Pokaż pełną wersje : Co z itemami?
borekziom
06-09-2008, 10:40
Mam pytanie, a mianowicie czy zauważyliście że po updacie z dragonów nie lecą tak często woi,p legi dragonbone staff... ogólnie o itemki mi chodzi.
A i jeszcze jedno jak coś takiego jest z innymi potworami to też napiszcie;]
mwrox_789
06-09-2008, 12:12
Mam pytanie, a mianowicie czy zauważyliście że po updacie z dragonów nie lecą tak często woi,p legi dragonbone staff... ogólnie o itemki mi chodzi.
A i jeszcze jedno jak coś takiego jest z innymi potworami to też napiszcie;]
lol to chyba nie expiles na dragach przed upem wedlug mnie nawet czesciej leca
Kurczakos
06-09-2008, 15:00
Mam pytanie, a mianowicie czy zauważyliście że po updacie z dragonów nie lecą tak często woi,p legi dragonbone staff..
Takplxplxpxlpxlxplx
Tzn nie wiem teraz jak byłem na fibulii zlootowałem 1 woi na 40 rs ... a kiedyś no więcej wynosiłem.
borekziom
06-09-2008, 20:31
Tzn nie wiem teraz jak byłem na fibulii zlootowałem 1 woi na 40 rs ... a kiedyś no więcej wynosiłem.
a miałem 2 razy taki przypadek ze expilem 4h i wyniosiłem po 3 woi nie wiem czy to od szczęścia zależy czy od czego ;]
ja chyba mam pecha, bo od kiedy huncę dragi to wypadły mi TYLKO 2x p legs,2x d axe, 1x small diamond, kasa i śmieci typu maceX(X(X(
wczoraj wybrałem się na 2h na thais dragon lair i loot: kasa, p legs, 3x small diamond, 2x d axe X(X(X(
chyba mnie ne lubią ;(
Wyraźnie Cipsoft powiedział, że loot z dragon'ów leci rzadziej po update. Trzeba czytać info na temat update.
kiedys czytalem newsa na temat wypadania itemow. cipsoft od czasu do czasu zmiejsza iloosc dropa aby ustabilizowac ceny na rynku
Tibijczyk222
07-09-2008, 16:26
Albo częściej wypadają albo mi sie pech skonczyk bo kiedys to wogole nie lecialo ze na 4 lvle 1 woi
a tera to 1,5h to mam woi + hammer albo cos w tym stylu ;p
borekziom
07-09-2008, 18:52
Wyraźnie Cipsoft powiedział, że loot z dragon'ów leci rzadziej po update. Trzeba czytać info na temat update.
wybacz ale jestem leniwy..podasz link?
Ernesto_Ruz
07-09-2008, 19:11
Według mnie, to nie jest przez update. wszystko zależy od tego, jak długo będziemy expić. Np. ja expiłem ok. 20 min w kopalni w kazo (tej drugiej, soldiery i zwykłe), wylotowałem 2 Battle Axe, 3 Crossbow i jedną Iron Ore. Raz coś wyleci, a raz nie. Tak poprostu już jest;)
Według mnie, to nie jest przez update. wszystko zależy od tego, jak długo będziemy expić. Np. ja expiłem ok. 20 min w kopalni w kazo (tej drugiej, soldiery i zwykłe), wylotowałem 2 Battle Axe, 3 Crossbow i jedną Iron Ore. Raz coś wyleci, a raz nie. Tak poprostu już jest;)
wcale nie zależy to od tego jak dlugo bedziemy expic. nie jest to rowniez wina updatetu
Tony_Gdansk
08-09-2008, 08:32
Komu leci rzadziej, temu leci...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.