec otwarte cialo
Mój błąd, zwracam honor :P Źle spojrzałem, bo zaspany byłem 8o
Dziwne troche ze z takim eq śmigał na rs i odrazu wpadł tam i go ubili huh
Kileros fire'son
07-09-2008, 00:14
Fajny loot, dziwna akcja, i ten knight jakiś nieogarnięty.
Wg mnie mogł przez przypadek wbić ten rs i uciekając padł.
jer~ no to jest jedyne wytłumaczenie ;o na furzoze tez byl typ 180+ na ob polecial w full eq wbil rs a potem go ubili :D
BingooCola
07-09-2008, 22:49
OMG nice :D lepiej być nie mogło :D
Valariazz
07-09-2008, 23:53
loocik ladny... akcja tez ladna...
ale...
w sumie to nic nowego. zadnej rewolucji;p
aczkolwiek gz
Wg mnie mogł przez przypadek wbić ten rs i uciekając padł.
Jakby tak było to spadłby z niego również aol.
Cheapest
08-09-2008, 01:37
Jakby tak było to spadłby z niego również aol.
Pierwsza opcja to jest taka, że aol zawsze jest na pierwszym miejscu po dedzie, jak widać ktoś szybko zbierał te itemy, może bot i możliwe jest, że zanim otworzył ciało ktoś już gwizdnął aola. Druga opcja to taka, że aola nie miał - zdarza się to bardzo często bo dużo osób w tych czasach kupuje postacie i wiesz jak jest. Sam znam kolesia z którym byłem kiedyś w gildii i on biega w full secie, softy w bp, a aola nie nosi bo nie potrafi uzbierać 50k tylko, że gra na noob pvp. Trzecia opcja to fake.
Pierwsza opcja to jest taka, że aol zawsze jest na pierwszym miejscu po dedzie, jak widać ktoś szybko zbierał te itemy, może bot i możliwe jest, że zanim otworzył ciało ktoś już gwizdnął aola. Druga opcja to taka, że aola nie miał - zdarza się to bardzo często bo dużo osób w tych czasach kupuje postacie i wiesz jak jest. Sam znam kolesia z którym byłem kiedyś w gildii i on biega w full secie, softy w bp, a aola nie nosi bo nie potrafi uzbierać 50k tylko, że gra na noob pvp. Trzecia opcja to fake.
Zapomniałeś o czwartej opcji - twoja teza to bzdura.
Oczywiście szanse na prawdziwość danej opcji są równomierne!
Poprosili go żeby rzucił fire bombę na sqm z drzwiami do sklepu magicznego, zalogowali 3 chary z 5~hp na tym sqm, jemu wpadł rs i go ubili... z tego co słyszałem. :)
/Pozdrawiam, Marvel.
Poprosili go żeby rzucił fire bombę na sqm z drzwiami do sklepu magicznego, zalogowali 3 chary z 5~hp na tym sqm, jemu wpadł rs i go ubili... z tego co słyszałem. :)
/Pozdrawiam, Marvel.
O ile dobrze pamiętam nie da się zalogować postaci na fire fieldzie, działa to tak jak TP - albo postać zaloguje się obok, albo darmowa wycieczka do temple. Tak więc wygląda mi to na kolejną bzdurę ;<
ZapodajMuze
08-09-2008, 19:54
O ile dobrze pamiętam nie da się zalogować postaci na fire fieldzie, działa to tak jak TP - albo postać zaloguje się obok, albo darmowa wycieczka do temple. Tak więc wygląda mi to na kolejną bzdurę ;<
bull shit nie dziala jak tp , lepiej! mozna sie wylogowac na fire fieldzie jak przeczekasz .
Nie wiem czy cos sie zmienilo, ale kiedys mozna bylo na ff sie zalogowac ;D
Belindra
08-09-2008, 19:57
Kolega ma rację, jest to znana sztuczka na Titanii. Wybierają knighta 80+, proponują mu nagrodę za pomoc w ubiciu kolesia (tak naprawdę jest to wspólnik oprawców), rzuca on fire bombę, koło niego logują się 3 noobchary z 5hp. Po ich śmierci i nieuniknionym RS knighta, pekerki przystępują do ataku właściwego. kthxbye
Cheapest
08-09-2008, 21:38
a kto napisał, że oni byli wylogowani w tym miejscu gdzie były ognie? wystarczy, że byli obok i po logu weszli w te ognie...
a kto napisał, że oni byli wylogowani w tym miejscu gdzie były ognie? wystarczy, że byli obok i po logu weszli w te ognie...
On:
/Pozdrawiam, Marvel.
Oczywiście, zalogowali się obok? Czemu nie. Bardzo prawdopodobne. Koleś jednak napisał tak, jak pogrubiłem.
On:
Oczywiście, zalogowali się obok? Czemu nie. Bardzo prawdopodobne. Koleś jednak napisał tak, jak pogrubiłem.
Z tego co wiem to można się zalogować jeśli obok są jakieś przeszkody bo nie zalogujesz się na pojedynczym fire fieldzie, a tak jak napisałem to była fire bomba. Nawet jeśli nie, to wiadomo o co chodzi, zrobili go w ch*ja i tyle. Sam fakt czy wylogowali się obok czy na jest mało ważny.
/Pozdrawiam, Marvel.
Zrywna_Szkapa
08-09-2008, 23:17
Z tego co wiem to można się zalogować jeśli obok są jakieś przeszkody bo nie zalogujesz się na pojedynczym fire fieldzie, a tak jak napisałem to była fire bomba. Nawet jeśli nie, to wiadomo o co chodzi, zrobili go w ch*ja i tyle. Sam fakt czy wylogowali się obok czy na jest mało ważny.
/Pozdrawiam, Marvel.
Da się zalogować na f fieldzie.
struspendziwiatr18
09-09-2008, 23:28
a tam takie tam
tak czy tak, kozak bania z tymi bombami xd
Loocik z niego po prostu bajka :D
witmac44
12-09-2008, 17:40
Cialo przesuneli 1 sqm nizej ale kolesiowi sie nie pozamykaly bp bo dalej stal 1 sqm od ciala
Sir_Elioth
13-09-2008, 16:47
Gratulacje loota :D
Cos jest nie tak dla mnie. Moze to moj blad, ale dlaczego Skille kamerzysty sa wyzerowane?
Jesli sie to wyjasni to uwierze ze nie fake.
Pozdrawiam
Cheapest
15-09-2008, 00:36
Cos jest nie tak dla mnie. Moze to moj blad, ale dlaczego Skille kamerzysty sa wyzerowane?
Jesli sie to wyjasni to uwierze ze nie fake.
Pozdrawiam
ło boże
od kilku lat wiadomo, że w tibiacam tv przy nagrywaniu można ukryć skile jak i listę vipów...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.